Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 77 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN325CS op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan , Nijmegen 26-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Fantastische combi oven/ grill .Eenvoudige bediening . Duidelijke gebruiksaanwijzing !
Een echte aanrader voor een goede prijs !!!

Pluspunten

  • goede prijs kwaliteit .
  • Eenvoudige bediening .
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@z**o.nl 25-06-2022
  • Product gekocht

Bevalt prima. Waar voor je geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Mooi, goed werkend en eenvoudig te bedienen apparaat. Zelfs mijn vrouw kan er mee overweg met goed resultaat !

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Eenvoudige bediening
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Deur gaat wat zwaar open.

Reageer

I Kortekaas 15-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

erg goed en zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Ik ben blij met mijn keuze een top magnetron met veel mogelijkheden. Ik zou dit zeer zeker een ander aanraden.

Pluspunten

  • een spit erbij
  • hoge wattage
  • grill rek draait ook mee
  • hoge wattage

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r**6@g**l.com 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat die goed geprijsd is en goede kwaliteit is ziet er ook erg goed uit. Wat mij betreft een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ann 21-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

8,0
Kwaliteit/prijs verhouding is echt perfect. Alleen de oven moet in in hogere temperatuur voorverwarmen of je moet eten langer in de oven zetten dan gebruiksaanwijzing, anders is het niet gaar. De magnetronfunctie kent in de hogere temperaturen alleen 500 watt, 800watt en 1000 wat, terwijl veel gerecht op 700 of 750 watt moeten. Combimagnetron werkt verder perfect

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Werkt goed
  • Ziet er goed uit
  • Fijne grootte

Minpunten

  • Kent geen 700 of 750 watt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Pauwels 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Compact model met verrassend duidelijke gebruikshandleiding en meer dan voldoende opties om te verwarmen/ontdooien/grillen en bakken. Apparaat doet wat je van een combi magnetronoven mag verwachten. Scherp geprijsd in vergelijking tot andere merken.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • prijs/kwaliteit
  • mogelijkheden programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p**l@g**l.com 21-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Een mooi design, gemakkelijke gebruiksaanwijzing en 5 jaar garantie na registratie bij Inventum!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**b@g**l.com 19-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vooralsnog heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

8,0
Op basis van andere beoordelingen, en de prijs/kwaliteitsverhouding. Ook de indruk dat de service bij Inventum bovengemiddeld goed is.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • ziet er degelijk uit

Minpunten

  • bediening wat zoeken
  • rooster met opstanden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

l**n@h**l.com 16-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Best reviewd?

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

6,0
De keuze viel op de inhoudsmaat, magnetron werkt prima, grill en oven werken slecht. Temperatuur en bereidingstijd moeten bij elk recept worden aangepast. Ik ben al op zoek naar een ander merk, wat een ramp.

Pluspunten

  • Inhoudsmaat
  • Uitvoering

Minpunten

  • Oventemperatuur klopt niet
  • 1 Rooster waarbij lastige opstaande randen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

a**l@g**l.com 27-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Komt niet op temperatuur

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

4,0
De heteluchtoven komt niet op temperatuur. Het maximaal haalbare is 170°C. Lagere temperatuur instellingen wijken 70°C af.

Pluspunten

  • Draaispit
  • Goedkoop

Minpunten

  • Bediening

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 28-12-2021

Beste a**l@g**l,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze combimagnetron. Het kan zijn dat deze defect is. Maar op dit apparaat geven we standaard 2 jaar fabrieksgarantie. U kunt met het apparaat teruggaan naar de winkel waar u deze heeft aangeschaft of contact opnemen met onze afdeling Service via service@inventum.eu of 088-4583688. Zij helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Broodnuchter 28-12-2021

Het apparaat is geregistreerd voor 5 jaar Inventum garantie (ref. 59616). Vooralsnog heeft de klantenservice mij geen adequate reactie geven op de garantie aanvraag, maar probeert er onderuit te komen. Uit de reviews kan ik opmaken dat dit vaker voorkomt en dus bekend is.

@kieskierig, Hoe serieus moet ik het 'best reviewed label' nemen? Dit 7 keer op rij is op zijn minst opmerkelijk.

Reageer

p**n@u**l.nl 04-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Slecht product

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

1,0
Zeer slecht product komt niet op de ingestelde temperatuur van 200 C maar net op 145 C en de buitenkant wordt net zo heet , dus geen inventum meer voor mij

Minpunten

  • Isolatie
  • Temperatuur

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 28-12-2021

Beste p**n@u**l,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze combimagnetron. Het kan zijn dat deze defect is. Maar op dit apparaat geven we standaard 2 jaar fabrieksgarantie en nog 3 jaar aanvullende garantie. (U kunt op onze website kijken voor meer informatie: https://www.inventum.eu/service-garantie/garantie-informatie/). U kunt met het apparaat teruggaan naar de winkel waar u deze heeft aangeschaft, óf u kunt contact opnemen met onze afdeling Service, zij helpen u graag! Ze zijn per e-mail te bereiken via service@inventum.eu of telefonisch: 088-4583688.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Chris 01-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoge temperatuur, veel vermogen en goede kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Gewoon goede kwaliteit! Mooi dat 'ie de 240C oven haalt en 1000W magnetron, dat zie je weinig.
Had aparte knoppen mogen hebben voor oven, magnetron en grill. Maar met draaiknop werkt het ook wel goed.

Pluspunten

  • 240 C oven
  • 1000 W magnetron
  • Design
  • Bouwkwaliteit
  • 5 jaar garantie (na registratie)

Minpunten

  • 1 knop voor magnetron, oven en grill.
  • Terwijl 'klok' voor 2x p/j een eigen knop heeft

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edko66 24-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne magnetron met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Goede magnetron, met mooi design. Doet wat die moet doen. Heb er wel voor gekozen om onder de magnetron een placemat neer te leggen daar die anders wegglijd op het aanrecht

Handeling is erg summier. Jammer dat er geen bakplaat meegeleverd is, maar die zijn gelukkig wel te koop.

Pluspunten

  • Fijne magnetron

Minpunten

  • Summier handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvY 11-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos apparaat.

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

4,0
Waardeloos apparaat, wat alleen geschikt voor magnetron gebruik om op te warmen. Grill heb je niets aan. Krijg geen knapperig korst je op oven gerechten

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Grill, oven functie

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 13-09-2021

Beste review schrijver,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze combimagnetron. Het kan zijn dat deze defect is. Maar op dit apparaat geven we standaard 2 jaar fabrieksgarantie en nog 3 jaar aanvullende garantie. (U kunt op onze website kijken voor meer informatie: https://www.inventum.eu/service-garantie/garantie-informatie/). U kunt met uw Inventum combimagnetron teruggaan naar de winkel waar u deze heeft aangeschaft, óf u kunt contact opnemen met onze afdeling Service, zij helpen u graag! Ze zijn per e-mail te bereiken via service@inventum.eu of telefonisch: 088-4583688.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Zeer matig 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slechte inventum magnetron

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

1,0
Temperatuur komt niet boven de 140 C terwijl je hem kan instellen tot 230 C ?? Zeer slecht

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Doe niet wat hij moet doen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 17-08-2021

Beste review schrijver,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de Inventum combimagnetron. Het lijkt erop dat de door u gekochte magnetron defect is. Op dit apparaat geven we standaard 2 jaar fabrieksgarantie en nog 3 jaar aanvullende garantie. (U kunt op onze website kijken voor meer informatie: https://www.inventum.eu/service-garantie/garantie-informatie/). U kunt met uw Inventum combimagnetron teruggaan naar de winkel waar u deze heeft aangeschaft, óf u kunt contact opnemen met onze afdeling Service, zij helpen u graag! Ze zijn per e-mail te bereiken via service@inventum.eu of telefonisch: 088-4583688.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

L**n@L**w.com 27-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloze prullaria voor in de keuken.

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

1,0
Ik snap niet dat deze magnetron zo hoog scoort. Ik heb nog nooit zo'n rommel gekocht als deze. Inmiddels is de 2e ook naar de eeuwige jachtvelden. Gelukkig was de eerste "kwijt geraakt" en kreeg ik bij de 2e een nieuwe aankoopbon omdat het serienummer gewijzigd was. Daar ben ik achteraf heel blij mee want na 3 weken tobben met dat rotding bleek ook bij deze dat er niets warm werd. het was precies hetzelfde probleem als bij de eerste en zo links en rechts kijken op internet blijkt dat toch echt een Iventum probleem te zijn. Vroeger was het een goede merknaam maar anno 2021 is het dus gewoon rommel waar je niets mee kunt doen.

Minpunten

  • Wordt niet warm
  • staat een hele poos aan om iets lauw te krijgen.
  • Bakken lukt evenmin.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jeroen 23-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ik beveel deze combi-magnetron niet aan.

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Deze combi-magnetron doet echt niet wat het belooft. Temperatuur van de hete lucht oven is erg slecht. Niet te vergelijken met 'echte' hete-lucht ovens. Magnetron is prima. Doet wat het moet. Een hele kip op het programma voor grillen/hete-lucht/magnetron met spit is matig. Voor de bereiding tel er een 10-15 minuten bij op. Het programma voor een pizza ook erg slecht. Aan het einde krijg je een slappe pizza die niet doorgebakken is zoals je verwacht.

Pluspunten

  • Magnetron

Minpunten

  • Hete lucht oven
  • Pizza programma
  • Kip grillen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

AvY 24-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht apparaat, voldoet niet.

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Apparaat doet niet wat beloofd wordt. Oven temperatuur klopt niet. Gril werkt slecht.
Programma om kip te grillen aan draaispit levert een witte niet gare kip op. ook een ovenschotel is geen korst op te krijgen. Gewoon een slecht apparaat. Had hem na eerste ervaring omgeruild voor een nieuwe, maar deze is net zo slecht. Kan oven wel gebruiken, maar moet spelen met tijd en temperatuur om een goed resultaat te krijgen.

Pluspunten

  • weinig

Minpunten

  • gril
  • oventemperatuur

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

R. de Jong 14-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Product half jaar in bezit;

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
ontdooien duurt veel langer dan aangegeven, moet er vaak op bv 800gram nog 10 min bij schroeven. Opwarmen dito hetzelfde, Hoop herrie.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • doet miet wat beloofd wordt.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Tjerk Drouen 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
We hebben deze combimagnetron gekocht voor opwarmen van snacks zoals worstenbroodjes en opwarmen van maaltijden. Hij stond aangeprezen als makkelijk in gebruik. Dit kan ik beamen.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Snel

Minpunten

  • Display is niet te dimmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews