Philips BTD7170/12 - Reviews

Specificaties
Componenten
tuner
Muziekvermogen
150 watt
USB-aansluiting
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

198812 27-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

5,6
Hoewel dit toestel wordt aangeprezen als een CD speler voldoet het niet aan de standaard CD specificaties (red book). Dit Philips toestel voegt extra pauzes toe tussen de opeenvolgende CD-tracks, een ontwerpfout die blijkbaar niet herstelbaar is. Dit product is dus sterk afgeraden voor iedereen die live-cd's, klassiek, rock, metal, electronica, hip-hop, jazz en zelfs pop-muziek in zijn cd-collectie heeft.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Maarten 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Muziekkie?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze Soundhub kapte er (veel te snel) mee, dus op zoek naar wat anders voor 'n mooie prijs én minder ingewikkeld te bedienen. Met dit apparaat hebben we dat gevonden: compact genoeg om in het TV-meubel te passen, groot genoeg voor fatsoenlijk geluid en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Formaat
  • Prijs
  • Bedieningsgemak
  • Geluidskwaliteit
  • DVD- afspeelmogelijkheid

Minpunten

  • Geen netwerkingang
  • Korte speakersnoertjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 27-07-2017

super microsysteem

Algemene score

10,0
ben op zoek gegaan naar een microsysteem omdat ik geen liefhebber ben van allemaal kabels in huis.
het ding bevalt super, een goed geluid.dit komt vooral door het watage en de uit de kluiten gewassen speakers in vergelijking met microsets van andere merken. de speaker is een 2 weg systeem terwijl de speakers van andere merken vaak een een 1 weg is. verder heeft het systeem een echte hdmi aansluiting wat bij de anderen ook wel eens ontbreek. dit betekend dat het systeem een super beeld en geluid van de dvd levert. verder zit er als een van de weinigen een subwoofer aansluiting op. het is echter niet allemaal hozanna, de speakerkabels zijn veel te kort, wat ik zeer jammer vind.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Pallas 11-05-2016

Een volwassen miniset.

Algemene score

8,0
Heb de set nu een week in huis. Wat meteen opviel zijn de speakers. Mooi gebouwd, de woofer hangt in een rubberen ring en kan dus goed bewegen bij hoge volumes. Incl. bassreflex gat in de achterkant. Kwaliteit! De speler is van mooi geborsteld aluminium , voelt stevig en is stil. Neemt wel pauzes tussen cdtracks, nadeel. Er schijnt een Loudnessfunctie in te zitten maar die werkt bij mij niet. Handleiding gevolgd maar geen verschil. Met 150watt kan je echt "blazen", gaat prima. Verder is het geluid heel digitaal en dus minder vol. Maar voor de prijs een prima deal!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

toco 27-02-2016

Niet geschikt voor muziek albums

Algemene score

4,0
Hoewel dit systeem op vele vlakken goed scoort, maakt een ontwerpfout het product niet geschikt voor de meeste muziek albums: het apparaat heeft tussen de album tracks telkens een korte laadtijd nodig zodat het onmogelijk is om een album vloeiend af te spelen. Dit betekent dat je korte irritante pauzes mag verwachten wanneer de muziek over de tracks heen loopt. Dit is uiteraard opvallend bij alle live-albums, maar ook een heel wat albums met klassiek, rock, metal, elektronica, hip-hop... kunnen niet correct afgespeeld worden door dit product.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Philips2016 04-02-2016

Aansluiten slecht aangegeven.

Algemene score

6,0
Redelijke mini set.

Na aansluiten echter zeer slecht geluid (ruis echo).
Bijna teruggestuurd naar de winkel, maar wat blijkt: luidsprekers verkeerd aangesloten.

Aansluiten van luidsprekers is slecht aangegeven:
- op de luidsprekers met rood/zwart
(later gezocht op internet: rood = plus en zwart = min)
- op het apparaat aangegeven met rood voor LINKS en zwart voor RECHTS.
Dit is een garantie voor verkeerd aansluiten! Als je de kleuren volgt dan sluit je de linker speaker op ++ aan en de rechter speaker op - -.
En dat in 2016!
Hoe lang maakt Philips deze sets al (/nog)?

Van Philips anno 2016 had ik beter verwacht.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

arfo 16-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Er komt echt goed geluid uit apparaat, hoge tonen en bass zijn gewoon goed. 150 watt vermogen mag er ook wezen, is een klein apparaat wat veel mogelijkheden heeft.

Minpunten zijn er zeker, er wordt een snelstartgids meegeleverd, die zit zeer onlogisch in elkaar en behandeld maar enkele onderwerpen, een gebruiksaanwijzing moet je van de website afhalen.
Zender zijn niet zo makkelijk te instaleren op de plek waar jij ze wil hebben, veel handelingen nodig.
De afstandsbediening is een beetje een lachertje, zwart, klein, kleine knopjes, bijna onleesbare tekst, hier is duidelijk op bezuinigd wat weer jammer is.

Al met al is het best een setje wat zijn geld waard is maar dan puur door het feit dat het geluid erg goed is

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

arfo 16-02-2015

Goed gelid uit dit mini apparaat

Algemene score

6,0
Er komt echt goed geluid uit apparaat, hoge tonen en bass zijn gewoon goed. 150 watt vermogen mag er ook wezen, is een klein apparaat wat veel mogelijkheden heeft.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Passat01 02-10-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Dit apparaat is een kleine krachtpatser zonder poespas. De Philips heeft meerdere afspeelmogelijkheden USB, Bluetooth, dvd, cd. Aan de achterkant bestaat de mogelijkheid om een subwoofer aan te sluiten en er zit 1 HDMI uitgang op. Het geluid is verbluffend voor zo'n klein setje, lekker veel bas en een goede stereo balance. Er zitten geen overbodige functies op die je toch niet gebruikt en daardoor makkelijk te bedienen zonder dat je hele menu's door moet. Er zit ook een Nfc functie op speciaal voor smartphone's die dit ondersteunen. Deze smartfone's worden automatisch verbonden met Bluetooth als je bij het apparaat in de buurt komt. Kortom een mooie complete set met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
keizer10 22-01-2015

Hallo Passat01,

Je schrijft een goede stereo balance, zit op deze set dan een balance regelaar,ik dacht dat geen enkele digitale miniset nog een ingebouwde balance regeling had !

Bedankt voor de reactie.

Reageer