Inventum MN325CS

Best Reviewed jun 2019 Inventum MN325CS
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Inhoud
32 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Vermogen
1000 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN325CS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geke57 22-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Na ruim 12 jaar is onze combi-magnetron stuk gegaan. Dus tijd voor een nieuwe. Her en der gezocht, maar helaas nergens eentje naar onze zin. We wilden graag weer een grote, minimaal 30 liter. Uiteindelijk op internet eentje gevonden die aan onze eisen voldeed. Goed de eigenschappen doorgenomen en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben nogal een digibeet op het gebied van hoe alles werkt en roep vaak mijn man om hulp. Deze is echter heel gemakkelijk in gebruik. Dus een groot voordeel voor mij. Ook het uiterlijk mag er zijn. Prachtig. Vandaag mijn eerste cake erin gebakken. Goed gelukt. Wij zijn er blij mee en we hopen dat we er jaren van kunnen genieten. Ook hebben we totaal 5 jaar garantie en dat geeft ook een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LA 05-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Oven functioneert niet goed

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

4,0
Twee maanden in huis en inmiddels een nieuwe van Inventum gekregen. Oven functioneert nog steeds niet goed. Het voorverwarmen op 180 C is binnen 5 minuten al klaar. Onmogelijk, dat kan zelfs met een gasoven niet. Na 20 minuten voorverwarmen op 180 C komt de temperatuur niet hoger dan 150 C [gemeten met oventhermometer].
Deur hangt iets scheef, wellicht oorzaak van het bovenstaande.
Grillcapaciteit is ook niet fantastisch, wat je wel zou verwachten van een combi met apart draaispit.
Ik ga apparaat terugbrengen naar de winkel en zoek wat anders uit...

Pluspunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • design

Minpunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • oven functioneert niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Harry 30-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

geen goede keuze

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Nou we hadden deze magnetron 1 jaar en moeten omruilen omdat de temperatuur niet goed is je kan er geen cake in bakken want dan moet je de temperatuur op 30 graden meer zetten en dan niet 60 minuten maar 80 en worstenbroodje bakken op 180 graden en 6 minuten gaat ook niet zijn ze niet warm ja het brood maar niet de vulling dus weer die temperatuur omhoog en meer minuten het is gewoon geen goed product

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

cama9999 02-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
doet zijn werk heel goed wij hebben nog nooit zo'n goede gehad en we hebben er al drie versleten
bij de vorige moest je bij de temperatuur 20 bij tellen

Pluspunten

  • goed leesbaar display
  • makkelijk in het gebruik

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noud 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette combimagnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Verder is de binnenruimte groter dan bij apparaten met nagenoeg dezelfde buitenmaten. Kan tot 240 gr en er zit een draaispit bij. Compleet apparaat dus.

Pluspunten

  • complete uitrusting
  • hoge temperatuur mogelijk.
  • ruim van binnen
  • Nederlandse taal op display

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Haas 13-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie fijne magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
mooie fijne magnetron makkelijk te bedienen en extra garantie zeker een aanrader!duidelijk display en voldoende auto functies

Pluspunten

  • display
  • prijs
  • gemak

Minpunten

  • geen
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hilly 28-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
prima combi magnetron zeer eenvoudig te bedienen mooi uiterlijk in zilver en rvs een aanrader zeker voor de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Een blikvanger in de keuken erg mooi design. Duidelijke handleiding. Knoppen goed bedienbaar en duidelijk. Een erg mooie Combi Magnetron voor een leuke prijs

Pluspunten

  • Prijsverhouding goed
  • Bediening duidelijk en overzichtelijk
  • Ruime toegang, deur makkelijk te openen
  • Display duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Sender 13-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Combimagnetron

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Stijlvol design, past in ieders interieur.
Gemakkelijk in bediening, zeker als je druk en weinig tijd hebt.
Combi-menu voordelen als hete lucht + magnetron+ oven tegelijk als afzonderlijk instelbaar.
Eenvoudig schoon te houden, wat de levensduur zal verlengen.
Vertrouwd merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Kolenbrander 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Inventum combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Oude magnetron had het begeven en na langdurig zoeken en vergelijken kwam deze Inventum MN325CS voor mij als beste uit de bus.

Pluspunten

  • Ruime oven
  • Grill met draaispit
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Zeer veel mogelijkheden
  • Diverse combinaties mogelijk

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian van eindhoven 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vriendelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
vriendelijk in gebruik,draaispit vond k aantrekkelijk,en werkt perfect,mooie uitstraling,en prijs was ook interessant,en 5 jaar gerantie,

Pluspunten

  • draaispit
  • makkelijke bediening
  • uitstraling
  • 5 jaar gerantie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dilce 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud, klein in prijs

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Top product voor een top prijs. Werkt supergoed. Heb al vele functies kunnen gebruiken met een super resultaat. Zeer gemakkelijk in de bediening die ook nog eens ouderwets Nederlands is

Pluspunten

  • Inhoud
  • prijs
  • Design/uitstraling
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robin 22-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koning in zijn prijsklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Super product en de koning in zijn prijsklasse qua literinhoud, functies en accessoires.
De 5 jaar inventum garantie na registratie is natuurlijk helemaal geweldig

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • functies
  • design
  • service inventum

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TT 13-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Mooie ruime combimagnetron, waar zelfs een kip aan een spit gebraden kan worden. Ideaal voor in iedere keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

firmin de vreese 07-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
ik die gekocht aan de hand van de reviews en ik heb er zeker geen spijt van . ik kan het iedereen aanraden

Pluspunten

  • eenvoudig
  • en spit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peter & rianne 22-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een kwaliteitsprodukt zonder de hoofdprijs te betalen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Met dit product merk je dat kwaliteit niet perse heel duur hoeft te zijn. Voor nog geen € 160,-- hebben we een combi met 1000 watt magnetron vermogen, een flinke inhoud van 30 liter en met een gezellige ouderwetse draaispit om een kip te grillen. Daarbij vinden we het toch ook wel fijn dat het gewoon een oerhollands product is.

Pluspunten

  • 1000 watt magnetron vermogen
  • defrost en voorverwarmen
  • draaispit
  • compact
  • naar links draaiende deur met goede handgreep

Minpunten

  • Ik eet nu meer dan goed voor mij is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Roelfs 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Prachtige machine zeer goed te bedienen met bakken en verwarmen. Zeer snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.En fijn om Jams te maken.

Pluspunten

  • Bediening
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

magnefiek apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Op 28-11-18 ging mijn Samsung magnetron na 5 jaar kaduk en op 29-11-18 de Inventum MN325 cs gekocht bij Bol.com.Een Nederlands product,makkelijk in gebruik,had ik echt eerder moeten weten,het werkt uitstekend en ziet er nog leuk uit ook,echt een goede koop hoor!!!

Pluspunten

  • Nederlands product
  • eenvoudig in gebruik
  • werkt uistekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a van deelen 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer duidelijke bedienig

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
gemakelijke bediening (vorig aparaat 18 jaar gehad)
duidelijke handleiding
een heel goed product
prijs kwalitijd zeer aan te bevelen

Pluspunten

  • duidelijke display

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
een zeer mooi en simpel te bedienen magnetron. En dat met een spit voor heerlijke kip of rollade. dat zie je niet veel bij de combi magnetrons. bediening is erg makkelijk en de inhoud is fenomenaal.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • spit voor kip of rollade
  • mooi design

Minpunten

  • rooster met hoge en lage
  • pootjes kan de schaal in de weg zitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews