A.Vogel Medisch-gezondheid (overig) (30 resultaten) - Vergelijken en kopen

Filteren

A.Vogel Atrosan 120 tabletten

 • Omschrijving Atrosan Tabletten van A.Vogel* is een natuurlijke oplossing voor milde gewrichtspijn. Dit geneesmiddel is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevat 480 mg Harpagophytum per tablet. Hoge concentratie Harpagophytum. Bij onder andere artrose en artritis. Atrosan tabletten van A.Vogel is een natuurlijke pijnstiller voor de gewrichten en bevat een hoge concentratie Harpagophytum. De tabletten kunnen gerust langdurig gebruikt worden. *Traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Harpagophytum procumbens. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter.
A.Vogel Atrosan 120 tabletten

A.Vogel Prostaforce 90 capsules

 • Omschrijving Prostaforce bevat een concentratie stoffen uit de vruchten van de zaagbladpalm (Sabal serrulata). Dit is goed voor de prostaat, ondersteunt het goed kunnen blijven plassen en ondersteunt de mannelijke potentie. De bijzondere eigenschappen op een rij: Goed voor de prostaat Om goed te kunnen blijven plassen Ondersteunt de mannelijke potentie* Goed voor de seksuele gezondheid van de man 100% natuurlijk Slechts 1 capsule per dag De prostaat De prostaat is een walnootvormige klier bij de man die rond het vijfenveertigste levensjaar kan gaan groeien. Dit is een normaal verschijnsel dat bij het ouder worden hoort. Omdat de prostaat om de urinebuis heen ligt, kan de groei van de prostaat het plassen gaan beïnvloeden. Dit is bijvoorbeeld te merken aan het vaker 's nachts moeten plassen. Daarnaast kan de groei van de prostaat effect hebben op de seksuele gezondheid en de potentie van de man. Prostaforce bevat een zaagpalm-extract (Sabal of Serenoa repens). Alfred Vogel ontdekte de zaagpalm met z 'n glanzende frisgroene en waaiervormige bladeren in vijftiger jaren tijdens één van zijn studiereizen door Amerika. Hij leerde dat de oorspronkelijke bewoners de vruchten van de zaagpalm al honderden jaren gebruikten om onder meer de prostaat in goede conditie te houden. Sindsdien worden jaarlijks tonnen van deze vruchten, met de hand geplukt, gedroogd, verscheept en verwerkt in Prostaforce. * Sabal Serrulata
A.Vogel Prostaforce 90 capsules

A.Vogel 488045

 • Type/soort Antiallergische geneesmiddelen
 • Omschrijving Door droge lucht, neusverkoudheid, allergie, hormonale veranderingen of medicijngebruik kan het neusslijmvlies uitdrogen. Hierdoor werkt niet alleen het filter van de neus minder goed, maar het zorgt soms ook voor een vervelend, droog gevoel in de neus. Ruim twee miljoen Nederlanders zullen het soms pijnlijke gevoel in hun neus, met korstjes, wondjes en soms een bloedneus wel herkennen. Speciaal voor hen is er een nieuwe, natuurlijke neusspray die neusholtes langdurig bevochtigt en verzacht: A.Vogel Cinuforce neusspray bij droog neusslijmvlies en korstjes*. De bijzondere eigenschappen voor u op een rij: - Bevochtigt de neusholtes langdurig - Verweekt korstjes en verdunt ingedikt slijm - Veilig langdurig te gebruiken bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing - 100% natuurlijke ingrediënten * Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
A.Vogel 488045

A.Vogel 426738

 • Type/soort Antiallergische geneesmiddelen
 • Omschrijving Wat is A.Vogel Cinuforce neusspray ® en waarvoor wordt het gebruikt? A.Vogel Cinuforce neusspray ® is een homeopathisch geneesmiddel* zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. De actieve bestanddelen zijn Cinnabaris D8 20%, Hydrastis canadensis D6 20%, Kalium bichromicum D6 20%, Lemna minor D4 20%, Luffa operculata D6 20%. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn Natriumchloride, Water, Dinatriumwaterstoffosfaat en Natriumdiwaterstoffosfaat. Dosering en gebruiksaanwijzing Tenzij anders is geadviseerd 3-5x daags 1 á 2x sprayen per neusgat. Kinderen van 2-6 jaar: 2-3x daags 1 spray per neusgat. Kinderen van 6-12 jaar: 3-5x daags 1 spray per neusgat. De neus eerst snuiten of schoonmaken. Verwijder het blauwe beschermdopje van de doseerspray. Hou het flesje onderaan met de duim vast en hou het witte bovenstuk tussen wijs- en middenvinger. Indien u de spray voor het eerst gebruikt, probeer hem dan eerst even uit door verschillende keren na elkaar in de lucht te verstuiven. De doseerspray is nu klaar voor verder gebruik. Breng het neusstuk in het neusgat. Spray één keer en adem tegelijkertijd in door de neus. Herhaal dit in het andere neusgat. Maak na gebruik het uiteinde schoon en plaats het dopje terug. Om hygiënische redenen mag elke doseerspray slechts door één en dezelfde persoon gebruikt worden. * Lees voor gebruik de bijsluiter.
A.Vogel 426738

A.Vogel Echinaforce tabletten

 • Type/soort Kruidensupplementen
 • Omschrijving Echinaforce tabletten* is een Traditioneel Kruidengeneesmiddel dat helpt bij onvoldoende weerstand, griep en verkoudheid. Echinaforce wordt gemaakt van rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Deze geneeskrachtige plant stimuleert de activiteit van het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt. Hierdoor wordt u minder snel ziek en herstelt u sneller in geval van ziekte. De bijzondere eigenschappen voor u op een rij: - Verkleint de kans op griep en verkoudheid - Sneller herstel bij griep en verkoudheid - Stimuleert het immuunsysteem - Werkt krachtig en natuurlijk - Echinacea purpurea wordt vers verwerkt *Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Echinacea purpurea. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.
A.Vogel Echinaforce tabletten

A.Vogel Echinaforce Forte Vitaal Tabletten 30st

A.Vogel Echinaforce Forte Vitaal Tabletten 30st

A.Vogel 426051

 • Type/soort Kruidensupplementen
 • Omschrijving Houdt u van een actief leven, maar gooien pijnlijke spieren en stijve gewrichten roet in het eten? De nieuwe A.Vogel Atrosan Spier- en gewrichtsgel* helpt snel bij spierpijn, stijve spieren en gewrichten en bij pijn door kneuzingen. Het stimuleert op natuurlijke wijze de lokale doorbloeding. Hierdoor worden afvalstoffen uit spieren en gewrichten sneller afgevoerd en herstelt spierweefsel sneller. Zodat bewegen weer fijn wordt. A.Vogel Atrosan gel is neutraal van geur en wordt snel door de huid opgenomen. De bijzondere eigenschappen voor u op een rij: Helpt snel bij spierpijn, stijve spieren en gewrichten en pijn door kneuzingen Ook bij blauwe plekken als gevolg van stoten Het stimuleert op natuurlijke wijze de lokale doorbloeding, waardoor afvalstoffen uit spieren en gewrichten sneller afgevoerd worden en spierweefsel sneller herstelt Neutraal van geur en snel door de huid opgenomen Hoge concentratie Arnica montana (50%) Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Arnica Montana. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.
 • Type verpakking doos
A.Vogel 426051

A.Vogel Passiflora Rustgevend Emotionele Balans Tabletten 30st

A.Vogel Passiflora Rustgevend Emotionele Balans Tabletten 30st

A.Vogel Echinaforce Junior + Vitamine C Kauwtabletten

A.Vogel Echinaforce Junior + Vitamine C Kauwtabletten

A.Vogel 401330

 • Type/soort Kruidensupplementen
 • Omschrijving Wat is A.Vogel Pollinosan ® tabletten en waarvoor wordt het gebruikt? A.Vogel Pollinosan ® tabletten is een homeopathisch geneesmiddel* zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Samenstelling De actieve bestanddelen zijn Ammi visnaga Ø=D1 13,78%, Aralia racemosa D2 13,74%, Cardiospermum halicacabum D2 13,74%, Paloondo D2 13,73%, Luffa operculata D6 13,74%, Okoubaka aubrevillei D2 13,73%, Galphimia glauca D3 13,74%, corrigens ad 100%. 1 tablet=260 mg Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: Lactosum monohydricum, Magnesii stearas en Solani amylum. Dosering en gebruiksaanwijzing Tenzij anders is geadviseerd, 3x daags 2 tabletten, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd in de mond uiteen laten vallen. In acute gevallen elk uur 2 tabletten. Maximaal 12 tabletten per dag. Kinderen van 2-6 jaar: 2x daags 1 tablet. Kinderen van 6-12 jaar: 3x daags 1 tablet. * Lees voor gebruik de bijsluiter
 • Aantal 200
A.Vogel 401330

A.Vogel 424590

 • Type/soort Kruidensupplementen
 • Omschrijving Voor een goede vochthuishouding en vochtbalans. Goed voor de nier- en blaasfunctie.* Goede vochtbalans Ons lichaam bestaat voor circa 80 procent uit water, dat allerhande processen in ons lichaam ondersteunt. Een goede vochthuishouding is dan ook belangrijk voor het behoud van een goed functionerend lichaam. *A.Vogel Solidago complex bevat een bijzondere combinatie van krachtige extracten van Solidago virgaurea en Betula pendula. Deze ondersteunen een goede nier- en blaasfunctie en een goede vochthuishouding, zodat het vocht in uw lichaam goed kan blijven doorstromen. Ook tijdens reizen en periodes van warmte.
A.Vogel 424590

A.Vogel 426350

 • Type/soort Kruidensupplementen
 • Omschrijving Wat is A.Vogel Dormeasan druppels ® en waarvoor wordt het gebruikt? A.Vogel Dormeasan druppels ® is een homeopathisch geneesmiddel* zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Samenstelling De actieve bestanddelen zijn Avena sativa Ø 38%, Lupulus humulus Ø 9%, Lupulinum Ø=D1 1%, Melissa officinalis Ø 40%, Passiflora incarnata Ø 10%, Valeriana officinalis Ø=D1 2%. Alcoholgehalte ca. 60% v/v Dosering en gebruiksaanwijzing Tenzij anders is geadviseerd, een half uur vóór het naar bed gaan 40 druppels met wat water innemen. Indien gewenst bij het naar bed gaan nog 20 druppels extra. Even in de mond houden en dan doorslikken. Kinderen van 2-6 jaar: een half uur vóór het naar bed gaan 12 druppels. Kinderen van 6-12 jaar: een half uur vóór het naar bed gaan 20 druppels. * Lees voor gebruik de bijsluiter.
A.Vogel 426350

A.Vogel Echinaforce Kauwtabletten Forte + Vitamine C 60st

A.Vogel Echinaforce Kauwtabletten Forte + Vitamine C 60st

A.Vogel 401050

 • Type/soort Kruidensupplementen
 • Omschrijving Alchemilla complex 100ml Voor soepele gewrichten en het behoud van gezond kraakbeen*. *A.Vogel Alchemilla complex bevat Alchemilla vulgaris, dat helpt bij het behoud van een goede conditie van het smeermiddel en het behoud van gezond kraakbeen. Hierdoor blijven de gewrichten soepel. Gewrichten, kraakbeen en smeermiddel Een gewricht wordt gevormd door twee botdelen waarvan de uiteinden zijn bekleed met kraakbeen, een veerkrachtig weefsel dat goed bestand is tegen druk. Deze uiteinden zijn bekleed met een dunne laag smeermiddel, waardoor ze van elkaar gescheiden blijven en wrijving tot een minimum wordt beperkt. Kraakbeen en smeermiddel vangen schokken op en dragen bij aan een soepele beweging. Het smeermiddel zorgt ook voor de afvoer van afvalstoffen die in het gewricht worden gevormd. Dagelijks onderhoud Alchemilla complex is samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Dosering en gebruik Onderhoudsdosering: 3x daags 30-40 druppels voor de maaltijd in wat water innemen. Alchemilla complex kan langdurig worden gebruikt.
A.Vogel 401050
Beste medisch-gezondheid (overig)
Populairste medisch-gezondheid (overig)