Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Whirlpool MCP 349 SL

Whirlpool MCP 349 SL Best Reviewed mei 2021

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Microgolven
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool MCP 349 SL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simone 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Combi magnetron met vele functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

9,0
Wat een fijne combimagnetron. De magnetron heeft een luxe uitstraling met zijn zwarte kleur. Ik heb er al vele gerechten in klaargemaakt. Van lasagne tot het maken van chips. Het is wel even uitzoeken welk programma je waarvoor het beste kan gebruiken. Er zitten zoveel functies op dat ik de gebruiksaanwijzing er regelmatig even bij moet pakken. Het meest wordt de combimagnetron gebruikt voor het ontdooien en het klaarmaken van ovenschotels.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Zeer veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

i**1@g**l.com 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een alleskunner, deze combi magnetron,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

9,0
Na een hele oude magnetron waarmee we alleen iets op konden warmen is het een verademing om deze magnetron te kunnen gebruiken.

Even snel iets ontdooien, opwarmen, een pizza bakken met de crispy functie, popcorn maken of groente stomen, het gaat allemaal even eenvoudig en snel. Met de bijgeleverde snelgids en uitgebreide handleiding is het bedienen van de magnetron eenvoudig.

De magnetron staat hier in de garage, maar het is een lust voor het oog en zeker door zijn formaat een aanwinst in ons gezin.

Pluspunten

  • mooi design
  • veelzijdige mogelijkheden

Minpunten

  • max 200 graden
  • max 800 watt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 31-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer goede combine magnetron met Crisp functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

8,0
Ik heb de combi magnetron nu paar weken in huis. Ik had nog een oude zware oude combi magnetron van Whirlpool. Dit is een zeer goede opvolger.


Hij wordt met diverse accessoire meegeleverd zoals verhoger voor grillen en bakken, stoombak en een Crisp plaat. 

Ontdooien van Vlees gaat er goed. Bij mijn oude magnetron was sommige stukken gaar en de andere deel nog een beetje bevroren, dat heb ik nu niet meer.

Wat ik ook fijn vind dat je bij een grote (lasagneschotel de draaiplateau  stil kan zetten. Mijn schaal is zo groot dat hij niet kan draaien en dan is het fijn om de draaiplateau uit te zetten.
Wat ik nu vooral veel gebruikt heb is de Crisp Functie. Het is mooie vervanger van de airfryer. Ik heb al meerdere keren pizza en friet kunnen bakken .Afbak broodjes gaat minder goed. Dan moet je de oven functie gebruiken.

De handleiding had wel uitgebreider gemogen

Pluspunten

  • Uitgebreide functies
  • Crisp functie
  • Draaiplateau kan je stil zetten
  • Mee geleverde accessoires

Minpunten

  • Handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

erp11 30-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

8,0
Geweldige combimagnetron,
Heb hem nu een paar werken, en het gaat prima, duidelijke display en veel extra, crispy knop en stoomknop, alles werkt erg gemakkelijk, heb een aantal keren gestoomd met de combimagnetron en dat gaat prima, ook is ie erg stil.

Pluspunten

  • stoomknop
  • crispyknop
  • duidelijke display
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Izz 30-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Erg mooie en super handige combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

9,0
Wat een super mooie combimagnetron heb ik mogen testen! Ik heb al een cake en lasagne gebakken en beiden waren erg goed gelukt. Ik vond het wennen met alle accessoires, maar inmiddels heb ik alles veelvuldig gebruikt. Ik heb nagenoeg alle functies die de magnetron biedt wel een keer gebruikt en vind de stoomfunctie erg fijn en handig. Ik heb daarnaast ook diverse ovengerechten gemaakt, zoals lasagne. Ook vis heb ik moeiteloos kunnen bereiden. Het verschil met mijn vorige combimagnetron is echt gigantisch, al was dat ook een 12 jaar oud apparaat. Je kunt tot 200 graden met de oven. Pizza's moeten vaak op 220 graden, dus ik had verwacht dat dit problemen zou leveren. Gelukkig gaat dit goed en komt de pizza heerlijk op je bordje terecht. Je kunt evt gebruik maken van de crispfunctie. Heel handig om een lekker knapperig korstje te krijgen.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Bakken van cakes en taarten lukt goed
  • Stoomfunctie

Minpunten

  • Tijd instellen duurt lang bij lange kooktijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Renard 30-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima combimagnetron met extra functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

10,0
Deze magnetron vervangt onze vorige Whirlpool magnetron die een jaar om 15 dienst heeft gedaan. Meteen mooi om te vergelijken: hij is een stuk compacter! Qua functionaliteit doet hij wat hij doen moet goed. Met name het "normale" opwarmen en de ontdooistand werden en worden bij ons veel gebruikt. Dat je er ook in kunt bakken en stomen is mooi meegenomen. Vooral de stoomfunctie valt bij ons in de smaak. Mooi design, volledige verpakking en extra functionaliteit. Ja, valt bij ons goed in de smaak dit apparaat.

Prima apparaat voor een passende prijs.

Pluspunten

  • Compact, mooi apparaat
  • Veel functies: ook stomen!
  • Doet wat het doen moet zonder problemen
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tine 30-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verrassend veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

8,0
Ik heb deze Whirpool nu zo'n 5 weken in gebruik en ik wil niet meer zonder! Ik heb de afgelopen 4 jaar enkel een klein oventje tot mijn beschikking gehad en dus geen magnetron en ik merk nu hoe fijn het is om een apparaat te hebben met mangetronfunctie. Nou is het bij deze Whirpool wel veel meer dan alleen maar een magnetron en een oven hoor! De Crispfunctie is echt geniaal en gebruik ik voor zoveel verschillende dingen. Gevulde champignons, reepjes paprika met wat geraspte kaas, het is allemaal binnen een mum van tijd klaar en lekker vers en knapperig. Zelfs kipfilet stukjes krijg je lekker knapperig en smeuïg via de crispfunctie. Ik wil niet meer zonder :)
Daarnaast is er de stoomfunctie. Ideaal dat er ook een stoomsetje bij de aanschaf zit. Verschillende groenten zoals broccoli en nu in het seizoen asperges krijg je heerlijk bereid met de stoomfunctie.
De ontdooistand werkt ook super goed, al gebruik ik die niet zoveel. Ik ben al jaren gewend om vlees gewoon de avond van tevoren uit de vriezer te halen en dat zit er nog steeds in. Maar als je een keer vergeet om iets uit de vriezer te halen, is de ontdooistand je beste vriend.
Zitten er ook nadelen dan aan deze Whirpool? Jawel, die zijn er.
Hoewel het design mooi is, is het display niet verlicht. In een keuken waar veel lichtinval is, is dat geen probleem, maar hier staat hij in een donker hoekje van de keuken en dan moet je toch wel even goed kijken om de juiste stand te kunnen kiezen.
Om dingen in de oven te bereiden heb je wat meer geduld nodig. Je kan maar tot 200 graden kiezen en dat is toch lastiger als je een pizza wil bereiden die je eigenlijk op 230 graden wil hebben.
Ook ben je relatief lang bezig om de juiste tijd te selecteren. Er is namelijk geen optie om per minuut of per 10 minuten te gaan, je moet de +knop ingedrukt blijven houden.
Het zijn dus geen grote nadelen, want je raakt eraan gewend en krijgt er handigheid in naarmate je deze Whirpool langer gebruikt. Maar als Whirpool nog verbeteringen aan wil brengen, zijn dat naar mijn idee wel nog punten voor verbetering.
Overal ben ik dik tevreden en wil dit ding niet meer kwijt :)

Pluspunten

  • veelzijdig
  • crispfunctie geweldig

Minpunten

  • geen verlicht display
  • Oven gaat maar tot 200 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas van B 30-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

8,0
Toen ik de doos uit pakte was ik zeer positief verast over het uiterlijk van de oven een toegevoegde waarde in mijn keuken.
De eerste functie die ik uit probeerde was de ontdooistand en die gebruik ik nu voortaan voor alles nooit geen vlees vis of brood dat op de aanrecht ligt te wachten eer dat het ontdooit is maar met de juiste instellingen altijd perfect ontdooit. De ovenfuntie is wat minder maar met een goede opwarmtijd lukt alles incl het roosteren van brood onder de gril.
Wel een nadeel vind ik de bediening dat je als je langere tijden wilt programeren heel vaak op de + toetst moet drukken om bv 20 min kooktijd te hebben. Ik heb er in gestoomd maar daar moet ik nog wat meer mee oefenen maar de asperges waren heerlijk. Ook een kleinbraadstuk is zeer smaakvol gelukt maar de tijd moest wel wat langer ivm dat de temperatuur van de openstaande max 200gr is.
Al met een een fijn apparaat voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Zeer mooi design
  • Ontdooistand

Minpunten

  • Beetje klein zeker voor stokbrood
  • Timer instellen duurt lang

Reageer

Mustat 28-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige combimagnetron!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

10,0
Wij hebben deze combimagnetron nu ongeveer zo een 6 weken in bezit en zijn er heel erg blij mee. Hij heeft een mooi design en heeft heel veel functies die je tijdens hetvkoken erbij kunt gebruiken. Wij stomen er van groenten mee, kunnen meerdere pizzas tegelijk maken, en de kip komt erblekker krokant uit. Er zit een handig stoombakje , schaal knijptang en rooster erbij die je bij verschillende funcyoesbkunt gebruiken. Voor ons dus echt een aanrader voor iedereen. En vind dan ook de prijs kwaliteitverhouding meer dan waard. Handige tip. Meld hem aan voor de garantie.

Pluspunten

  • De vele functies
  • Prijs kwaliteit
  • Design

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Opelfan 28-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie veelzijdige combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

9,0
Mooi ontworpen veelzijdige combimagnetron met enorm veel functies die eenvoudig te zijn te bedienen. Ik heb deze magnetron nu zo.n kleine maand in mijn bezit en hij bevalt mij goed .Met de jet defrost functie vlees en brood zo uit de vriezer gelijmatig ontdooid in een mum van tijd. Met de crisp stand heerlijke bladerdeeghapjes gebakken op de handige meegeleverde crispplaat . Pizza.s kunnen ook op de crispplaat en worden heerlijk krokant. De magnetron is relatief goedkoop voor wat hij allemaal kan. De stoomfunctie kende ik nog niet en heeft mee erg verrast krieltjes vis en broccoli heerlijk gestoomd en gaar het kan allemaal in deze magneton

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Ideaal voor maaltijden te stomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 28-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

9,0
Ten eerste ziet de Whirlpool MCP 349 SL er prachtig uit. Deze magnetron heeft super veel functies. De JetDefrost werkt perfect! Je krijgt een melding als je het gerecht moet omdraaien. Even snel iets opwarmen gaat top met de JetStart functie. De inhoud van de magnetron is maar liefst 25 liter dus er past heel wat in. Doordat je het draaiplateau kunt uitschakelen past er ook een rechthoekige ovenschaal in. De cripsfunctie is geweldig voor sauzijcenbroodjes/kaasbroodjes, pizza en patatjes, kip, vis, etc. etc. Ik gebruik hem veel om groenten te stomen en ook rijst. Met ChefMenu functie selecteer je een vooraf ingesteld recept en de magnetron stelt dan automatisch het ideale programma en tijd in. Geen omkijken naar dus. En last but not least de Auto Clean functie. Enkel een kom water in de magnetron zetten en op het knopje drukken ;o)

Pluspunten

  • Mooi design
  • Inhoud 25 liter
  • Veel functies
  • Autoclean

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linnie90 27-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

8,0
Dit apparaat werkt eenvoudig. Je kunt het makkelijk gebruiken. Uiteraard de eerste paar keer even het boekje erbij maar daarna kan een kind de was doen. Voedsel bereiden isnerg gemakkelijk gemaakt met deze magnetron/oven. Het apparaat isnerg groot dus het is wel aan te raden er een goede plek voor te hebben/vinden

Pluspunten

  • Handig en prettig in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hesther 27-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastische magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

8,0
Wat een geweldige magnetron! Hiervoor had ik een een "normale" magnetron. Deze kon toen alleen opwarmen. Maar met deze magnetron kan zoveel meer! Bijv eten opwarmen zit een speciale knop op, en het wordt echt goed warm. Eindelijk de juiste magnetron gevonden!

Pluspunten

  • Eten goed door warm
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikbenbianca 27-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer fijne compacte magnetron met vele functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

7,0
Ik was een van de gelukkige die een whirlpool magnetron, MCP 349 SL, mocht uit testen.
De eerste indruk was meteen goed, een mooie zeil er grijze magnetron met een zwart voor front
Van binnen voorzien van een glas platen draai plateau
Deze magnetron bevat vele functies. Je kunt hem alleen als magnetron gebruiken maar ook gecombineerd met grill of hete lucht oven.
De grill en hete lucht oven zijn afzonderlijk te gebruiken. Verder heeft hij nog een crisp functie, een jet reheat ( snel opwarmen), een ontdooi functie, een stoom functie en een chef menu voorzien van diverse instellingen om de meest gangbare gerechten te maken … denk hierbij aan muffins, pizza, popcorn, gemengde groeten en nog veel meer.
Mijn favoriete functie is toch wel de stoom functie, zo heerlijk als je groente gestoomd bereid, zijn alle smaken blijven bewaard
Als ik een min puntje mag benoemen is dat het kinderslot, deze is niet te ontkoppelen en dat je niet goed kan zien wat er in de magnetron gebeurd. De deur is voorzien van zwarte opdruk en het licht in minimaal.

Al met al zeer tevreden over de whirlpool MCP 349 SL
Een aanvulling in elke keuken en een zeer fijn apparaat om mee te werken.
Geen ingewikkelde knoppen combinaties, het menu wijst zich zelf.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Compact maar ruim van binnen
  • Uiterlijk, oogt heel mooi en degelijk

Minpunten

  • Kinderslot
  • Verlichting
  • Wattage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Naïna 23-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

9,0
Ben zeer enthousiast over dit product. Ik had in mijn appartement geen oven/magnetron, dus dit was zeker nodig. Ik gebruik het om brood af te bakken, ik heb er Peking Eend pannenkoeken mee opgewarmd en laatst flammkuchen mee gemaakt. Ik merk wel dat de combimagnetron erg warm wordt en dat je dus zeker je gerecht in de gaten moet houden. Meestal is 1/2e of 3/4e van de bereidingstijd voldoende om je gerecht klaar te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

EstherK 21-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie en kwalitatieve hoge combimagnetron met vele functies.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

8,0
Mooie en ruime combimagnetron. Mooi design waardoor hij prima in het zicht in je keuken kan staan. Hij is ruim van binnen en heeft veel meer functies dan ik bij mijn oude combi gewend was. Qua inhoud is hij iets kleiner maar nog steeds een prima formaat en past eigenlijk bijna alles er in. Daarnaast een mooi apparaat om te zien. De oven functie werkt heel goed en is binnen no time op temparatuur. Enige is dat hij maar tot 200 graden gaat en ben bij mijn oude 220 gewend. Dus een paar gerechten moeten er wat langer in dan ik gewend ben. De functie die voor mij nieuws was was de Jet Frost. Hele fijne functie! Het product wordt gelijkmatig ontdooid op de juiste temperatuur en tijd. Enige wat ik mis is een bakplaat. Je krijgt veel extra's, zoals een ronde plaat voor de pizza's en een stoommand, maar ik mis toch wel een bakplaat. Daarnaast is het aan te raden om de gebruiksaanwijzing er de eerste paar keren bij te houden. Doordat het apparaat zoveel verschillende mogelijkheden heeft is het af en toe nog even puzzelen welk knopje waarvoor te gebruiken.

Pluspunten

  • veel verschillende functies
  • mooi design
  • snel op temperatuur

Minpunten

  • ovenfunctie gaat 'maar' tot 200 graden
  • mis een bakplaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S**4@q**t.nl 21-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

8,0
Mooi veelzijdige magnetron.
Er zitten zo een mogelijkheden op maar makkelijk te bedienen en het spreekt eigenlijk zelfs zonder handleiding wel voor zich.
Pizza erin op de crisp plaat en snel een super knapperige pizza op tafel.
Het stomen ermee moet ik nog even onder de knie krijgen, maar ik denk met veel oefenen kan het er prima mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel functies
  • Digitale klok

Minpunten

  • Rooster wankel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

n**e@g**l.com 20-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi, handig, gebruiksvriendelijk en snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

9,0
Toen we een paar jaar geleden een nieuwe keuken lieten plaatsen dachten we geen magnetron meer nodig te hebben... Hoe fout was dat! En nu staat er een mooie Whirlpool MCP 349 SL! En die is dus nu de hele dag door zo'n beetje in gebruik... We ontdooien er boterhammen in, warmen melk op voor de koffie, bakken koekjes en pizza en de grote verrassing voor ons (!) - we stomen alle pasta, rijst en groente in mum van tijd klaar in de meegeleverde stoomaccessoire. De veelzijdigheid van het apparaat doet het hem, ik kies nu vaker de Whirlpool dan de ingebouwde bakoven die we al hadden. Nog zo'n dikke plus is de snelheid van de bereidingen. Door de magnetronfunctie te combineren met de hetelucht schiet de bereiding lekker op. En maak je een pizza of een gevuld broodje? Vergeet dan de Crispfunctie niet, ideaal! Het apparaat wijst zich aardig vanzelf. De knoppen met tekst zijn duidelijk. Vaak is er ook maar 1 druk op een functieknop en START voor nodig om een programma op te starten. Toch is het wel een tip om de handleiding te lezen voor wat handige trucs om er nog meer functionaliteit mee te ontdekken. Nadelen? Het is en blijft een gevaarte natuurlijk. Het was even zoeken voor we er een geschikte, toegankelijke plaats voor hadden gevonden. Wat dan wel weer een dikke plus is is de eenvoud van het design en de kleuren (niks saai, ouderwets, wit apparaat!). Echt een apparaat van deze tijd. Al met al - een mooie aanvulling in ons drukke leven waarin we wel graag snel en toch gezond eten op tafel zetten.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Design

Minpunten

  • Neemt best veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**r@h**l.com 19-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Combi voor klein huishouden

Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

7,0
De hetelucht functie is binnen no time op tempratuur wat erg handig is. Het ovenschaal gerecht kwam er goed warm uit terwijl de bovenkant een mooie bruine kleur had. De crisp functie hebben we geprobeerd met pizza. Ook dit ging goed en makkelijk maar persoonlijk merk ik niet echt verschil met de heteluchtovenstand die we hier normaal voor gebruiken. De oven is in de basis handig maar erg klein en mist een bakplaat. Misschien is de oven hier ook niet voor bedoeld. Hij lijkt me handig als extra apparaat of in een eenpersoonshuishouden. Voor ons drieën helaas niet de juiste omvang.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Erg klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

AT_1994 19-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte prijs- & kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool MCP 349 SL

Algemene score

10,0
Product mogen testen en erg blij mee. Warmt voedsel lekker op en snel. Makkelijk in gebruik, veel verschillende opties.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel opties
  • Zuinig
  • Mooie prijs
  • Nette design

Minpunten

  • Handleiding erg uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews