Philips GoGear MP4-speler SA4VBE04KN/12 4 GB - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Opslagcapaciteit
4 GB
Foto viewer
Ja
Video viewer
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.Boersen 06-06-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Met Songbird zeer eenvoudig te laden. Prettige Settings en geluidsbescherminginstelling. Ik heb er nu 900 muziekeenheden op staan. Dat is meer dan een week continu muziek. De accu gaat echt lang mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 25-04-2017 Product paar weken in bezit

perfecte geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze mp3/mp4 player was niet te koop in de winkel (BCC) , jammer want je wil 'm toch ff in de hand hebben. Dus op de website besteld, heb hier geen spijt van (ik had al positieve reacties gezien op Kieskeurig) gehad. Het is een perfecte player ipv oordopjes heb ik wel een "gewone koptelefoon"genomen en toen kwamen de bastonen nog beter door. Al met al een perfecte speler en is heel gebruiksvriendelijk. Hoop er nog lang plzr van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MP3plr 11-03-2016

Goed product met 1 extreem irritante eigenschap

Algemene score

8,0
Omdat ik wel veel door de mappen browse maar geen foto/video gebruik is het tenen-krommend irritant dat de firmware de mappen "Music, Pictures, Playlists en Video" continu weer ongevraagd aangemaakt nadat ik ze verwijderd heb.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

2xben 03-11-2015

Prima MP3/4 speler

Algemene score

8,0
Helaas bij opladen wordt niet onthouden wel nummer er als laatste afgespeeld wordt. Bij luisterboeken is dat heel vervelend.
Dus voordat je gaat opladen moet je eerst kijken in welk hoofdstuk je bent en op welke minuut hij staat.

Verder een prima MP3/4 speler
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

rene1500 28-08-2015

leuk mp4 spelertje

Algemene score

10,0
funktioneerd goed,makkelijk te bedienen,goed leesbaar scherm,ziet er leuk uit,en doet wat het moet doen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Figaroa 18-12-2013

Werkt prima

Algemene score

10,0
Werkt prima, goed geluid, handig mee te nemen heb nog niet alles uitgeprobeerd maar qua muziek, geluid en batterij duur is het een leuk ding.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

EMKA 18-06-2013

Een mooi design met goede eigenschappen en goede prestaties

Algemene score

8,0
Een parel voor het oog. Het vergt enige oefening om alle functies snel te kunnen vinden en op de juiste wijze te bedienen. De waarschuwing voor het overschrijden van een 'normaal' geluidsniveau is een goede toevoeging. Het geluid is mooi maar het maximaal geluidsniveau is wel enigszins beperkt en overstijgt met moeite het overig geluid in een vliegtuig.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

sha12 12-04-2013

Dit product is oke

Algemene score

8,0
Dit product is oké. Het enige nadeel is:
- het lock functie werkt niet
- wanneer de hoofdtelefoon niet aangesloten is aan de apparaat blijft de muziek doordraaien.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer