JURA 24019

Specificaties
Capaciteit (melkschuim)
340 ml
Kleuren
zwart
Materiaal
kunststof, rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de JURA 24019 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RD 15-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima melkschuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JURA 24019

Algemene score

8,0
Beker is van roestvrij staal. Na voorspoelen met water is de beker na gebruik makkelijk te reinigen. Apparaat is nogal fors voor de max. hoeveelheid melk. Het opwarmen van de melk duurt relatief lang, maar het resultaat is voortreffelijk.

Pluspunten

  • mooi schuim
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • opwarmen gaat relatief langzaam
  • min. en max. aanduidingen moeilijk te lezen
  • min. hoevellheid is nogal groot (voor 1 kop)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

?? 14-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit maar best duur

Geschreven voor: JURA 24019

Algemene score

7,0
Ik had er gezien de prijs wel wat meer van verwacht. Het duurt best wel lang vooradat de schuim klaar is. Wanneer ik voor 2 kopjes melk wil opschuimen is de schuim lang niet zo stevig en zet ik hem nog een keer aan. Zou ik hem nu nog kopen. Nee dat weet ik wel zeker

Minpunten

  • Duurt vrij lang
  • Al 2x kapot . Dan is dat ding 6 weken weg

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Caroline 09-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Jura melkopschuimer

Geschreven voor: JURA 24019

Algemene score

4,0
Tweeënhalf jaar geleden dit apparaat nieuw gekregen. Na 18 maanden hield hij ermee op. Keurig volgens de garantie een nieuwe van Jura gekregen. Na 12 maanden hield deze nieuwe er ook weer mee op. Jura weer gebeld. Wat blijkt: garantie geldt alleen voor het eerste apparaat.
Apparaat is op zichzelf prima. maar je verwacht dat ze langer dan een jaar of ander halfjaar meegaan. Gebruiksaanwijzing keurig opgevolgd, dus daar kan het niet aan liggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Elles 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, maar erg luidruchtig

Geschreven voor: JURA 24019

Algemene score

6,0
Mooie melkopschuimer. Maakt prachtig schuim. Ook handig dat het product gewoon warme melk kan maken en koud schuim.
Minpunten: het ding maakt erg veel lawaai. Alleen mijn bonenmaler overstemt het. Al een keer terug geweest, probleem niet opgelost.
Verder koekt er altijd wel een beetje melk aan. Met een schuursponsje wel weer schoon te krijgen.

Pluspunten

  • Maakt mooi melkschuim
  • Mooi design
  • Maakt ook koud schuim
  • Maakt ook warme melk

Minpunten

  • Mag niet in vaatwasser
  • Maakt veel herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

koffiedrinker 18-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

valt enorm tegen voor Jura-kwaliteit

Geschreven voor: JURA 24019

Algemene score

4,0
Ik heb twee koffiezetapparaten van Jura, WE8. Niets mis mee. Deze melkopschuimer maakt enorm veel herrie. Jura geeft aan dat dit normaal is. Klopt minder hoog op, maar wel iets dikker dan de Nespresso. Desalnietemin zou ik zeker de opschuimer van Nespresso als alternatief aanraden. Ook aan de onderkant van de beker verbrand je makkelijk je vingers.

Pluspunten

  • schuim laag, maar iets dikker dan andere apparaten

Minpunten

  • veel herrie
  • verbrand makkelijk vingers aan beker

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Martha 31-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

2 X kapot.

Geschreven voor: JURA 24019

Algemene score

4,0
Binnen garantietijd kapot.Nieuwe gekregen.Die is helaas ook weer kapot.Inmiddels garantie verstreken.Normaal gebruik.

Pluspunten

  • Melkhouder goed schoon te maken.

Minpunten

  • Duurzaamheid
  • Duur en geen waar voor je geld

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Marieke Goudswaard 27-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Duur en voor de tweede keer kapot

Geschreven voor: JURA 24019

Algemene score

1,0
De eerste ging na een jaar kapot, nieuwe gekregen maar deze is nu na een jaar ook kapot. De melkschuim is goed maar duurt erg lang en maakt veel lawaai. De prijs / kwaliteit verhouding ligt ver uit elkaar. Het design is mooi maar op lange termijn heb je er niet veel aan.

Pluspunten

  • Goede melkschuim
  • Design

Minpunten

  • Snel kapot
  • Maakt veel lawaai
  • Duurt lang

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Mea Nijmegen 15-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Rotor snel versleten

Geschreven voor: JURA 24019

Algemene score

6,0
Mooi melkschuim, apparaat duur, ook in onderhoud: er moet elk half jaar een nieuw rotorwieltje in á 6,50 (plus verzendkosten).

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

DJ 16-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super melkopschuimer, mooie schuim.

Geschreven voor: JURA 24019

Algemene score

9,0
Het is een duur product, maar geweldige schuim en makkelijk schoon te houden. Meerdere malen een andere gehad, zoals de krups, maar die gingen al snel stuk. Verder heeft Jura ook goede service, naar 22 maanden draaide hij minder goed. Heb meteen een nieuwe gekregen en ook het nieuwste model! Super uiteindelijk zeker het geld waard!!

Pluspunten

  • Veel en mooi schuim
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Voor kleine handen, iets te breed, lastig vasthoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer