• Best Reviewed 7 keer mrt 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 65 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN325CS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geke57 22-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Na ruim 12 jaar is onze combi-magnetron stuk gegaan. Dus tijd voor een nieuwe. Her en der gezocht, maar helaas nergens eentje naar onze zin. We wilden graag weer een grote, minimaal 30 liter. Uiteindelijk op internet eentje gevonden die aan onze eisen voldeed. Goed de eigenschappen doorgenomen en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben nogal een digibeet op het gebied van hoe alles werkt en roep vaak mijn man om hulp. Deze is echter heel gemakkelijk in gebruik. Dus een groot voordeel voor mij. Ook het uiterlijk mag er zijn. Prachtig. Vandaag mijn eerste cake erin gebakken. Goed gelukt. Wij zijn er blij mee en we hopen dat we er jaren van kunnen genieten. Ook hebben we totaal 5 jaar garantie en dat geeft ook een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LA 05-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Oven functioneert niet goed

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

4,0
Twee maanden in huis en inmiddels een nieuwe van Inventum gekregen. Oven functioneert nog steeds niet goed. Het voorverwarmen op 180 C is binnen 5 minuten al klaar. Onmogelijk, dat kan zelfs met een gasoven niet. Na 20 minuten voorverwarmen op 180 C komt de temperatuur niet hoger dan 150 C [gemeten met oventhermometer].
Deur hangt iets scheef, wellicht oorzaak van het bovenstaande.
Grillcapaciteit is ook niet fantastisch, wat je wel zou verwachten van een combi met apart draaispit.
Ik ga apparaat terugbrengen naar de winkel en zoek wat anders uit...

Pluspunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • design

Minpunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • oven functioneert niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Harry 30-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

geen goede keuze

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Nou we hadden deze magnetron 1 jaar en moeten omruilen omdat de temperatuur niet goed is je kan er geen cake in bakken want dan moet je de temperatuur op 30 graden meer zetten en dan niet 60 minuten maar 80 en worstenbroodje bakken op 180 graden en 6 minuten gaat ook niet zijn ze niet warm ja het brood maar niet de vulling dus weer die temperatuur omhoog en meer minuten het is gewoon geen goed product

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hoekwater 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig ondanks fout aangegeven oventemperatuur

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Ik heb deze combimagnetron een paar weken in bezit. Het eerste wat ik deed is koekjes bakken. Ik heb gelukkig de 2 roosters van mijn oude magnetron nog, die ik boven elkaar kan zetten, waar ik 2 bakblikken (bodem van springvorm) op jan leggen. Kwam er toen achter dat de temperatuuraanduiding van de oven niet klopt. Je moet er 30 gr. bij geven. Dus in het geval van de koekjes die ik altijd op 180 gr. bak, eerst 10 min. voorverwarmen op 210 gr. en dan ook afbakken op 210 gr. ca. 24 min. Voorgeprogrammeerde programma'' s en combiprogramma's heb ik nog niet geprobeerd. Bijv. cake zelf gebakken 10 min. 190 gr. voorverwarmen en afbakken ook op 190 gr. 70-75 min. perfect. Harde broodjes opwarmen, 4 min. voorverwarmen op 230 gr. en dan 2,10 min. op 230 gr. Hij komt dus niet tot 240 gr. maar 210 gr. Met deze wetenschap, doet hij het perfect, ook de magnetron. Alleen jammer dat je hier zelf achter moet
komen. Verder klopt de gebruiksaanwijzing met menu's kiezen niet. Dit kan eenvoudiger. Druk op menuknop en dan de draaiknop naar links, hoef je menuknop niet zo vaak in te drukken. Dit is natuurlijk geen eerlijke productinformatie van Inventum, jammer hierdoor kunnen mensen
zich bekocht voelen. Gelukkig is er Kieskeurig en ik hoop dat mensen er zich niet van laten weerhouden deze combimagnetron te kopen.

Pluspunten

  • inhoud 32 ltr.
  • draaideur

Minpunten

  • 1 rooster
  • verkeerd aangeduide oventemperaturen
  • gebruiksaanwijzing klopt niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L**n@L**w.com 27-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloze prullaria voor in de keuken.

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

1,0
Ik snap niet dat deze magnetron zo hoog scoort. Ik heb nog nooit zo'n rommel gekocht als deze. Inmiddels is de 2e ook naar de eeuwige jachtvelden. Gelukkig was de eerste "kwijt geraakt" en kreeg ik bij de 2e een nieuwe aankoopbon omdat het serienummer gewijzigd was. Daar ben ik achteraf heel blij mee want na 3 weken tobben met dat rotding bleek ook bij deze dat er niets warm werd. het was precies hetzelfde probleem als bij de eerste en zo links en rechts kijken op internet blijkt dat toch echt een Iventum probleem te zijn. Vroeger was het een goede merknaam maar anno 2021 is het dus gewoon rommel waar je niets mee kunt doen.

Minpunten

  • Wordt niet warm
  • staat een hele poos aan om iets lauw te krijgen.
  • Bakken lukt evenmin.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jeroen 23-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ik beveel deze combi-magnetron niet aan.

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Deze combi-magnetron doet echt niet wat het belooft. Temperatuur van de hete lucht oven is erg slecht. Niet te vergelijken met 'echte' hete-lucht ovens. Magnetron is prima. Doet wat het moet. Een hele kip op het programma voor grillen/hete-lucht/magnetron met spit is matig. Voor de bereiding tel er een 10-15 minuten bij op. Het programma voor een pizza ook erg slecht. Aan het einde krijg je een slappe pizza die niet doorgebakken is zoals je verwacht.

Pluspunten

  • Magnetron

Minpunten

  • Hete lucht oven
  • Pizza programma
  • Kip grillen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Inventum combimagnetron MN305CS 25-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima veelzijdig apparaat

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Voor ontbijt, koffietafel, thee, lunch of diner: Werkelijk een prima veelzijdig apparaat om heerlijkheden op tafel te toveren.

Pluspunten

  • werkt op alle fronten prima

Minpunten

  • Je kunt het apparaat niet totaal uitschakelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjaBL 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima combi-magnetron met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Ik heb deze combi-magnetron nu 14 dagen in gebruik en hij bevalt prima. Al een cake en boterkoek in gebakken en dat ging heel goed, ze werden ook mooi bruin. Afbakbroodjes idem. Het voorverwarmen gaat ook echt heel snel. Enige minpuntje is het rooster, dat past maar net op de glasplaat en schiet makkelijk ernaast, zeker als je met ovenwanten aan een schaal erop zet.

Pluspunten

  • over tot 240 graden
  • voorverwarmen gaat snel
  • draaispit
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • rooster

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noud 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette combimagnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Verder is de binnenruimte groter dan bij apparaten met nagenoeg dezelfde buitenmaten. Kan tot 240 gr en er zit een draaispit bij. Compleet apparaat dus.

Pluspunten

  • complete uitrusting
  • hoge temperatuur mogelijk.
  • ruim van binnen
  • Nederlandse taal op display

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

magnefiek apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Op 28-11-18 ging mijn Samsung magnetron na 5 jaar kaduk en op 29-11-18 de Inventum MN325 cs gekocht bij Bol.com.Een Nederlands product,makkelijk in gebruik,had ik echt eerder moeten weten,het werkt uitstekend en ziet er nog leuk uit ook,echt een goede koop hoor!!!

Pluspunten

  • Nederlands product
  • eenvoudig in gebruik
  • werkt uistekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cama9999 02-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
doet zijn werk heel goed wij hebben nog nooit zo'n goede gehad en we hebben er al drie versleten
bij de vorige moest je bij de temperatuur 20 bij tellen

Pluspunten

  • goed leesbaar display
  • makkelijk in het gebruik

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
een zeer mooi en simpel te bedienen magnetron. En dat met een spit voor heerlijke kip of rollade. dat zie je niet veel bij de combi magnetrons. bediening is erg makkelijk en de inhoud is fenomenaal.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • spit voor kip of rollade
  • mooi design

Minpunten

  • rooster met hoge en lage
  • pootjes kan de schaal in de weg zitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Gekozen om zijn veelzijdigheid. Alles is te combineren, hete lucht, gril, en magnetronfunctie. En dan ook nog een draaispil. Heel compleet.

Pluspunten

  • Bediening gemak
  • Draaispit
  • De 10 voorgeprogrammeerde kook-instellingen
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Geen antislip onder de pootjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edko66 24-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne magnetron met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Goede magnetron, met mooi design. Doet wat die moet doen. Heb er wel voor gekozen om onder de magnetron een placemat neer te leggen daar die anders wegglijd op het aanrecht

Handeling is erg summier. Jammer dat er geen bakplaat meegeleverd is, maar die zijn gelukkig wel te koop.

Pluspunten

  • Fijne magnetron

Minpunten

  • Summier handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvY 11-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos apparaat.

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

4,0
Waardeloos apparaat, wat alleen geschikt voor magnetron gebruik om op te warmen. Grill heb je niets aan. Krijg geen knapperig korst je op oven gerechten

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Grill, oven functie

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 13-09-2021

Beste review schrijver,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze combimagnetron. Het kan zijn dat deze defect is. Maar op dit apparaat geven we standaard 2 jaar fabrieksgarantie en nog 3 jaar aanvullende garantie. (U kunt op onze website kijken voor meer informatie: https://www.inventum.eu/service-garantie/garantie-informatie/). U kunt met uw Inventum combimagnetron teruggaan naar de winkel waar u deze heeft aangeschaft, óf u kunt contact opnemen met onze afdeling Service, zij helpen u graag! Ze zijn per e-mail te bereiken via service@inventum.eu of telefonisch: 088-4583688.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Zeer matig 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slechte inventum magnetron

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

1,0
Temperatuur komt niet boven de 140 C terwijl je hem kan instellen tot 230 C ?? Zeer slecht

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Doe niet wat hij moet doen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 17-08-2021

Beste review schrijver,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de Inventum combimagnetron. Het lijkt erop dat de door u gekochte magnetron defect is. Op dit apparaat geven we standaard 2 jaar fabrieksgarantie en nog 3 jaar aanvullende garantie. (U kunt op onze website kijken voor meer informatie: https://www.inventum.eu/service-garantie/garantie-informatie/). U kunt met uw Inventum combimagnetron teruggaan naar de winkel waar u deze heeft aangeschaft, óf u kunt contact opnemen met onze afdeling Service, zij helpen u graag! Ze zijn per e-mail te bereiken via service@inventum.eu of telefonisch: 088-4583688.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

AvY 24-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht apparaat, voldoet niet.

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Apparaat doet niet wat beloofd wordt. Oven temperatuur klopt niet. Gril werkt slecht.
Programma om kip te grillen aan draaispit levert een witte niet gare kip op. ook een ovenschotel is geen korst op te krijgen. Gewoon een slecht apparaat. Had hem na eerste ervaring omgeruild voor een nieuwe, maar deze is net zo slecht. Kan oven wel gebruiken, maar moet spelen met tijd en temperatuur om een goed resultaat te krijgen.

Pluspunten

  • weinig

Minpunten

  • gril
  • oventemperatuur

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

R. de Jong 14-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Product half jaar in bezit;

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
ontdooien duurt veel langer dan aangegeven, moet er vaak op bv 800gram nog 10 min bij schroeven. Opwarmen dito hetzelfde, Hoop herrie.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • doet miet wat beloofd wordt.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Tjerk Drouen 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
We hebben deze combimagnetron gekocht voor opwarmen van snacks zoals worstenbroodjes en opwarmen van maaltijden. Hij stond aangeprezen als makkelijk in gebruik. Dit kan ik beamen.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Snel

Minpunten

  • Display is niet te dimmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke Van derVeen Kuperus 17-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede verlichting, ideaal en een prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Ik zocht een magnetron met draaispit en vond deze. Zeer redelijk geprijsd en ook nog eens een mooi desing, want het oog wil ook wat!

Pluspunten

  • Draaispit
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews