Sony SEL18200LE

Specificaties
Beeldstabilisator
Ja
Lensvatting
Sony E
Filtermaat
62 mm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony SEL18200LE op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Van Hoteren 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zoooommmm

Geschreven voor: Sony SEL18200LE

Algemene score

8,0
Metalen Sony lens met E-mount.
Scherp helder beeld
Werkt prettiger dan 70-350 die de andere kant opdraait.
Helaas kun je zonnekap er niet omgedraaid op meenemen want dan kun je de lens niet goed bedienen.

Pluspunten

  • metaal

Minpunten

  • zonnekap

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard Cloosterman 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima reislens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony SEL18200LE

Algemene score

8,0
Als reislens op mijn sony 6500. Ik hoef nu niet meer van objectief te verwisselen en heb toch een kwalitatief erg goed objectief dat schitterende foto's oplevert.

Pluspunten

  • Een lens

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 27-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zoomlens en Groothoeklens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony SEL18200LE

Algemene score

8,0
Goed objectief met goede zoommogelijkheden. Is qua grote niet zwaar.
Handig te plaatsen en fijn dat er stabilisatie in het objectief zit.

Pluspunten

  • gewicht
  • zoom
  • mogelijkheden
  • stabilisatie

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ch.h 16-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony SEL18200LE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony SEL18200LE

Algemene score

8,0
deze lens hebben we gekozen omwille van het brede bereik. ideaal om overal mee te nemen en toch heel mooie foto's mee te kunnen maken. qualitatief goed.

Pluspunten

  • bereik van 18mm tot 200
  • werkt met A6000

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ko 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lenz type Sony SEL 18200LE bevalt mij uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony SEL18200LE

Algemene score

9,0
Met deze lens ben ik in 1 keer klaar hoef niet te wisselen . mooie scherpe beelden makkelijk te bedienen,
ook met video opnamen .

Pluspunten

  • alles in 1
  • snelle scherpstelling
  • ligt goed in de hand , en je heb n foto toesstel

Minpunten

  • prijs aan de hoge kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sony lens 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede mogelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony SEL18200LE

Algemene score

9,0
Wil niet meer de grote body en lens van de LSR, met het advies van de winkelmedewerker de overstap gemaakt naar een systeemcamera. Met de huidige innovaties durf ik dat wel aan. met name de kleine body spreekt met erg aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jouke 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte lens met groot zoom bereik!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony SEL18200LE

Algemene score

8,0
Perfecte lens, stelt supersnel scherp, en mooi bereik. Licht sterk . Gewicht is ook prima in combinatie met de camera. Inzoomen gaat met de hand maar werkt beter dan de kitlens!

Pluspunten

  • Prijs
  • Zoombereik
  • Snelle autofocus
  • Filmen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pant 24-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima lens voor een groot bereik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony SEL18200LE

Algemene score

8,0
Prima lens voor een groot bereik, ideaal dat er een stabilisator in zit. Heeft zijn nut bewezen bij het maken van sportfoto's.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer