Inventum MN255C

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Microgolven
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 48 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN255C op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**3@h**l.com 05-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Een kind kan de was doen! Simpele bediening, voldoende functies, ruim en goed ogend. Ik ben blij met deze aankoop! Standaard 2 jaar garantie en online 3 jaar aanvullend geregeld. Fijn Inventum! Het geeft een zeker gevoel dat de combimagnetron van hoogwaardige kwaliteit is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**k@h**l.com 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
fijne combimagnetron met normale afmetingen , hij is niet zo diep dus past overal op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**e@o**e.nl 22-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Voldoet zeer goed vooral ontdooi/pizzafunctie evenals heteluchtoven Picobello

Pluspunten

  • Ontdooien
  • Pizzafunctie
  • Grillen

Minpunten

  • nogal gevoelig voor vingerafdrukken op chroom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilfred Moorman 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt prima helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Top product voldoet aan alle verwachtingen en meer, zeer blij mee,
Werkt zeer eenvoudig

Pluspunten

  • Grote
  • Eenvoudig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Het rek aan twee kanten standaard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Bosch 09-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische schoonheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Uitstekend product , dat zijn prijs meer dan waard is.
Mooie vormgeving.
Praktisch in gebruik.
Geluidarm.
Snel voor verwarmd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Magnetron MN225C 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn 1e gekochte magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een magnetron die wat kleiner was dan die ik zelf al had. Toen kwam ik deze tegen kwam, viel mij het design meteen op. Erg mooi. Na dat ik zag wat wat het allemaal kon, was ik meteen om. Dat er zoveel mogelijkheden zijn is echt top. Hoe leuk is dat, een pizza in de magnetron.
Kwa prijs viel het echt mee. Ik had een leuke korting. Ook zonder de korting had ik het gekocht.
Doet meer aan mijn verwachtingen. Dan ik voor mogelijk had.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Mooi, hoe het er uit ziet
  • Prettig dat het Nederlands is.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paula 12-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good size 25L and easy to use.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
I searched for the best reviews and I really needed a microwave.
The look is simple and nice. Till now is working well, but I didn't test yet every possibility.

Minpunten

  • Till now none.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob L 02-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Magnetron voldoet niet aan verwachtingen

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

3,0
Apparaat ziet er mooi uit, maar de werking valt tegen. Broodjes bakken lukt niet goed omdat de oventemperatuur niet boven de 175 a 180* komt. Sate grillen duurt zeer lang omdat het grill element zeer traag rood wordt.

Pluspunten

  • fraai uiterlijk

Minpunten

  • slechte ovenwerking
  • matige grill functie

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
RobL43 22-04-2021

Op verzoek van Kieskeurig deze aanvulling: apparaat ingeleverd en netjes mijn geld retour gekregen.

Reageer

Quentin 11-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

inventum MN255c

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Gekocht voor mijn dochter.
Overtreft de verwachtingen.
Zeker een aanrader, zowel de oven als microgolf als grill functie zijn zeer praktisch.
De instellingen zijn ook zeer eenvoudig.

Pluspunten

  • alles in 1

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Renske 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, geweldig resultaat, lage prijs en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

10,0
Vandaag mijn nieuwe Inventum combi magnetron (MN255C) voor het eerst gebruikt en ik ben laaiend enthousiast! De magnetron is niet alleen mooi maar ook super eenvoudig te bedienen. De heteluchtoven was in een mum van tijd voorverwarmd tot 240 graden. Wat een verschil met mijn oude oven! Ik heb vandaag de grill gebruikt voor het grillen van gehaktspiesjes. Dat had ik überhaupt nog nooit gedaan en ik was van te voren nog niet overtuigd of dit recept wel een succes zou worden. Maar het resultaat was verbluffend! De grill was super eenvoudig in te stellen en de gehaktspiesjes waren goudbruin gegrild en helemaal gaar. Ik kan niet wachten om ook de andere functies uit te proberen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed resultaat

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Een zeer makkelijk bedienbaar apparaat. Nu nog even een handleiding bekijken maar eenmaal vertouwd ermee bedenk je zelf wel hoe je met het appartaat moet omgaan. Er zitten veel standen op. Pizza kip vis popcorn of bekertje drinken verwarmen enz. Wij hebben de recensies ook vooraf gelezen en zijn blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • gebruikersgemak
  • fijne standen bijv pizza kip enz
  • prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete combi magnetron en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Zeer complete combi magnetron waar werkelijk alles perfect in te bereiden is.
De Nederlandse bediening maakt deze combi magnetron erg makkelijk in gebruik.
Al met al een zeer goede koop voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

José 30-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Designmagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat hij goed beoordeeld werd in de reviews.hij ziet er mooi uit maakt weinig geluid en dat voor een mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinus de Jong 21-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Strak design

Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

6,0
Werkt goed. De hete lucht functie maakt veel lawaai. Voor de rest ben ik matig tevreden met deze aankoop. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Alfons 09-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eindelijk een goed bedienbare combioven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Een geweldig fijne combi oven makkelijk in de bediening en een mooi design een echte aanrader. Was zo geïnstalleerd en werkt goed .

Pluspunten

  • makkelijk in de bediening
  • mooi design
  • werkt fijn
  • goedkoop

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jules Schneiders 26-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie combi-magnetron met vele praktische functies.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Mooi en zeer functioneel. Veel praktische functie zoals ontdooien. Makkelijk te bedienen dankzij duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • zeer mooi
  • makkelijke bediening
  • vele praktische functies zoals ontdooien

Minpunten

  • Aan de zware kant (18kg.)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marinus de Jong 03-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heteluchtfunctie maakt veel lawaai !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

6,0
Ziet er goed uit, gemakkelijke bediening, prijs-kwaliteit verhouding is naar mijn mening goed. Jammer, dat de heteluchtfunctie een hinderlijk lawaai produceert.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Spinnekop 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Juiste maat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Heeft veel mogelijkheden als oven en microgolf oven , aan te bevelen ,De juiste maat ; perfecte kleur

Pluspunten

  • combi
  • kleur
  • maat

Minpunten

  • nummering voor hoogste en laagste stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Floor 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitsverhouding is echt top! Mooi design, past goed in onze keuken. De bijgevoegde handleiding is Nederlands en makkelijk leesbaar. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en ook direct na het aansluiten op het stopcontact te gebruiken!

Pluspunten

  • Prijs
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marinus de Jong 15-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN255C

Algemene score

8,0
Mooi design, veel mogelijkheden, gemakkelijk te bedienen, scherp geprijst, goede kwaliteit, prijsverhouding

Pluspunten

  • Bediening
  • Mogelijkheden
  • Kwaliteit / prijsverhouding

Minpunten

  • Géén
  • Géén

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews