Philips SatinShave Prestige BRL160 - Reviews

Specificaties
Oplaadbaar
Ja
Waterdicht
Ja
Afspoelbaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SatinShave Prestige BRL160 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vtizand 19-06-2016
  • Product maand in bezit

prettig in gebruik

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

10,0
erg prettig in gebruik,vindt dat de huid er zachter van wordt.
Door flexibel scheerblad wordt ieder haartje verwijdert ook door het hulpstukje dat de huid glad trekt pak je alles mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke3 15-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Scheert veel beter dan mijn oude ladyshave, had ik veel eerder moeten vervangen!

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

8,2
Ik dacht dat mijn 15 jaar oude oude lady shave (en scheermesjes in de vakantie) het goed deden maar nu ik deze heb gebruikt merk ik dat het toch veel beter kan! Perfect glad zonder irritatie! De satin shave houdt ook lekker vast dus het design van het apparaat zelf vind ik ook goed. Ik vind alleen het beschermkapje en opbergzakje minder handig. Het kapje gaat er lastig op en het zakje is heel dun en niet waterdicht (mijn ouder ladyshave zit in een beschermend zakje heel handig voor als hij valt)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

E 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ladyshave doet wat ie moet doen

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

7,5
Fijne ladyshave, heeft pijnloos en glad resultaat. Handzaam in gebruik, mooi design.
Helaas geen trimfunctie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tamara Vermeer 07-06-2016
  • Product paar weken in bezit

GEMAKKELIJK EN SNEL ALLE HAARTJES WEG!

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

8,8
Wat een fijn apparaat!! Door de meebewegende scheerkop en het hulpstuk om de huid glad te trekken zijn in één beweging bijna alle haartjes weg! Hij is nat en droog te gebruiken en ziet er super mooi uit. AANRADER!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gizaro 01-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig en mooi!

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

9,2
Ligt goed in de hand, scheert eenvoudig en soepel. Mooi apparaat,
Beter dan mijn eerdere lady shaves van philips.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeTe 25-02-2018

Slechte kwaliteit.

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

2,0
Slechte scheerkwaliteit; haren worden niet in één keer verwijderd.
Bevestiging scheerblad aan scheerkop ziet er erg kwetsbaar uit en is het ook. Om scheerblad te verwijderen moet schuifje op scheerkop verschoven worden. Dit werkt niet. Er zit ruimte tussen scheerblad en kop en scheerblad kan zonder te ontgrendelen van scheerkop verwijderd worden.
Tijdens scheren al paar keer gebeurd dat scheerblad spontaan van scheerkop viel.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

nicole 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

8,2
Hij is makkelijk in gebruik en ligt fijn in de hand.De mesjes zijn scherp en scheert daarom super glad.Hij laad ook snel op dus een fijn mooi apparaat om te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lynde2 01-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn scheerapparaat

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

8,2
Fijne ladyshave, die lekker in de hand ligt en superglad scheert. Wel even wennen voor mijn gevoelige huid, maar na een paar keer scheren ging het prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ndk77 23-06-2016

Handig en mooi product

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

8,0
Scheert goed glad, ligt lekker in de hand. Alleen bij langere haartjes "hapt" ie nog wel eens, niet fijn. Dus moet je eigenlijk gewoon eerder scheren voordat de haren te lang zijn. Wel jammer dat er geen uitschuifbaar tondeuse op zit, die zit wel op mijn oude ladyshave van Philips, maar na zo'n 20 jaar was die echt aan vervanging toe. Al met al tevreden!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Zuss 17-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super Blij

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

9,5
In 1ste instantie moest mijn huid wennen aan het nieuwe systeem maar nu na twee weken gebruik kan ik zeggen dat het een super apparaat is en dat ik het iedereen kan aanbevelen. Heel erg gebruiksvriendelijk, super resultaat en handig dat hij ook tijdens het douchen gebruikt kan worden. Prijs kwaliteit super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Essie75 09-06-2016
  • Product paar weken in bezit

fijn apparaat

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

8,0
Ik heb deze ladyshave nu een paar weken in huis. Hij scheert heel fijn en gemakkelijk. Is makkelijke schoon te maken. Tijdens het scheren doet het geen pijn, het scheerblad voelt erg zacht aan. Ook het resultaat is erg goed. Mooie gladde benen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 08-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Onding

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

4,0
Wat een slechte ladyshave, dit ben ik niet gewend van Philips. Krijg nog steeds na maanden gebruik kleine wondjes bij ontharen van de oksels. Hij scheert ook niet glad zeker niet in vergelijk met mijn vorige. Ook niet goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Extra beschermkap ideaal om mee te nemen
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Blijven korte haartjes
  • Niet gied schoon te maken

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

MaSiBo 05-06-2018

Dit product voldoet aan mijn verwachting

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

8,0
Na diverse merken scheerapparaten te hebben geprobeerd, spant de Philips BRL160/00 SatinShave de kroon. Hij scheert prettig en glad.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Noska 11-01-2017

Glad resultaat

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

6,0
Na 20 jaar een philips ladyshave te hebben gehad nu ook weer een gekozen voor een philips ladyshave.
De ladyshave werkt erg langzaam, hapt bij langere haartjes. Scheerresultaat is uiteindelijk mooi, zacht en glad. Het ontwerp is mooi makkelijk vast te houden, wat ingewikkelder schoon te maken maar dat vind ik geen probleem, draadloos.
Ik heb hem nog niet geprobeerd onder de douche!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ndk77 05-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn apparaat!

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven ladyshave, en scheert goed glad. Accu gaat lang mee. Alleen jammer dat er geen aparte tondeuse stand op zit zoals op mijn oude 20 jaar oude Philips. "Hapt" geen haartjes wat pijnlijk kan zijn. Erg fijn!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emms23 30-06-2016

Goede ladyshave

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, doet z'n werk goed: pijnloos en snel ontharen.
Jammer dat er geen trim functie op zit.
Apparaat ziet er mooi uit en ligt lekker in de hand.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

E. 16-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prettig in gebruik

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

7,8
Mooi design, degelijk. Scheert pijnloos, vrijwel geruisloos en haalt de haardjes goed weg. Nadien is de huid heerlijk zacht en dit houdt langer aan tov mijn vorige ladyshave. Een groot nadeel vind ik helaas wel dat ik de haartjes in bikinilijn (liezen) er nauwelijks mee geschoren krijg en daarvoor weer een beroep moet doen op mijn oude ladyshave.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nienke01 15-06-2016

Scheert veel beter dan mijn oude ladyshave!

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

10,0
Ik dacht dat mijn oude lady shave (en scheermesjes in de vakantie) het goed deden maar nu ik deze heb gebruikt merk ik dat het toch veel beter kan! Perfect glad zonder irritatie! De satin shave houdt ook lekker vast dus het design van het apparaat zelf is ook goed. Ik vind alleen het beschermkapje en opbergzakje minder handig. Het kapje gaat er lastig op en het zakje is heel dun en niet waterdicht (mijn ouder ladyshave zit in een beschermend zakje heel handig voor als hij uit mijn badkamerkastje valt)
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

sweetheart 15-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Scheert perfect ook voor stugge haartjes

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

7,8
Ik vind dit een heel fijn scheerapparaat wat goed werkt. Zelfs voor de wat dikkere haartjes werkt hij perfect. Zowel nat als droog te gebruiken en het voelt daarna niet gelijk stoppelig aan, een pluspunt dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

AngeliqueB 14-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfect apparaat

Geschreven voor: Philips SatinShave Prestige BRL160

Algemene score

9,5
Ik heb nog nooit zo'n goed apparaat gehad. Het scheert glad. Ik hoef niet iedere dag te scheren. Handzaam. Makkelijk mee te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews