Samsung 2GB MP3 Player, Black 2 GB

Specificaties
Opslagcapaciteit
2 GB
Foto viewer
Ja
Video viewer
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung 2GB MP3 Player, Black 2 GB op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik Timmermans 31-07-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Via Kieskeurig.nl en een rondgang langs mediazaken gekozen voor deze Samsung. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Speler geeft een mooi geluid (i.c.m. Sony MDR-EX32LP oordopjes). Bediening is in het begin even wennen, maar daarna erg makkelijk.
Muziek op de speler zetten kan via de Windows Verkenner. Samsung levert ook software mee (SamsungMediaStudio 4.1). Hiermee kun je muziek op de speler zetten en eventueel gegevens (genre, titel, etc.) bewerken. De nieuwe versie van de software (versie 5.4.3) kun je van de Samsung site downloaden. De installatie van de nieuwe versie geeft echter wel problemen (loopt vast).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tim1001 30-06-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het is echt een fantastische mp3-speler! De mogelijkheden zijn qua voicerecorder laag en er zit helaas geen video op. Maar voor de rest is hij perfect, hij is makkelijk in gebruiken en het touchpad is erg makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tufke 28-05-2007
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb deze MP3-speler gekozen, omdat ik een advertentie had gezien dat deze als beste door de consumentenbond gekozen was,e n er zeer goed uit ziet. Een paar dagen later zet die dan ook bij mij in huis. En ik ben heel tevreden. Geweldig geluid, mooi design, genoeg opties. Gewoon een hele goede MP3-speler, beter en goedkoper dan de iPod Nano. Touchpad werkt goed, alleen bij de foto's bekijken wil hij og wel eens haperen. Je hoeft ook alleen maar te tippen, anders krijg je zoiets als die van een paar reviews onder mij, dat hij al kapot is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MrVince 10-05-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,4
Echt een heerlijk apparaatje. Bevalt prima. Wou eerst een ipod kopen maar daar zit nog altijd geen radio in.

Gebruik wel mijn eigen oordopjes omdat ik daar gewoon aan gewend ben, de meegeleverde dopjes zit ook een goed geluid in.

Dit is zeker een aanrader en een goed alternatief voor de Ipod.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP9 03-05-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Geweldig apparaat, zeer gebruiksvriendelijk, ook de meegeleverde oordopjes leveren uitstekende geluidskwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

drsvijfje 25-04-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,8
Het leek een leuke mp3 speler. Helaas na enkele maanden is de tiptoets niet je van het. Mp3 speler is dus al met de vuilnis mee.
Samengevat: alles werkte naar behoren totdat de centrale toet het begaf. Reparatie is vervolgens veel te duur. Duurzaamheid 5 maanden is wel erg kort. Nu mijn I-River maar weer in gebruik genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

burumcity 24-03-2007
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb de speler nu enkele weken in bezit, en moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben.
Ik heb m vooral gekocht omdat er een fm radio op zit. Ik ben namelijk verslaafd aan radio, dus dit was ook een belangerijk ding voor mij.
Nu werk ik in een fabriek, waar fm ontvangst best moeilijk zou kunnen zijn. Maar niets is minder waar. Ik ben er zeer over te spreken.
Ook de bediening van de speler is lekker gebruiksvriendelijk. Alles is makkelijk te vinden en je kunt lekker door je muziek heen bladeren terwijl andere nummers gewoon doorspelen. Dat is ook niet bij alle spelers zo.
Foto's en video's interesseren me niet zo, want het blijft toch een muziek speler :p, maar als je er een fotootje op zet ziet het er wel knap uit verder.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Janos mp3 17-02-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,6
Een perfect apparaat; heel makkelijk te bedienen. Alle teksten in de nederlandse taal. Enkel maar een kwestie van muziek downloaden op de pc en zo door te kopieren op de mp3-speler! Ook foto's zijn goed te zien; heldere kleuren en, indien gewenst, kun je ze inzoomen. Geluid is heel erg goed. Nu maar hopen dat Samsung binnenkort een zelfde soort mp3 maakt waar je ook video's mee kunt afspelen. Om dan toch een paar minpuntjes te noemen (maar dan ga ik wel echt zeiken!): jammer dat er geen beschermhoesje bijgeleverd wordt en dat de batterij via een USB opgeladen moet worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esmee 26-01-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heb gisteren de mp3 speler van samsung gekocht, 's aovnds gelijk gaan uitproberen met liedjes erop zetten en zo, maar lukte niet op de een of andere manier. Heb vandaag even dingen gedownload van samsung.nl en nou kan ik er super makkelijk muziek op zetten. Het geluid is super en ook de toetsen werken prima. Werken even wennen zijn een beetje soft touch keys maar dat ben ik van mijn mobiel gewent. Radio doet het ook super prima bij me.

Heb echt blij met deze mp3 speler.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fhm 26-10-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Ik heb naar aanleiding van de reviews op deze site voor dit apparaat gekozen.

Daarbij was de FM-tuner voor mij heel erg belangrijk.
Als je bij de instellingen de gevoeligheid van de radio op hoog instelt, vindt
het apparaat al heel veel stations.

Vevolgens kun je zelf daaraan in de manual mode nog wel wat stations
toevoegen. Ik heb zelf nu 15 stations.

Ik ben heel tevreden over dit apparaat dat er ook nog eens fraai uitziet.
De muziekprestaties zijn uitstekend.
Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

funrider 14-10-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Eindelijk een sepler met een lange levensduur qua accu. Tevens radio die zeer
behoorlijk klinkt. Recording functie in 64 bitrate mp3. En heerlijk files (los
of in mappen) direct via de Windows Explorer naar je speler zetten zonder
iTunes, MediaPlayer of dergelijke programma's. T kan overigens wel via de
bijgeleverde Samsung Media software. De paar dagen dat ik nu heb zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gipsy 24-09-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Geweldige mp3 speler. Ik zat te twijfelen tussen de i-pod en deze. I-pod vind
ik er mooier uit zien. Redenen waarom ik voor deze samsung gekozen heb: groter
scherm, meer dan dubbele batterijduur en FM-radio.
De kwaliteit van de radio is boven verwachting. Zeer goede ontvangst en bijna
geen gekraak. Na een firmware-upgrade is brwosen van bestanden mogelijk.
Al met al geen spijt dat ik deze speler gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JJST 05-09-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Eerst de I Pod nano gehaald, maar deze weer ingeruild. Reden was het verplichte
gebruik van I tunes, wat ik gewoon te omslachtig vind. Deze Samsung kun je de
muziek gewoon in slepen, of gebruik maken van de bijgeleverde media studio,
maar je hebt in ieder geval een keuze. Apparaat ziet er gelikt uit, en het menu
is naar mijn mening eenvoudig. Geluid is ook prima, dus kan ik stellen dat ik
een dik tevreden klant ben. Vreemd is wel het feit dat er geen nekkoordje
bijgeleverd is. Moet ik nog apart aanschaffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Wagen 02-07-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Op pad voor een Ipod, terug met een Samsung z5. Om laten praten door verkoper,
ik heb de versie zonder radio genomen de praktijk leert dat FMradiootjes vaak
slechte ontvangst hebben. De geluidskwaliteit van de speler is boven
verwachting, de navigatie leer je binnen een minuut, de batterij gaat heel lang
mee, kortom, dit geld een goeie aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

shortyniels 14-06-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb net de samsung z5 gekocht, het is een zeer mooi apparaatje, hiervoor had
ik een mp3 met 128mb vergeleken met de z5 is dit erg weinig, het design is erg
mooi, en scherm is ook groter dan de ipod en ook iets dikker. maar de z5 is
steviger en heeft meer afspeelduur dan de ipod. je krijgt er ook degelijke
oordopjes bij geleverd. software is bij geleverd. ook zijn de mogelijkheden erg
uitgebreid.

al met al ben ik erg tevreden over dit product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer