Philips AC2882

Specificaties
Capaciteit
333 m³/uur
Type filter
hepa
Kleuren
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips AC2882 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tess 31-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top luchtreiniger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

10,0
Heel fijne luchtreiniger. Ziet er mooi uit, en fijn dat het blauwe licht aangeeft als de lucht niet goed is. Als we gaan koken slaat het apparaat meteen aan. Werkt super snel en stil.

Pluspunten

  • Design
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miejannie 28-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuivert de lucht echt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat nu een aantal weken in gebruik. Ik heb zelf wat allergieën waardoor ik snel geïrriteerde luchtwegen heb en moet niezen. Door dit apparaat wordt de lucht echt gereinigd en zijn mijn nies-klachten aanzienlijk verminderd. Ook geeft het apparaat wat koele lucht af, wat zeker niet onprettig is geweest de afgelopen warme dagen, een prettige bijkomstigheid.

Het apparaat is eenvoudig in gebruik. In het boekje wordt duidelijk beschreven hoe het apparaat werkt. Er zitten meerdere standen op, voor de allergieën, pollen, virussen enz. Omdat in ons huishouden zowel allergieën als hooikoorts is, is dit apparaat ideaal. Het lijkt beide klachten te verlichten en je kunt dus wisselen in de standen.
Op het apparaat zit een lamp, welke aangeeft hoe de lucht op dat moment is, deze verandert van rood naar blauw, naarmate de lucht beter is. Ook zitten er meerdere standen op, waaronder een turbo stand en een slaapstand. Hoe hoger de stand, hoe meer lawaai het apparaat maakt. Als er iets in de lucht wijzigt, kan het apparaat uit zich zelf aangaan en de lucht zuiveren. Bij de slaapstand gaat het felle licht uit, echter de lichtjes bovenop het apparaat blijven aan, wat in de slaapkamer toch te veel licht afgeeft, waardoor ik het apparaat dan ’s nachts toch uitzet. Dat zou ik als een minpunt kunnen aanmerken. Het apparaat is enkel zelf te bedienen, en niet met een afstandsbediening of app.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Gemakkelijk te installeren
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Mooi design

Minpunten

  • Bij slaapstand brand lampje van bedieningspaneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prettig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

7,0
Het apparaat kwam net voor de kerstdagen binnen. Bij het aanzetten viel het meteen op dat er lekker frisse lucht uit het apparaat kwam. De lucht die uit het apparaat komt is vrij koude lucht. Zet hem daarom niet onder de thermostaat!
Het apparaat laat zien hoe de luchtkwaliteit is in de ruimte. Het is fijn te zien wanneer er een blauwe kleur verschijnt. Teken van een goede kwaliteit. Wanneer je gaat koken verandert hij van kleur en reageert er direct op. Ook dierengeurtjes zijn nu minder in huis.
De normale stand is erg stil. Wanneer je hem op een andere stand zet, is het apparaat vrij lawaaierig. Lijkt op het geluid van een airco.
Ik ben heel erg benieuwd hoe het zal werken wanneer de hooikoorts weer op gaat spelen.

Pluspunten

  • Basisstand is erg stil
  • Blaast lekker frisse lucht
  • Geeft luchtkwaliteit aan
  • Minder dierenluchtjes

Minpunten

  • Andere standen lawaaierig
  • Blaast koude lucht, ook in de winter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
schliek 13-05-2017

goedendag,
En helpt dit apparaat tegen de hooikoorts?
groet
stef

Reageer

Eileen 13-07-2019
  • Product getest

Bewust worden van lucht om je heen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

8,0
Het is best raar dat ik, ondanks een astmatische man en zoon, nooit heel erg stil heb gestaan bij de kwaliteit van de lucht in huis. Stofzuigen en luchten wel natuurlijk maar met de luchtreiniger word je op een prettige manier bewust gemaakt van de kwaliteit van de lucht om je heen. Het is een fijn idee te weten dat de lucht schoon is. Het is duidelijk te zien aan de indicator, die bij veel verontreiniging rood uitslaat. Het mooie is dat de reiniger veranderingen vrijwel direct detecteert zoals bijvoorbeeld bij het koken (zonder afzuigkap aan...) of het opschudden van kussen. De indicator gaat dan op rood en de machine slaat aan.

Ik ben er heel blij mee. Man en zoon hebben minder last van kortademigheid en merken zelfs verlichting van hooikoortsklachten als ze binnen blijven.

Aanrader!

Pluspunten

  • Reageert snel
  • Bewustwording
  • Eenvoudige indicator

Minpunten

  • Niet mijn smaak

Reageer

RZAN 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fris leefklimaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik
Verschillende standen die goed te programmeren zijn

Fijn dat je door de kleur kunt zien of de lucht zuiver is.
Hij is redelijk stil, snachgs helemaal (slaapstand)

Erg tevreden, mede omdat wij ook een hond hebben.
De lucht voelt fris, zuiverder aan. Minder niezen

Pluspunten

  • Zuiverdere lucht in huis
  • gebruiksvriendelijk
  • ‘s nachts stil

Minpunten

  • lawaaierig bij extra zuivering
  • moet vrij staan
  • Er zitten geen wieltjes onder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toro 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne luchtzuiveraar met stille modus voor slaapkamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

9,0
De luchtreiniger hebben we nu een aantal weken in huis. Initieel hebben we deze besteld omdat mijn vriend last heeft van pollen en allergenen. De luchtreiniger is gemakkelijk aan te sluiten en maakte de lucht binnen een mum van tijd schoon. In de automatische modus regelt de luchtreiniger zelf de hoeveelheid lucht welke hij zuivert. Bij veel pollen of fijnstof zal deze dan harder gaan draaien. Gelukkig is er ook een stille modus voor als je de reiniger in de slaapkamer gebruikt. Mijn vriend was erg te spreken over dit model en zijn niesaanvallen en rode ogen zijn behoorlijk verminderd. Nadeel van deze uitvoering is dat er geen feedback is over de hoeveelheid van gemeten deeltjes. De luchtzuiveraar is makkelijk te verplaatsen en niet erg zwaar. Het schoonmaken van de filters kost niet erg veel tijd. Al met al een goede keuze voor gezondere lucht!

Pluspunten

  • Schone lucht
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Stille modus voor slaapkamer

Minpunten

  • Geen feedback over luchtvervuiling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cris 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat om de kamerlucht schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

8,0
Wij wonen aan een drukke weg, waardoor we ons raam aan de voorkant niet snel openzetten. Deze zuiveraar zorgt er met name tijdens het koken voor dat de ruimte redelijk schoon blijft, wat wel fijn is met een open keuken. Werkt echt naar behoren.

Pluspunten

  • Niet lawaaierig
  • Verschoont de lucht tijdens het koken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

simoneshamali 25-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

gezonde aanrader voor elke woning

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

10,0
Na meerdere weken in gebruik te hebben ben ik zeer positief.
Het design is mooi, niet te groot, geen sta in weg en past in elke wooninrichting/smaak.

Gebruikgemak: Het product is simpel in gebruikt, heeft niet ontelbare onnodige knoppen.
Er zitten een aantal standen op die voor elke gelegenheid van toepassing zijn,gaat het om baterieen,kookluchtjes, stof, nare luchtjes, rook of andere luchtjes er zit voor elke situatie een stand op zelfs een slaap en turbo stand.

Zelf de luchtjes van koken,roken en andere luchtjes lijkt de Luchtzuiveraar goed te laten verdwijnen.

De turbo stand is wel erg luidruchtig, welke ik alleen kan aanraden als je niet in dezelfde kamer zit of buitenshuis bent

De slaapstand is perfect.
Via de bovenzijde zit een knop waar je een timer kan instellen dit is ook erg prettig en handig.

Aan de voorzijde zit een mooie ledlamp die doormiddel van kleuren aangeeft wat de kwaliteit van de lucht is.

Wat ik als een van de nadelen erken is het feit dat er geen afstandsbediening bij zit dus op afstand kan deze niet ingesteld worden.

Ook is het niet mogelijk met een app of mobiel de luchtreiniger in te stellen het toevoegen aan een smart home is niet mogelijk hierbij denkende aan Alexa of Google home, Siri ect.

In onze woning leven er 2 mensen met veel allergieen voor stof, hooikoorts en luchtwegproblemen.
Vanaf de eerste seconde zie je de stof en andere kleine deeltjes uit de lucht gehaald worden.

Je voelt dat de luchtkwaliteit echt een heel stuk beter is.
Ademhalen lijkt veel prettiger.

Zelfs met de warme weken lijkt het product de lucht aangenaam te verkoelen heerlijk toch?
We hebben meerdere modellen en merken geprobeerd maar niets lijkt het beter te doen dan de Phillips Luchtzuiveraar.

Er zijn ineens geen of weinig medicaties nodig, ook het exceem lijkt na een week al minder te zijn.

Mede hierdoor raad ik de Phillips luchtzuiveraar AC2287/10 aan iedereen aan.

Dus iedereen die een beetje om zijn gezondheid geeft raad ik dit product aan.
De prijskwaliteit is perfect.

Phillips heeft mochten er toch problemen zijn een goed bereikbare klantenservice die er alles aan doe je vriendelijk en snel te helpen (vaak kosteloos)..

Waar wacht je nog op....Koop en probeer uit.

Wij weten zeker dat de Phillips Luchtzuiveraar AC2887/10 u zal bevallen en u zich afvraagd waarom u deze niet eeder gekocht heeft.

Pluspunten

  • zichtbaar en voelbare verbetering lucht kwaliteit
  • zichtbaar en voelbare kwaliteit verbetering
  • zichtbare verwijdering van pollen en stof
  • voelbare zuivere lucht
  • simpel in gebruik

Minpunten

  • geen afstandsbediening
  • niet instelbaar via app
  • niet te koppelen met Google home,Alexa of Siri

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vheemskerken 25-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Schonere lucht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

10,0
Ik merkte na een week al verschil, mijn dochter was minder benauwd en het huis ruikt neutraler, de geuren na het koken is sneller weg uit het huis ook de frituur lucht, ook is het minder stoffig in huis en zie ik door het daglicht geen stof meer vliegen

Pluspunten

  • Minder benauwd
  • Schonere lucht
  • Minder stof

Minpunten

  • Groot formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LindyMB 24-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst voor ons gezin!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

10,0
De luchtreiniger is een aanwinst voor ons gezin met meerdere allergieën. De sensor is zeer accuraat en zorgt voor merkbaar schonere lucht. Geluidsniveau is niet hinderlijk. Het design valt ook in de smaak. Wij zijn nog bewuster bezig met luchtkwaliteit, schoonmaken, etc. We gaan vandaag een tweede bestellen voor de slaapkamer van onze zoon.

Pluspunten

  • Gering geluidsniveau
  • Merkbaar resultaat
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

8,0
Ik vind dat dit apparaat de lucht goed reinigt. Binnenshuis heb ik een stuk minder last van mijn allergie. Het apparaat ziet er stijlvol uit en maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Zuivert de lucht
  • Stijlvol
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos1990 23-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede luchtreiniger

Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

8,0
Goede luchtreiniger van Philips, met indicator die het vuil in de lucht aangeeft en aanspringt wanneer het nodig is. Het werkt echt verfrissend.
Er zitten verschillende standen op die licht blazen, ook verkoelend in de warme periode. Een nadeel, het display bovenop blijft licht geven als hij in slaapstand geeft. Vervelend als hij in een donkere slaapkamer staan. Dit hebben we zelf afgedekt.

Pluspunten

  • Reinigt goed
  • Automatische indicator
  • Meerdere standen

Minpunten

  • Display bovenop blijft licht geven
  • Best groot
  • Kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

britt 23-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

makkelijk in gebruik en doet zijn werk goed!!

Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

10,0
omdat mijn zoon last heeft van hooikoorts en huisstofmijt heb ik deze luchtreiniger aangeschaft hij is heel makkelijk in gebruik en in de slaapstand maakt die echt bijna geen geluid dus ideaal voor op de slaapkamer makkelijk wendbaar door de wielen en het belangrijkste het help idd tegen de allergieën hij heeft er echt stukken minder last van al met al een top luchtreinige

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • zeer stil in de nachtstand
  • wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima apparaat 22-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen en prettige luchtreiniger. De ‘silence’ modus is inderdaad erg stil en ook op intensiteit 1 maakt het apparaat amper geluid. Als het apparaat aanstaat (op silence of ‘1’) hoor je het zo zachtjes dat ik bij het verlaten van het huis al een paar keer ben vergeten hem uit te zetten. Bij een volgend apparaat zou ik een timer daarom overwegen. Bij de turbo modus maakt hij wel erg veel geluid.
Desalniettemin, een prima apparaat. Werkt eenvoudig, doet wat het moet doen, ziet er netjes en compact uit, is niet zwaar (waardoor je ‘m eventueel ook regelmatig naar een slaapkamer kunt verplaatsen) en maakt geen storend geluid. Ben er heel tevreden mee

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
  • Licht in gewicht

Minpunten

  • Timerfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tezzlicious 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke luchtzuiveraar, snelle zuivering van de lucht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

8,0
Als astma patient is deze luchtzuiveraar een must. Na een aantal dagen merkte ik een duidelijke afname van irritaties en niesbuien. Het apparaat is makkelijk in gebruik en in de lage stand is deze prima op de slaapkamer in te zetten. Op de automatische stand is deze perfect voor in de woonkamer. Via een led wordt de luchtkwaliteit aangegeven.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • stil
  • nachtstand (zonder lampje)

Minpunten

  • geen afstandbediening
  • niet klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korenromp 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over apparaat. In slaapkamer, tijdens verschonen bed kleurde lampje roze op, apparaat zuiverde de lucht en het lampje werd weer blauw. Ideaal bij allergieen en astma, veel minder last sinds gebruik van de Philips luchtzuiveraar. maakt weinig geluid apparaat is wel groot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 17-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Werkt perfect bij allergieen

Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

10,0
mijn dochter heeft last van allergieen. met deze luchtreiniger is heeft ze hier een stuk minder last van. Luchtreiniger filtert allerlei stoffen uit de lucht. als je gaat koken of binnen komt slaat het apparaat direct automatisch aan. De gekleurde ring laat precies zien wanneer de lucht weer goed is. echt een top luchtreiniger!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Timmeahh 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Efficient, stil en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

8,0
Zeer goed werkende luchtzuiveraar, met verschillende opties voor normale luchtzuivering tot allergieën, etc.

Detecteert vrijwel alle vormen van luchtvervuiling: Alledaagse stoffen die in de lucht hangen, maar werkt ook in de koken tijdens het koken, in de woonkamer in het algemeen maar vangt ook bijvoorbeeld 'stof' en rondzwevende deeltjes met stofzuigen en bevorderd de slaap en nachtrust in de slaapkamer. Zoals gezegd heeft verschillende standen voor verschillende omstandigheden en is bijzonder stil (bijvoorbeeld 's nachts in de slaapkamer)!

Last but not least, heeft de luchtreiniger van Philips ook een leuk design, zeker in vergelijking met andere luchtreinigers.

Pluspunten

  • Efficient
  • Stil
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
schliek 13-05-2017

dag
zijn de filters erg duur?
groet
stef

Reageer

Gerrie 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Frissere lucht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

7,0
Na gebruik van dit product is duidelijk verschil te merken in de lucht. Als astmapatiënt hoest ik minder vaak en merk ik dat de lucht frisser is. Het gebruik van dit product is fijn in gebruik, door de verschillende functies die het heeft, ook kan de ventilatorsnelheid zelf worden aangepast.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Pizzababy 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Aangenaam verrast

Geschreven voor: Philips AC2882

Algemene score

9,0
Wij zijn aangenaam verrast door de luchtzuiveraar. Het feit dat je de luchtkwaliteit kunt zien op het apparaat maakt het interessant om te zien wat de kwaliteit in huis is.
De medische problemen van de gezinsleden zijn significant verbetert met dank aan de luchtzuiveraar, minder hoesten en minder benauwd.
De luchtzuiveraar is makkelijk in bediening en absoluut eenaanrader voor mensen met astma.

Pluspunten

  • duidelijk te zien wat de luchtkwaliteit is
  • makkelijk in zijn bediening

Minpunten

  • beetje log uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews