Eminent EM7680

Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Helaas staat de HiMedia Q10 Pro niet op Kieskeurig!
Ik heb de Q10 Pro ook al enige tijd, perfecte mediaspeler met mooi HD beeld en geluid.
Beste HerelsTom
Heb jij ook Kodi er op,zoja kan jij dan miss een review plaatsen hoe het werkt,en de beste instellingen voor beeld en geluid,ivm lees me review.
Is het ook mogelijk zonder Kodi te gebruiken om films foto's enz af te spelen.
ik heb de Panasonic TX-55CX800 onder steunt 4K UHD en ook apps er op maar gebruik ze niet,vandaar de vraag.
Alvast vriendelijk bedankt.
Mvg Fred
Fred, sorry voor mijn late reactie, maar de HiMedia Q10 Pro werkt perfect, jammer dat hij niet hier op Kieskeurig staat.
Ik gebruik de skin StreamNu voor Kodi dan staat alles automatisch goed ingesteld, deze kun je vinden mij media24store.nl
Helaas kan ik niet alles hier gaan uitleggen.
Heb enkele vragen.
1. Speelt hij .mkv af?
2. Heeft hij wifi via dongle optie?
3. Mocht streamen niet lekker lopen kun je dan de films downloaden van je pc naar de 2TB-schijf of gaat via een externe schijf sneller? (Direct schrijven van pc naar externe schijf)
Alvast bedankt
Antwoorden op de vragen
1. Ja hij speelt mkv bestanden af.
2. Ja hij heeft een wifi dongle optie.
3. Het steamen via wifi is niet aan te bevelen dan duurt het best wel lang(2mb) voor dat je film er op staat.Via lan verbinding is wel aan te bevelen dat gaat het met 9 mb per sec.En rechtstreeks van af de pc gaat natuurlijk nog veel sneller.
Heb zelf ook een Eminent EM7090 met ingebouwde 2TB schijf. Begrijp ik u goed dat u zelf de interne harddisk vanuit de Eminent EM7080 overgezet heeft naar de Mede8er. Is dit erg technisch of gewoon los koppelen en weer aankoppelen in de nieuwe speler.