Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler - Reviews

Best Reviewed okt 2018 Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler
Best Reviewed - oktober 2018
Laagste prijzen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 81 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jill F. 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alleen maar pluspunten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

9,0
De fohn is niet zwaar, hoewel deze erg krachtig is. Ten op zichten van veel andere fohnborstels zijn beide borstels fijn in gebruik, ook bij mijn lange (fijne)haar. Ook zonder opzetstuk makkelijk in gebruik tijdens reizen of weekend weg, zonder opzetstuk blaas je het haar in namelijk een handomdraai handdoek droog. Het stroomsnoer is lang. Wat ik ook prettig vind is dat de het apparaat makkelijk te bedienen is, zonder jezelf in onmogelijke posities te wurmen. De coole fohnstand bevindt zich naast de sterkste stand (2). Dit lijkt logisch maar op deze optie pakte ik eerder bij andere merken mis. Alleen maar pluspunten, heb de tweede inmiddels aangeschaft mocht deze er ooit mee ophouden. Aanrader, zonder te veel moeite haar dat de hele dag in model blijft!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Bruikbare opzetstukken
  • Gebruiksgemak
  • Lichtgewicht
  • Krachtig

Minpunten

  • Geen bewaar etui meegeleverd
  • Voor maar 1 borstel een beschermkap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke haarfohnborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

10,0
Wordt goed warm, al in stand 1. Het haar is zo droog en gemodelleerd. Fijn dat de borstel uit zichzelf draait.

Pluspunten

  • Snel droog en in model
  • ligt goed in de hand
  • draait uit zichzelf mee, linksom en rechtsom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pluk 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote borstel, veel volume

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

8,0
Mooi product, doet uitstekend wat het moet doen, voor een aantrekkelijke prijs.
Compleet met accessoires, werkt als föhn en ook als roterende borstel.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Door accessoires multi inzetbaar

Minpunten

  • Pakt wel eens je haar vast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevrouw 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede Krul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

7,0
Ik heb dit gekozen om mijn haar meer volume te geven, en de prijs stond mij ook wel goed aan.
Hij brengt goed volume in mijn haar,ik vind het alleen een beetje een dikke/grote borstel hij had iets kleiner gemogen..

Eenmaal in gebruik is het even wennen hoe het beste met deze borstel om te gaan, als je erg lang haar hebt zou ik wat anders kiezen want dan ben ik bang dat je nog wel een keer je haar er vast in hebt zitten.

Voordeel is wel hij draait 2 kanten op dus of je nu links of rechts bent hij is daarom fijn om te gebruiken...

Pluspunten

  • Hij draaut 2 kanten op
  • Lang snoer
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Iets te dikke grote borstel
  • minder goed voor lang haar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Aaf 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Van krul tot stijl met volume

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

8,0
Ik heb zelf een bos krullen en af en toe wil ik het mooi stijl hebben. Met een stijltang is het al snel plat maar hiermee heb je nog volume. I love it!

Pluspunten

  • Draaiborstel
  • Handig in gebruik
  • Fhön tijdens het bostelen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Esther 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

10,0
Ik heb vorige week de keratine protect roterende heteluchtborstel gekocht.
En ik ben verkocht!!!
Hij ligt super in de hand en is zo MAKKELIJK in gebruik.
Niets meer moeilijk doen met een föhn en een borstel met als gevolg dat de borstel vast zit ik je haren.
Gewoon borstelen op het knopje drukken en het gaat vanzelf.
Je haren zie eruit alsof de kapper ze heeft gefohnd.
Kortom ik ben er heel blij mee.
Je zult er geen spijt van krijgen.

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk in gebruik
  • Super resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kersa 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

10,0
Is een fantastische borstel. Ik kan snel mijn haar drogen en een schitterende kapsel creëren. Ben ik erg blij met

Pluspunten

  • Snel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monika 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

het voldoet aan mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

10,0
Remington AS8810 kocht ik op bevel, het is geweldig, ik raad het iedereen aan. Alle producten van dit bedrijf zijn aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicol 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en werkt goed en goede prijs/kwaliteit

Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

8,0
De Air Styler werkt helemaal zoals ik wil. De Styler ismakkelijk in gebruik en ligt goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Michelle 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super zacht haar vol volume!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

10,0
Hele fijne föhnborstel! Geeft echt het volume en de krul die je wilt en is makkelijk in gebruik. De borstels zijn allebei heel zacht en het volume-opzetstuk doet echt zijn werk. Zet deze op de haaraanzet, beweeg voor een aantal seconden een beetje op en neer en je hebt echt veel volume. Heel blij met dit product!

Pluspunten

  • zachte borstels
  • lange snoer

Minpunten

  • geen opbergetui

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaoutar 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

9,0
Hij droogt je haar super snel en zet er een mooie slag in. Goede aankoop ben blij met mn volumeus haar.

Pluspunten

  • snel
  • koelstand

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

MissTang 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

8,0
Fijn product! Ik borstel mijn haar in een mum van tijd droog en het zorgt ook voor volume en glans. Ik kan alleen nog geen handigheid vinden in de roterende werking van de borstel, omdat ik de knoppen op een onhandige plek vind zitten.

Pluspunten

  • volume
  • glans

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anja 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super krulborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

9,0
Erg fijn product je kunt het gebruiken voor alle haartypes lang/kort.
In een handomdraai heb je zo je haar gedroogd en gekruld.
Tevens krijg je een mooi glans in je haar dat komt door de keramische coating die verrijkt is met keratine en amandelolie.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • Lang snoer
  • 2 opzet borstels en 1root boost opzet stuk

Minpunten

  • De opzet stukken worden erg heet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fantastisch 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastisch

Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

8,0
De borstel is echt fantastisch! Hij kan zowel links als recht om draaien en heeft 3 verschillende opzet stukken. Het voordeel van deze opzet stukken zijn dat je je haar op verschillende manieren kan stijlen.

Pluspunten

  • Gestyld en droog haar
  • Draaien
  • Lang snoer
  • 3 soorten opzet stukken

Minpunten

  • Zwaar
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Janine 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige roterende heteluchtborstel/föhnborstel!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

10,0
In 1 woord geweldig! Ik föhn mijn haar tot 80% droog met de gewone föhn en ik maak het in model met de Remington roterende heteluchtborstel/föhnborstel. In het begin even wennen maar had het snel onder de knie. Ikzelf creeer eerst volume en daarna maak ik er een slag aan, echt mooi! Daarnaast krijg je er mooi glanzend haar van. Ik had deze al veel eerder moeten bestellen, aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Doet wat er wordt beloofd

Minpunten

  • onderedelen ontbreekt zakje voor opbergen ..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie glans en geweldige volume

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

9,0
Super makkelijk in gebruik en door de 3 verschillende opzetstukken die je erbij krijgt kan je er heel veel mee doen. Ik krijg veel meer volume dan andere borstels die ik eerder heb gebruikt.
Let er wel op dat je voorzichtig de borstel ronddraait en alleen het uiteinde van je haar anders blijft je haar erin vast zitten. Ik heb dik en lang haar, dus voor ik de borstel gebruik fohn ik mijn haar voor 80% droog.

Pluspunten

  • volume
  • makkelijk in gebruik
  • verschillende opzetstukken

Minpunten

  • na lange tijd zwaar in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilaydaaras 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne föhnborstel voor een mooi kapsel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

8,0
De föhnborstel was in het begin even lastig in gebruik voor mij, maar nadat ik het te pakken had ging het prima. Zelf heb ik erg plat haar dankzij de borstel creëer ik mooie volume in mijn haar. Dankzij de knoppen op de borstel kun je het opzetgedeelte draaien waardoor het gebruik nog makkelijker wordt. Ik droog mijn haren en gebruik vervolgens de kleine bostel voor mooie slag, de koude stand is ook erg fijn zodat het nog beter blijft zitten. Het product is niet zwaar maar een beetje groot in gebruik, het is echt even wennen. Ook bevat het keratine en amandelolie, dit zorgt voor een mooie glans aan het haar. Ik ben er erg blij mee en raad het absoluut aan!

Pluspunten

  • Heeft 3 opzetstukken
  • Amandelolie en keratine voor glanzend haar

Minpunten

  • Groot in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SH27 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

oede heteluchtborstel, mooi resultaat met veel volume!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

9,0
Deze heteluchtborstel geeft een supermooi resultaat met veel volume. Ik gebruik de eerste stand en de borstel geeft hetzelfde resultaat als wanneer je (bij de kapper) je haar met een ronde borstel en föhn in model brengt. De borstel geeft mijn haar ook een mooie glans. Ik gebruik zelf de kleinere borstel (40 mm) en dit werkt prima met mijn superlange haar (tot boven mijn onderrug). De borstelharen blijven niet recht staan, maar ik heb geen verschil gemerkt in het resultaat of in het gebruiksgemak.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • borstel is vrij groot, maar niet zwaar
  • makkelijk in gebruik
  • cool shot voor fixatie
  • lange snoer (3 meter)

Minpunten

  • borstel is vrij groot
  • borstelharen blijven niet recht staan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige heteluchtborstel

Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

9,0
Deze mooie heteluchtborstel droogt het haar snel en stijlt het tegelijkertijd. Je hoeft niet én een borstel én een föhn te gebruiken wat een stuk handzamer is. Er zitten twee verschillende borstels bij die gemakkelijk dmv een knop naar binnen en buiten draaien. Normaal heb ik na het fohnen van mijn dunne haar altijd een pluizig kapsel, maar met deze borstels verrijkt met amandelolie en keratine is dat stukken minder. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Lang meedraaiend snoer
  • Borstel én föhn ineen

Minpunten

  • Geen opberg etui

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

copmeer 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn product, maar even wennen aan de draaiknoppen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler

Algemene score

7,0
Het was even wennen en wat uitproberen, maar na 2 weken gebruik te hebben gemaakt van de krulborstel ben ik toch zeer verrast door het resultaat. De borstel zorgt voor veel volume en creëert een mooi slag in mijn haar. Moet wel zeggen dat het volume redelijk snel wegzakt als je geen mouse/lak of ander stylingproduct gebruikt. Ik vind de borstel echter wel wat aan de zware kant. Het ontwerp had wat verfijnder gemogen. Ook had ik een kleiner opzet stuk erg gewaardeerd.
De draaiknoppen moet je even onder de knie krijgen, maar als je het eenmaal door hebt dan wil je niet meer zonder. Door het goede resultaat raad ik de borstel zeker aan.

Pluspunten

  • lang snoer

Minpunten

  • beetje zwaar
  • geen klein opzetstuk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews