Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Philips Senseo CA6500

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Melkopschuimers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 443 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Senseo CA6500 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GLF 28-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb deze melkopschuimer mogen testen voor een online koffiecampagne.

Apparaat is simpel en strak qua design. Geen toeters en bellen, maar alleen 1 knop aan de voorzijde die rood knippert bij warm opschuimen en blauw knippert bij koud opschuimen.

Het opklopmechanisme zit vast aan de deksel en maakt bij plaatsing op de opschuimer contact via magnetisme. In de opschuimer zit daardoor geen uitstulping voor een garde. Dit maakt het schoonmaken ontzettend makkelijk. Niets van melkresten blijft kleven aan de antiaanbakcoating die aan de binnenkant zit. Simpelweg even onder een lopende kraan houden en met een afwasborstel er doorheen en de opschuimer is schoon.

Plus en minpuntje, de melkopschuimer levert enorm veel lobbig melkschuim, ideaal voor cappuccino's, maar minder geschikt voor latte's.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob Kies 22-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Afsluitringetje van ronddraaiende wieltje gaat gauw kapot

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

3,0
Het is tragisch dat het meest bewegende onderdeel, het wieltje, van onderen met een zwak bevestigd ringetje binnen drie maanden kapot gaat. Een nieuw onderdeel kost maar € 8 maar de verzendkosten zijn er € 4. Als je dan niet de zekerheid hebt dat de zwakke schakel niet weer zwak is, besteed je je geld aan een ander merk. Hoe dom kan Philips zijn.

Pluspunten

  • elegant uiterlijk
  • makkelijke toepassing

Minpunten

  • Onvoldoende productkwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht
Loek 05-05-2019

Gebruik m al 4 jaar, enige nadeel dat coating beschadigd in de melkkan voor de rest top apparaat

Reageer

MIRJAM EGGINK 05-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat in een woord
Makkelijk schoon te houden en super sterk melkschuim
Een echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 07-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede melkopschuimer

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

8,0
Een melkopschuimer die doet, wat die moet doen. Je krijgt heerlijke waarmee opgeklopte melk. Ook sojamelk wordt perfect warm en schuimig.
Het schoonmaken is eenvoudig, afspoelen onder de kraan, zacht doekje en klaar.
Ook onze kern vinden het leuk en lekker en drinken de melk met cacaopoeder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K Rensen 19-05-2016
  • Product maand in bezit

Een Geweldig apparaat

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

8,7
Ik kom veel in Italia en drink ook de koffie daar ben een echte liefhebber van de koffie daar het schuim van de opschuimer is geweldig hele maal te vergelijken met de professionele van daar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g**a@g**l.com 19-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

10,0
Uitstekend werkend apparaat. Nu ben ik in staat een heerlijke cappuccino te maken! Ik ben er super blij mee.

Pluspunten

  • Opschuimen werkt geweldig
  • Prachtig design
  • Praktisch geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris 13-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Werkt prettig, maar niet al te duurzaam

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

6,0
We hebben het apparaat ruim 1,5 jaar in gebruik gehad. Op zich werkt hij prettig, en het schuim is perfect.
Nadelen zijn dat je niet meer koud kunt schuimen als je al warm geschuimd hebt. Dat kon bij onze vorige schuimer wel. Af en toe handig als je niet tevreden bent over het schuim.
Grootste nadeel is echter de duurzaamheid. Na 1 jaar deed hij het opeens niet meer. Onder garantie omgeruild voor een nieuw model. Het deksel viel 1x op de grond, waarbij het staafje direct afbrak. Jammer.

Pluspunten

  • perfect schuim
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • duurzaamheid
  • koud schuimen werkt niet lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Gaus 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waardeloze melkopschuimer

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

1,0
Op 17 december 2017 melkopschuimer gekocht bij Blokker (digitaal). Op 18 december ontvangen. Apparaat bleek meteen na ingebruikname in het geheel niet te werken. Geen probleem, terug gestuurd. Vandaag nieuw exemplaar ontvangen. En je raadt het al, ook dit exemplaar werkt niet. Van een eindcontrole is dus geen enkele sprake meer. M.i. is duidelijk geworden dat Philips helaas Philips niet meer is. Kwaliteit is zeker niet meer beter dan een willekeurig apparaat van Chinese of Taiwanese makelij. Voor mij dus geen producten van Philips meer.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Werkt niet.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Loek 05-05-2019

Gelukkig heb ik andere ervaring. Opschuimer is top apparaat, doet hier al 4 jaar zijn werk zonder veel problemen. Minpuntje? Coating binnenzijde wordt lelijk en gaat er ietsje af.
Voor de rest,ik zou m zo weer kopen, misschien ander kleurtje.

Reageer

Ans 15-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super melkopschuimer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

10,0
Bijna geruisloze melkopschuimer. Heel goed melkschuim, en supersnel.
Had hiervoor een andere, maar die maakte veel grote bellen, veel herrie en had altijd een aangebrande plek op de bodem. Deze van Senseo heeft dat niet. bovendien hangt het spiraal aan de deksel zodat de bodem helemaal glad is en dus nog makkelijker schoon te maken! Ik wilde er graag een die geschikt is voor 1 kopje en dat kan met deze prima!

Pluspunten

  • stil
  • snel
  • makkelijk schoon te maken.
  • mooi melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Am keulens 14-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Melkopschuimer

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

9,3
Had bij kennissen de melkopschuimer al geproeft
Ik had er al een van n ander merk maar die ligt nu in de container zo goed en mooi is deze van jullie voor mij geen ander merk meer
Ben hier zeer tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 13-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Super melkopschuimer

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

8,0
Met deze melk opschuimer maak je binnen no-time een heerlijke cappucino of latte. Super simpel in gebruik en de schuim is echt dik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Katja 04-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte cappuccino

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

10,0
Ik heb de witte opschuimer gekocht en ben er erg blij mee. Wilde eerst een goedkopere versie kopen, maar na het lezen van diverse beoordelingen over andere opschuimers en deze, heb ik toch besloten voor kwaliteit te gaan. Koffie drinken is nu nog leuker dan buiten de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie 01-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

melkopschuimer

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

10,0
een hele fijne melkopschuimer, zojuist ook een voor mijn moeder besteld. geeft veel en dikke schuim, heerlijk voor een cappuccino

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 30-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handige melkopschuimer

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

8,0
Melkopschuimer is makkelijk schoon te maken en redelijk snel en stil in gebruik. De basis waar hij op staat is aanzienlijk groter dan de kom wat er vreemd uit ziet. Melk goed heet en stevig schuim.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Familie de Bondt 26-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

een echte aanrader

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

8,0
makkelijk schoon te maken
heerlijk luchtig schuim
vorige melkopschuimer ging snel stuk, nu voor een beter merk gekozen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mirjam bell 26-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super produkt ook lekker voor warme melk voor het slapen mmmm

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

10,0
Zonder gebruiksaanwijzing wist ik hoe hij werkte super makkelijk en heelijke luchtige opgeklopt melk mmmmm.:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anna 18-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

melkopschuimer

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

8,0
Makkelijk schoon te maken. Eenvoudige bediening, ziet er
stijlvol uit, neemt weinig plaats in, schoonmaken is zeer eenvoudig, groot voordeel is dat de melkopschuimer los van basisstation gebruikt kan worden, mooie schuimlaag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guus 13-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Milk Twister Philips

Geschreven voor: Philips Senseo CA6500

Algemene score

8,0
Vandaag gekocht en voor het eerst gebruikt. De melk wordt heel fijn en luchtig opgeschuimt, genoeg voor 2 kopjes. Doordat de veer/klopper aan de deksel zit is het gemakkelijk schoon te maken, gemakkelijker dan bij de opschuimer van de Nespresso.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaas01 10-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijk stevig schuim op mijn koffie. Het apparaat is snel klaar en heeft als resultaat dat je een heerlijke zelfgemaakte cappuccino drinkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Gelder 08-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Het product werkt heel goed en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Echter de beloofde 10 euro die Philips terug zou storten verloopt niet naar wens. De gevraagde stukken zijn door mij opgestuurd, maar ik krijg terug dat er "iets" niet goed is. Er wordt niet aangegeven wat er niet goed is. Ik heb nu weer de gegevens opgestuurd en als dit weer niet bevredigend is zal dit het laatste (overigens goede toestel) zijn dat ik van Philips koop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews