Philips SatinShave Prestige BRL160 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Waterdicht
Ja
Afspoelbaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 09-06-2016

Zeer goede ladyshave

Algemene score

10,0
Scheert goed, beter dan mijn vorige ladyshave. Daarnaast is hij makkelijk te gebruiken onder de douche.
Tot nu toe een top-apparaat.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Miss Jeanie 09-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hoi, hier word ik heel erg blij van ...

Algemene score

10,0
Geweldig fijne en heel goede ladyshave. Deze ladyshave doet precies wat er beloofd wordt, mijn huid voelt aan als een babyhuidje, dat is wat ik zocht. Ik ervaar geen enkele huidirritatie of trekkerigheid en dat is echt heel bijzonder. Eindelijk weer een ladyshave waar ik blij van word. Inclusief handige opzetkap, huidspanner hulpstuk, bewaarhoesje en borsteltje.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristeldeg 08-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima ladyshave

Algemene score

8,8
Mooi apparaat en doet wat op de verpakking staat. Daarnaast prettig dat hij ook onder de douche gebruikt kan worden
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chantal1970 08-06-2016
  • Product paar weken in bezit

fijne ladyshave

Algemene score

9,0
ligt prettig in de hand, is heel snel opgeladen. Scheert prima, zowel nat als droog. Batterij gaat lang genoeg mee om alles te scheren (oksels, benen, bikinilijn). Geeft geen huidirritaties.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TamaraV 07-06-2016

Gemakkelijk en snel alle haartjes weg!

Algemene score

8,0
Wat een fijn apparaat! Ik wou dat ik het eerder ontdekt had. Naast de bewegende scheerkop heeft het heeft een hulpstuk om de huid glad te trekken en daardoor zijn in 1x (bijna) alle haartjes verdwenen. Super glad resultaat!!
AANRADER!
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Aura 06-06-2016

Prima apparaat

Algemene score

6,0
Ik gebruik deze ladyshave al een paar weken. Het is een prima apparaat, snel oplaadbaar en fijne grip. Bij mij werkt het prima op de benen en oksels maar minder op de bikinilijn.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

een moeder 02-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

goed product

Algemene score

9,0
hij is fijn in de hand om te gebruiken. hij scheert ook lekker . en ik vindt hem ook niet zo heel groot . en de scheermesjes zijn fijn.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aura 02-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Doet niet alles wat belooft

Algemene score

8,2
Design krijg een dikke 10 van mij! Op de benen en de oksels werkt uitstekend maar de bikinilijn is een ramp! Het trekt aan de vel tot kleine wondjes ontstaan en bloed. Ik weet niet als dat allen bij mij gebeurt of dat mijn huid te gevoelig is.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Miss Jeanie 07-06-2016

Oeps, je bikinilijn shaven kan niet met deze Philips BRL160/00 ladyshave. Daarvoor heb je een andere nodig: de Philips BRL170/00 ladyshave en ook de Philips BRL180/00 ladyshave, die zijn er wel geschikt voor en beschikken over een bikinilijn hulpstuk.

Aura 08-06-2016

Ik kan het nergens vinden dat niet geschikt is voor de bikinilijn! Heb jij een link voor mij?

Reageer

nicolle23 01-06-2016

Erg fijn in gebruik

Algemene score

8,0
Dit is een fijn apparaat in gebruik,en ligt lekker in de hand.
Scheert mooi en soepel en is snel opgeladen,zelfs de kleine haartjes neemt hij goed mee,dus super tevreden,beter als mijn vorige apparaat.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Kiendje 01-06-2016

Dit apparaat is handig in gebruik

Algemene score

8,0
Het apparaat ligt fijn in de hand en scheert goed glad. Het is draadloos. Er staat, dat je moet scheren tegen de groeirichting in. Dit gaat bij de bikinilijn niet goed. Als je eerst met de groeirichting (bij wat langere haren) en daarna tegen de richting in, kun je glad scheren.
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Chantal1970 01-06-2016

Prima ladyshave!

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, ligt lekker in de hand. Is heel snel volledig opgeladen, nog geen uur :-)
Maakt weinig lawaai, werkt prettig en geeft geen irritaties. Alles wat er gezegd wordt, klopt gewoon. Nu even kijken hoe lang ik met de volgende scheerbeurt kan wachten
Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer