Philips SatinShave Prestige BRL180

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Werkt op batterij
Nee
Afspoelbaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SatinShave Prestige BRL180 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

2,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Slecht
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vereecken 13-01-2020

makkelijk apparaat

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

8,0
Prijs / kwaliteit is goed, werkt lekker zonder pijnlijke haartrekken, gaat goed met de rondingen mee
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Keanna 08-07-2019

Dit apparaat werkt niet naar tevredenheid

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

4,0
Ik heb dit apparaat nu een paar weken, maar wat een teleurstelling. Resultaat slecht. Meermaals over 1 plek dan nog geen glad gevoel. Bij de oksels rode schrijnende strepen. Zonde van de uitgave
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Monia 11-06-2019

Dit product is niet geschikt voor donker, dik haar

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

4,0
Dit product is niet geschikt voor donker, dik haar.
Small shaving head voor bikini bij mij helemaal werk niet.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mary 07-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

PHILIPS BRL180

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

1,0
Na zeker 10 jaar een Braun ladyshave gehad te hebben was het tijd voor een nieuwe. Na wat gezoek en goede reviews en een cashback actie van Philips deze aangeschaft. Dit is dus mijn grootste miskoop die ik ooit gedaan heb. Na enkele pijnlijke scheerbeurten en huidiritaties is deze de vuilnisbak in gegaan wat een waardeloos onding is en dit denk zelf dat het Philips medewerkers de goede reviews geplaatst hebben. Deze ladyshave kan geen goede reviews hebben.
U begrijpt dat mijn advies is laat deze links liggen en ga voor betere.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Sbeijkie 21-05-2019

Prima scheerapparaat

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

8,0
Doet wat het moet, de kop is een tikje onhandig (te groot) voor het trimmen van de wat intiemere zones, maar werkt prima voor de oksels. Gewoon rustig aan scheren en je krijgt een perfect resultaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jose 27-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dit apparaat doet niet wat er wordt beloofd

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

4,0
Na ongeveer 25 mijn wet and dry scheerapparaat van Philips te hebben gebruikt, werd het tijd voor een nieuwe.
Het werd de BRL180.
Ik heb geen goede scheerresultaten.
Hoe ik ook mijn best doe, geen gladde oksels, wel huidirritatie!
Ik ben echt teleurgesteld in dit apparaat!

Minpunten

  • Slecht scheerresultaat
  • Huidirritatie

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Elies 14-02-2019

Fijn in gebruik en werkt goed. Ik mis een lampje.

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

8,0
Hij werkt helemaal prima maar ik mis een lampje er op die ik bij mijn vorige scheerapparaat wel op zat. Nu moet ik met mijn mobiel bijschijnen in mijn donkere badkamer.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

sasemmeke 18-12-2018

Miskoop

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

2,0
Ik zou het niet meer terug kopen en ook niet aanraden aan iemand.
Je blijft stoppels voelen , zelfs net na het scheren.
Het is wel mooi van ontwerp en ligt makkelijk in de hand.
Batterij gaat lang mee. En heeft sneloplaad functie heel goed.
Voor mij was het naar prestatie toe toch een miskoop. Sorry
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anon936 21-06-2018

Werkt niet voor schaamstreek

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

2,0
Benen worden prima zacht, behalve de knieeen. Daarnaast lukt het me niet om mijn oksels te scheren... Het echte drama begint zodra ik de haren in mn schaamstreek probeer te verwijderen.

Ik volg de handleiding, heb eerst de haren getrimd met de trimkam. Vervolgens het kleine scheerkop erop en er gebeurd helemaal niks. Waardeloos als je hem voor je oksels en bikinilijn haalt dus! Zonde van je geld, je kan net zo goed de goedkoopste halen, gezien het toch alleen voor de benen werkt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MaSiBo 05-06-2018

Dit product voldoet aan mijn verwachting

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

8,0
Na diverse merken scheerapparaten te hebben geprobeerd, spant de Philips BRL160/00 SatinShave de kroon. Hij scheert prettig en glad.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Colmschate 03-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Na anderhalf jaar kapot

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

2,0
Op zich scheert dit apparaat wel prettig, zonder huidirriatie. Maar je moet soms meerdere keren over dezelfde plek om haartjes te verwijderen. En nu na anderhalf jaar kan ik eindeloos bezig blijven, hij scheert geen haartjes meer weg. Zonde van de 65 euro!
(Ik heb deze ladyshave niet intensief gebruikt)

Pluspunten

  • Geen huidirritatie

Minpunten

  • Erg korte levensduur
  • Niet heel effectief

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Wendelieff 28-05-2018

Scheert glad

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

10,0
Dit product kan ik iedereen aanraden, het scheert erg zacht en het resultaat van de huid is na afloop zacht. Veel opzet stukken en mogelijkheden. top product!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

BeTe 25-02-2018

Slechte kwaliteit.

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

2,0
Slechte scheerkwaliteit; haren worden niet in één keer verwijderd.
Bevestiging scheerblad aan scheerkop ziet er erg kwetsbaar uit en is het ook. Om scheerblad te verwijderen moet schuifje op scheerkop verschoven worden. Dit werkt niet. Er zit ruimte tussen scheerblad en kop en scheerblad kan zonder te ontgrendelen van scheerkop verwijderd worden.
Tijdens scheren al paar keer gebeurd dat scheerblad spontaan van scheerkop viel.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mince 03-01-2018

Pijnlijk tijdens gebruik

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

2,0
Ik heb de satinshave 3 maanden geleden kado gedaan aan mijn vrouw maar zij heeft deze na 2 x proberen nooit neer gebruikt. Voelt pijnlijk aan tijdens gebruik. Is zonde, want ze had er meer van verwacht en gezien ook vele positieve recensies gebruikt ze de satinshave misschien verkeerd? (Droog op de huid gebruikt).
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wieke 19-12-2017

hele fijne ladyshave en mooi ook

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

10,0
Gisteren gekocht ,direct opgeladen ,dat ging supersnel.
Vandaag gebruikt voor oksels en benen en dat ging heel fijn
Hij maakt wel vrij veel geluid ,maar ach. Je gebruikt hem maar even.
Ik heb deze gekocht ,vanwege alle accessoires ,jammer dat er niet een luxe etui bij zit ,maar in zo n goedkoop nylon zakje.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wendy 27-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Maakt scheren pijnlijk

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

1,0
Erg ontevreden over deze ladyshave. De ladyshave trekt de haren eruit, wat erg pijnlijk is. Daarnaast kan ik de bininilijn slecht tot niet ermee scheren en krijg ik huidirritaties door het scheren. Kortom, niet aan te raden en helemaal niet voor deze belachelijke hoge prijs. Echt een zeer slechte ladyshave!

Minpunten

  • Maakt scheren pijnlijk
  • Huidirritatie
  • Moeilijk de bikinilijn te scheren

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Kim22 23-09-2017

Klepje zit los

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

6,0
Ik ben erg tevreden over dit product. Al jaren gebruik ik deze ladyshave en nooit heb ik problemen gehad. Maar met mijn nieuwe ladyshave ben ik niet tevreden. Ik heb een nieuwe gekocht, omdat ik mijn oude ben kwijt geraakt op vakantie. Na een paar weken liet het bovenste klepje telkens los tijdens het scheren. Nu moet ik dat telkens vastplakken met plakband, waardoor ik hem moeilijk schoon kan maken en het apparaat werkt daardoor minder goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LSMP 11-09-2017

Werkt zeker niet zo als zou moeten..

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

2,0
Aantal jaar geleden erg goede ervaring met een ladyshave van Philips. Omdat ik niet alleen in de douche wil kunnen scheren (met mes) dacht ik, laat ik weer een ladyshave aanschaffen. Helaas ben ik zeer teleurgesteld. Hij functioneert gewoon niet naar behoren. Ik heb het op verschillende manieren geprobeerd; snel over een gebied, langzaam, heen en weer. Hij scheert gewoon niet en trekt zelfs aan de haartjes. Zeer onprettig. Daarnaast scheert hij dus bijna niet, ook niet na meerdere keren over het gebied. Echt super jammer, want hij ligt nu dus achterin de kast.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Go52 19-07-2017

doet niet wat ie moet doen

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

2,0
Ik heb deze ladyshave gekocht omdat ik uitermate tevreden was over mijn vorige Philips ladyshave Type HP6319 (hiervan heeft helaas de accu het begeven).
Zeker omdat ik de 'top end' van de ladyshave's heb gekocht had ik hoge verwachtingen.
Helaas functioneert hij niet en mijn dochter, die ook beide ladyshave's heeft gebruikt, beaamt dit. We hebben nog een paar maanden gewacht met reageren omdat we dachten dat we nog met de ladyshave moesten leren omgaan, maar het wordt van kwaad tot erger. Het lijkt wel een goedkope merkloze ladyshave van inferieure kwaliteit. Het apparaat "trekt' aan de haartjes waardoor er steeds wondjes ontstaan. Ook moet je soms wel 10 keer over hetzelfde gebied gaan om de haartjes verwijderd te krijgen. Daarnaast krijgen we geen glad scheerresultaat. De haartjes blijven ongeveer 1 a 2 millimeter staan. Mijn oude Philips ladyshave was perfect, maar deze, veel duurdere, ladyshave is een grote teleurstelling.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Annemarie 13-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Teleurstelling

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL180

Algemene score

2,0
Dit is voor het eerst dat ik een ladyshave heb gekocht, mede door de goede reviews besloten om deze aan te schaffen, maar wat een teleurstelling. Oksels en bikinilijn zijnog sowieso geen doen want deze zones doen gewoon pijn met dit apparaat. De benen gaan redelijk maar nog moet je meerdere malen over dezelfde plek heen gaan om alle haartjes weg te krijgen. Het maakt weinig verschil of je dit nat of droog doet.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Pijnijk bij oksels en bikinilijn.
  • Matig op de benen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews