Inventum MN205S

Specificaties
Inhoud
20 liter
Uitvoering
magnetron (solo)
Vermogen
700 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN205S op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stephanie043 13-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Past goed op het aanrecht en heeft alle functies voor een magnetron van deze prijs. We zochten namelijk een simpele magnetron voor eten op te warmen. Deze is perfect ervoor

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

outsider 10-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
De magnetron heeft een mooi design en is eenvoudig in gebruik: een aanrader! We zijn er heel blij mee!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dp 25-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Fijne, kleinere magnetron, neemt daardoor minder plaats in. Makkelijk in gebruik. Geen overbodige functies die zelden gebruikt worden maar die wel een prijs bepalen.

Pluspunten

  • compact/heel makkelijk in gebruik
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ger 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

groot genoeg voor 2persoonshuishouden

Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen en heel makkelijk in gebruik twee knoppen, makkelijker kan toch niet, en warm is het weer

Pluspunten

  • eenvoudig
  • 20 liter groot genoeg
  • neemt weinig ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willie1923 09-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
klein en makkelijk te verplaatsen niet te zwaar en genoeg om maaltijden op te warmen. Simpel in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spiertz 15-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening en doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
De magnetron doet wat hij moet doen. Klein formaat, maar toch past een grote ronde schaal er in. Eenvoudige bediening. Zilverkleurige uitvoering ziet er ook nog mooi uit. Mooie prijs voor deze kwaliteit.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • grote ronde schaal past in magnetron
  • klein formaat
  • mooie prijs voor deze kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Florina 04-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig maar goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Deze magnetron gekocht voor mijn moeder van 86 jaar. Ze wilde nooit een magnetron, want … “niet nodig, geen ruimte, ik kook wel melk, ik warm mijn eten wel op in de koekenpan, gaat prima” etc. etc. Volop excuses om vooral géén magnetron te kopen. Maar nu hebben we in maart voor haar verjaardag er één gekocht. Bij EP hier in het dorp adviseerde ze deze magnetron ten hoogste aan. Ze hebben in de winkel een aantal soorten staan: gewone, combi’s en hele luxe. En maar 2 gewone: deze voor iemand die gewoon een simpele magnetron zoekt die zeer eenvoudig te bedienen is, en een digitale met wat meer mogelijkheden maar dus ook die wat meer handigheid vraagt. “Deze wordt vrijwel altijd gekocht door oudere mensen die iets eenvoudigs maar goeds zoeken” was de aanbeveling bij deze magnetron. Ik heb het advies opgevolgd en tot op de dag van vandaag ben ik maar vooral mijn moeder, daar enorm blij mee! Want sinds haar eerste kennismaking met de magnetron is ze óm. “Oh, is dat zo eenvoudig?” Was na één dag al haar reactie. Ze warmt er de melk in op voor de koffie, zet haar bordje met eten erin dat opgewarmd moet worden, warm het warm eten dat ze van mij in bakjes krijgt erin op, ze probeert gewoon uit! Geweldig om te zien. Ik heb wat bakjes, maatbekers en verdeelbord gekocht voor haar, en ze kan hem niet meer missen!
Overkoken, dat leert ze van door gewoon wat minder lang of met minder vermogen aan de gang te gaan. Schoonmaken van de glazen draaischijf vind ze een “makkie’ en de ruimte die hij inneemt is minimaal.
Kortom: zodra je moeder van 86 zegt: “die had ik 10 jaar eerder willen hebben” dan weet je: had ik dit maar 10 jaar eerder er maar doorheen gedrukt en hem toén al gegeven. Haha!
Geweldig toch dat er nog heel simpele apparaten te verkrijgen zijn, voor weinig geld, compact, goed schoon te maken, en al zolang ook in het assortiment. Ik hoop dat dit echt nog lang zo blijft, want oudere mensen, demente mensen, reumatische mensen die tiptoetsen een ramp vinden vaak: vergeet deze doelgroep niet!
En mochten er plannen zijn deze uit het assortiment te halen en niet te vervangen door iets gelijkends: laat het voor weten Moulinex, want dat koop ik er nog twee! Hahaha.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen, compact,
  • goedkoop maar waar voor je geld

Minpunten

  • niet veel mogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johanna 03-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Het is al de tweede en dezelfde die ik 7 jaar had. Ik kan hem bijna blind bedienen, en voor mijn doeleinden perfect.

Pluspunten

  • heel envoudig

Minpunten

  • Ik heb geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nardy 30-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum magnetron type MN205S wit.

Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Deze magnetron heb ik gekocht voor mijn hoogbejaarde moeder.
De magnetron is zeer eenvoudig te bedienen, d.m.v. 2 knoppen, een voor het aantal Watt en een voor het aantal minuten. Dus ideaal voor ouderen .

Pluspunten

  • klein formaat
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

magnetron solo 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solo magnetron

Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

10,0
Voor mijn bijna blinde moeder een apparaat dat erg simpel te bedienen is! Geen onnodige knoppen, geen ingewikkelde display, maar juist een enkele bedieningsknop!

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline 12-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk bescheiden apparaat, doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

10,0
Heerlijk eenvoudig en bescheiden apparaat. Doet wat het moet doen. Voor ons is dit het opwarmen van babyhapjes. Meer hebben we niet nodig.

Pluspunten

  • Klein
  • Eenvoudig in gebruik
  • Vriendelijk geprijsd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

de Groot 21-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima compacte, complete en makkelijk te bedienen magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

10,0
Compact
makkelijk te bedienen
Duidelijke handleiding (die eigenlijk overbodig is, zo makkelijk is het)
Ideaal voor mensen die geen poespas willen.
Ruim genoeg voor een bord warm eten.

Pluspunten

  • bediening
  • formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

magnetron MN205S

Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

8,0
Fijne luxe voor op de camping. Jammer dat we een inbouw magnetron hadden gevraagd maar dat uit de beschrijving bleek dat er meer ruimte om de magnetron vrij moest blijven. We houden hem want gemak dient de mens. We laten hem op een tafeltje staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter1960 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel waar voor weinig geld. Doet wat ie moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

8,0
Goede prijs voor dit product. Werkt zoals het hoort. Niet te zwaar om mee te nemen naar de camping..

Pluspunten

  • prijs
  • gewicht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hellen remers 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

2 knoppen, makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
De prijs-kwaliteitsverhouding is prima. De magnetron is erg goedkoop omdat er niet te veel functies op zitten. Precies wat wij zochten voor onze 92 jarige tante. Ze is er erg blij mee omdat ze nu weer zelfstandig haar maaltijd kan opwarmen en haar thee kan zetten

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • stevige handgreep
  • snel in opwarmen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat die moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Een prima magnetron. Niet al te groot. Voldoende opties, meer is niet nodig. Niet te duur.
Ik heb naast de magnetron nog een oven. Nu ben ik helemaal compleet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Monique 24-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

8,0
Ik zocht een makkelijke,kleine, niet al te dure magnetron voor het opwarmen van een bordje eten. Dit is de perfecte magnetron daarvoor.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Handig om ergens te plaatsen

Minpunten

  • Iets te klein

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henk 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima eenvoudige magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bedienen en doet wat hij doen moet. Dacht dat draaiplateau te klein was maar dat valt reuze mee. Makkelijke draaiknoppen

Pluspunten

  • Twee instelknoppen
  • Deur kan makkelijk open

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inventum magnetron MN205S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening,geen overbodige knoppen of frutsels,makkelijk schoon te houden.
Voor een prijs van zestig euro een prima apparaat wat er ook nog keurig uitziet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cornelis 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Kwaliteit Product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN205S

Algemene score

9,0
Goede solo magnetron die er degelijk uitziet en zijn werk als warmtebron voor zowel vast voedsel als vloeibaar eten naar behoren verricht.

Pluspunten

  • degelijk en mooi design.
  • 5 jaar garantie van inventum.

Minpunten

  • geen minpunt voor dit topproduct.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer