Sony 70-200mm F2.8 G - Reviews

Specificaties
Beeldstabilisator
Nee
Filtermaat
77 mm
Lenstype
telezoom
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

moniquevandeneijkhof 24-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
prima lens snel en accuraat scherpte is super. Ik vind hem heel makkelijk in gebruik wel heb ik een zijriem gekocht om de camera met lens aan te hangen dit draagt wat makkelijker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje 18-06-2013 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Een maand terug deze lens 2e hands kunnen kopen. Ik ben echt verrast hoe goed deze lens is.
Ik had al een 24-70mm f/2.8 sony/zeiss lens; dus dacht dat ik de top wel had.
Maar deze is beter!
Hij is zwaar, maar dat is geen probleem bij deze kwaliteit.
Ik gebruik de lens bij een A580.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalievdoorn 09-02-2010 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Heel erg blij met deze lens!
Prachtige haarscherpe foto's, mooie kleuren, goede qualiteit en stelt razend snel scherp!
Hij is inderdaad aan de zware kant, maar dat went snel.
En ik zou hem niet meer willen missen.
Beste lens die ik ooit heb gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Greetje 18-06-2013

Ik kan dit alleen maar beamen!

Reageer

PeterH-1961 08-06-2009 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Dit is inderdaad een geweldige lens. Fantastisch bokeh, zeer snel (ingebouwde motor) en stil. Het gewicht is behoorlijk maar dat is normaal voor dit soort objectieven. Jammer van de plastic zonnekap. Wel slim: het luikje in de zonnekap zodat je nog aan je pol-filter kan draaien. Zeer degelijke bouw. De prijs is nog steeds vrij heftig, alhoewel het objectief toch al zo'n derde (750 euro) goedkoper is geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daguerro 26-05-2009 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Beste glas ooit in mijn bezit.
Ongelofelijk scherp, zelfs bij sterke vergrotingen, goede kleurscheiding, geen abberaties. Snelle AF en lichtsterkte, mooi bokeh.
Prijs is een nadeel en de plastic zonnekap.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel van Gompel 18-01-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Perfecte lens, goede kwaliteit.
Het is een behoorlijk gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selecta 02-07-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Echt een ongelofelijk goed objectief. Hierbij verbleken alle overige lenzen. Zeer snel scherp, maar dan ook echt snel. Geen enkel probleem met een snelle sport, om toch de AF goed te krijgen. Volkomen stil met de AF. Je kunt daarna ook nog met de hand bijstellen (DMF). Lichtsterk met constante 2.8
Nadeel is de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline_05 21-06-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Wat een wereld objectief. echt ongelovelijk scherp.

enige nadeel, het is een behoorlijk gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer