• Best Reviewed feb 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG 34WP550 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ann V. 06-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Gigantisch beeldscherm van hoogstaande kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 34WP550

Algemene score

7,0
Zeer strak zwart design met erg stabiele voet, die ook nog eens minimalistisch oogt. Het scherm is erg handig te koppelen (HDMI x2) met je computer en heeft bovendien een duidelijke knop onderin om het beeld in of uit te schakelen.

Je kan het zeer eenvoudig verhogen of verlagen; zelfs kantelen gaat vlot om de juiste stand te helpen vinden! De beeldkwaliteit is prima en er zit zeker geen vertraging op. Wel jammer dat er geen geïntegreerde geluidsboxen zijn…

Los daarvan is het beeldscherm gigantisch groot! Je moet dus in je bureau zeker voldoende ruimte hebben om het op een aanvaardbare afstand te kunnen plaatsen. Dit vraagt door de eerder korte stroomkabel (afhankelijk van inrichting werkplek natuurlijk) soms om een verlengsnoer.

Hierdoor is het minder bruikbaar als extra uitbreiding van je laptopscherm; wel kan je makkelijk op het grote scherm simultaan in verschillende werkdocumenten aan de slag.

Ondanks wat er wordt beloofd, treedt toch nog behoorlijk snel vermoeidheid op voor je ogen!

Pluspunten

  • Hoogstaande beeldkwaliteit
  • Erg gebruiksvriendelijk
  • Strak simplistisch design

Minpunten

  • Toch vermoeidheid ogen
  • Geen geïntegreerde geluidsboxen
  • Korte stroomkabel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ibtisam chikri 06-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 34WP550

Algemene score

9,0
Ik heb nu al een paar weken de ultraWide monitor van LG in mijn bezit. Ik heb het geluk gehad deze te mogen testen en ik moet zeggen dat ik er super tevreden over ben.

De monitor krijgt voor gebruikersgemak een dikke 10 van mij. ik heb hem snel en gemakkelijk kunnen monteren. Het design van de monitor oogt ook mooi en chique. Verder is het scherm verstelbaar wat naar ergonomie een pluspunt is omdat je zelf de gewenste hoogte kan kiezen.

Je kan de monitor zowel gebruiken voor casual gaming als dagdagelijks gebruik. Door het brede scherm is deze monitor uiterst geschikt voor multitasking. Het beeldkwaliteit is voldoende voor gaming, media consumptie en of documentbewerking.
het enige minpunt aan deze monitor is dat deze geen ingebouwde speakers heeft.

Pluspunten

  • installatie gemak
  • schermbreedte
  • in hoogte verstelbaar

Minpunten

  • geen ingebouwde speakers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**r@t**t.be 06-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lg Ultrawide alleskunner voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 34WP550

Algemene score

8,0
Installatie.
De monitor komt mooi verpakt toe.
De installatie is super makkelijk, je heb er namelijk geen gereedschap voor nodig.
Als je de monitor plaats zal je wel merken dat de voet aan de grote kant is, hierdoor staat hij wel zeer stevig.

Beeld

Ik had verwacht dat de resolutie aan de lage kant zou zijn voor zo'n groot scherm.
Maar bij het opstarten moest ik onmiddellijk mijn ongelijk toegeven, alles is zeer scherp en goed leesbaar zonder probleem.
De kleuren worden prachtig weergegeven dankzij de HDR functie.
De ververssnelheid van 75Hz is voor mij voldoende, maar voor hardcore gamers mss aan de lage kant.
Om op te werken is de extra werkruimte een zegen, geen 2 monitors nodig.
Zowel om op te gamen (hierbij wel even het scherm op de game functie zetten) als om media te bekijken is dit scherm super.

Connectiviteit
Er zijn 2 HDMI poorten aanwezig alsook een 3.5mm audiojack.
Hier mis ik eigenlijk enkel een displayport of een usb c connector voor de toekomst.

Conclusie

Ik ben zeer tevreden van deze LG Ultrawide 34 WP550.
Deze heeft alles wat ik nodig heb van een monitor en is betaalbaar.

Pluspunten

  • formaat
  • instalatiegemak
  • verstelbare voet
  • HDR

Minpunten

  • Geen DP of usb C
  • grote voet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Giovanni_S 20-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lg ultrawide monitor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 34WP550

Algemene score

8,0
Ik heb deze LG ultrawide monitor nu enkele weken in mijn bezit.
Wat een verademing!
Toestel zonder poespas makkelijk aan te sluiten via hdmi.
De ultrawijde schermbreedte zorgt voor een ultiem gebruiksgemak. Je kan er makkelijk 2 á 3 programma’s naast elkaar open staan hebben. In tijden van thuiswerk en online vergaderingen echt een meerwaarde!
Reactiesnelheid is heel hoog.

Toestel is in hoogte verstelbaar, wat een enorme toegevoegde waarde is naar ergonomie toe. Bovendien is het scherm ook diagonaal kantelbaar.

De aan-/uitknop (mini joystick) die perfect ingewerkt zit aan de andere onderzijde van het scherm. Via deze knop kan je de verschillende beeldscherminstellingen wijzigen.

De leesmodus zorgt voor het aangenaam lezen van lange teksten op een scherm.

Ik ben helemaal overtuigd van deze monitor. Dit is echt een toegevoegde waarde aan uw home office of game setup!

Pluspunten

  • Schermbreedte
  • LeesModus
  • Scherpe kleuren

Minpunten

  • Omvangrijke voet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JeroenV 08-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Multifunctioneel scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 34WP550

Algemene score

7,0
Ik heb dit scherm een paar weken mogen testen en wat is dit een goed scherm. Het brede scherm zorgt ervoor dat je makkelijk meerdere vensters naast elkaar opent zonder dat je van scherm hoeft te wisselen. Ook de installatie is erg makkelijk omdat je enkel een voeding & hdmi kabel nodig hebt!

Voor mijn werk als programmeur is voldoende schermruimte een must. Met dit scherm kun je makkelijk meerdere bestanden naast elkaar openen en door de hoge resolutie is dit ook voor de ogen erg prettig.

De in hoogte verstelbare voet maakt het ergonomisch gezien ook een erg fijn scherm je kun het precies neerzetten zoals gewenst.

Series en films komen op dit scherm goed tot hun recht. De hoge verversings snelheid in combinatie met met de resolutie zorgen ervoor dat je een groot kijkplezier hebt.

Onder aan de streep ben ik enthousiast geworden over deze monitor. Ik zou hem aanraden aan andere.

Pluspunten

  • Mooi ruimtelijk scherm
  • In hoogte verstelbaar dus ergonomisch

Minpunten

  • Cd los in doos en dus makkelijk kwijt
  • Diepe poot die veel ruimte inneemt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Serge145 05-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Breed inzetbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 34WP550

Algemene score

7,0
Ik heb dit product een paar weken mogen testen! Wat een goud product, het breedbeeld scherm voorziet je van een paar gemakkem, denk aan het meerdere schermen tegelijk openen van meerdere applicaties. Weg met de 2 schermen, sluit je laptop aan met de hdmi, sluit de laptop en een prachtig breedbeeld heb je.

Je kan alleen HDMI aansluiten verder zit er zoals op andere modellen geen USB-C op maar dat is tot zo ver geen gemis voor die prijs! Tenzij je graag met je telefoon / tablet werkt met Samsung Dex dan is dat niet mogelijk tenzij je HDMI naar USB c hebt!

Voor gamen met 60fps is het opzich best, je ziet veel als je de instellingen aanpast in je game! En daarnaast lekker groot beeld. En dan tot slot, zet het scherm op een tafel en ga samen lekker op de bank serie kijken. Net een bioscoop ervaring, minn conclusie; koop dit scherm als je geen 2 schermen wilt, en al die poespas! Er gaat een wereld voor je open :)

Pluspunten

  • Breedbeeld
  • Geen poespas alleen 1 kabel HDMi
  • In hoogte verstelbaar via de voet

Minpunten

  • Lange brede poot, in een rondje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 28-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuk multifunctioneel scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG 34WP550

Algemene score

9,0
Ik heb een paar weken dit mooie scherm van LG mogen testen.
Als eerste de verpakking. Ik vind zelf piepschuim erg vervelend.
Ik zou graag zien dat fabiekanten meer gebruik gaan maken van bijvoorbeeld karton.
De cd was er los in gegooit wat ook wat jammer was. Verder was het scherm wel erg goed en veilig verpakt.
Het monteren van de voet op het scherm was super gemakkelijk en echt maar een paar secondes werk zonder dat je gereedschap nodig hebt.
Het aansluiten was heel simpel en het scherm word via een hdmi kabel aangesloten op de pc wat prettig is.
Ik vind dat het scherm erg mooi eruit ziet dunne randjes. De voet achter het scherm neemt wel best wat ruimte in waardoor je wel een groot bureau nodig hebt.
Het scherm is super makkelijk van hoogte te verstellen je kunt het gewoon omhoog en omlaag schijven zonder enige moeite en het blijft ook mooi zitten.
Dit is wel zo prettig zeker als je meerdere uren achter het scherm doorbrengt zo voorkom je nek klachten.
Er zit een klein knopje/joystick aan de onderkant van het scherm waarmee je instellingen kunt aanpassen.
Zo kun ge bijvoorbeeld de kleuren,beeldverversing en andere settings aanpassen. Ik vond dit zeer duidelijk gemakkelijk te gebruiken en het knopje is mooi weg gewerkt.
Dan het scherm zelf. De kleuren zijn erg helder en mooi tijdens het gamen ervaar ik geen enkel probleem en ben ik zeer tevreden met de reactietijd en beeldverversing.
Door het grote scherm is het niet altijd prettig om nog in "fullscreen" te spelen dit was even wennen. Maar uiteindelijk super fijn om meerdere dingen tegelijk open te hebben bijvoorbeeld Youtube/netflix enz.
Ook voor het werk is het ideaal om meerdere tabs naast elkaar open te hebben. Erg handig om dingen in te voegen of om een email op te maken.
Alles bij elkaar ben ik blij dat ik dit scherm heb mogen testen en ben ik zeer tevreden over het scherm.

Pluspunten

  • Groot ruim scherm
  • in hoogte verstelbaar
  • 2 usb aansluitingen
  • anti flicker system

Minpunten

  • neemt veel ruimte in
  • standaard is nog al breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer