Remington AS8810

Best Reviewed jan 2019 Remington AS8810
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Type/soort
haarstyler
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 115 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AS8810 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arda 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig rond draaiende hete luchtborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

10,0
Gekocht op advies van mijn dochter. Geweldig product en komt overeen van mijn verwachting. Dit Remington product AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler beveel ik aan omdat omdat voldoet aan mijn verwachting en aan die van mijn dochter.

Pluspunten

  • Bijna stil een aan vaar baar geluid.
  • Ligt eenvoudig in de hand.
  • Licht gewicht.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Amber 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super föhn borstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

10,0
Al een tijdje zoek ik een goede föhnborstel. Van mezelf heb ik mega dik haar, en is het moeilijk om een goed werkende te vinden.
Nu heb ik deze van Remingten aangeschaft en deze werkt perfect! + hij beschermt het haar. Goed product, met meerdere kopstukken wat erg fijn is. Het snoer voor het stopcontact is lang genoeg en de borstel kan zelfs mee draaien!

Pluspunten

  • Beschermt het haar
  • Lang snoer voor stopcontact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stephanie 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heteluchtborstel as8810

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Normaal gesproken kreeg ik nooit iets van mijn haren gemaakt. Het is heel erg dun en fijn haar dat maar gewoon hangt. Maar met deze heteluchtborstel die een draaiende ronde borstel heeft heb ik binnen een paar minuten een mooi kapsel met volume. Met 1 hand heb ik een een hand om draai mijn haren netjes, waar ik normaal moeilijk lag te doen met een fohn en een borstel en vervolgens nog niks van mijn haren gemaakt kreeg. Ik raad deze hete luchtborstel de as8810 dan ook zeer zeker aan.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Fijne borstels bij geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jill F. 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alleen maar pluspunten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
De fohn is niet zwaar, hoewel deze erg krachtig is. Ten op zichten van veel andere fohnborstels zijn beide borstels fijn in gebruik, ook bij mijn lange (fijne)haar. Ook zonder opzetstuk makkelijk in gebruik tijdens reizen of weekend weg, zonder opzetstuk blaas je het haar in namelijk een handomdraai handdoek droog. Het stroomsnoer is lang. Wat ik ook prettig vind is dat de het apparaat makkelijk te bedienen is, zonder jezelf in onmogelijke posities te wurmen. De coole fohnstand bevindt zich naast de sterkste stand (2). Dit lijkt logisch maar op deze optie pakte ik eerder bij andere merken mis. Alleen maar pluspunten, heb de tweede inmiddels aangeschaft mocht deze er ooit mee ophouden. Aanrader, zonder te veel moeite haar dat de hele dag in model blijft!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Bruikbare opzetstukken
  • Gebruiksgemak
  • Lichtgewicht
  • Krachtig

Minpunten

  • Geen bewaar etui meegeleverd
  • Voor maar 1 borstel een beschermkap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke haarfohnborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

10,0
Wordt goed warm, al in stand 1. Het haar is zo droog en gemodelleerd. Fijn dat de borstel uit zichzelf draait.

Pluspunten

  • Snel droog en in model
  • ligt goed in de hand
  • draait uit zichzelf mee, linksom en rechtsom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pluk 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote borstel, veel volume

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

8,0
Mooi product, doet uitstekend wat het moet doen, voor een aantrekkelijke prijs.
Compleet met accessoires, werkt als föhn en ook als roterende borstel.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Door accessoires multi inzetbaar

Minpunten

  • Pakt wel eens je haar vast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevrouw 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede Krul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

7,0
Ik heb dit gekozen om mijn haar meer volume te geven, en de prijs stond mij ook wel goed aan.
Hij brengt goed volume in mijn haar,ik vind het alleen een beetje een dikke/grote borstel hij had iets kleiner gemogen..

Eenmaal in gebruik is het even wennen hoe het beste met deze borstel om te gaan, als je erg lang haar hebt zou ik wat anders kiezen want dan ben ik bang dat je nog wel een keer je haar er vast in hebt zitten.

Voordeel is wel hij draait 2 kanten op dus of je nu links of rechts bent hij is daarom fijn om te gebruiken...

Pluspunten

  • Hij draaut 2 kanten op
  • Lang snoer
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Iets te dikke grote borstel
  • minder goed voor lang haar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Els 12-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington Keratin Protect Rotating Air Styler

Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

7,0
Ik ben tevreden over het apparaat doch ondervind problemen bij het hanteren. Het formaat valt wat groot uit voor mensen met kleinere handen. Werking is voor de rest perfect.

Pluspunten

  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Te groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Rosalie 23-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet fijn

Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

3,0
Heb hem in november gekocht paar keer gebruikt maar vind hem tegen vallen je haar pluist er van en je haar gaat er in vast zitten beveel hem zeker niet aan miskoop.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
MMuis 13-06-2019

Hallo Rosalie,
Heb je deze krulborstel nog in jou bezit?
Zo ja, wat vraag je ervoor ervan uitgaande dat er niets aan mankeert.
groet,
Mariët Muis

Reageer

tvw 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

7,0
gemak van roterende borstels, handige ”kam” voor kort haar, niet teveel nutteloze hulpstukken, goede kwaliteit, praktische vorm,

Pluspunten

  • lang snoer

Minpunten

  • borstels zijn vrij dik voor kort haar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

kim 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht omdat de borstelkop automatisch rond draait. ik vind de borstel echt super! Mijn haar zit binnen een aantal minuten alsof ik van de kapper af kom. Ik zou geen andere meer willen!

Pluspunten

  • borstel draait automatisch
  • super zacht haar

Minpunten

  • iets wat groot in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nien 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington fohnborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Wow, had ik dit product maar eerder ontdekt. SInds ik deze fohnborstel gebruik zit mijn haar alsof ik van de kapper kom. Het apparaat is handig in gebruik en binnen korte tijd heb ik mijn haren gestyled. Alle onderdelen die bij de fohnborstel geleverd zijn gebruik ik. De dikke borstel voor de lange plukken, de dunnere voor de kortere plukken en de kam voor meer volume. Ik wil nooit meer zonder.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Binnen korte tijd mooi gestyled haar
  • Verschillende, nuttige onderdelen
  • Door de keratin protect, geen pluizig haar

Minpunten

  • Het was wennen hoe ik de borstel moest gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barbara 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote borstels

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

8,0
Borstels zijn heel goed ,zeker de 40mm zachte borstel die het haar mooi glad maak.Je moet wel even stoppen om van de temperatuur te wisselen. Voor het beste resultaat moet het haar voor 80% droog zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

liesbeth 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geen kapper meer nodig

Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Super apparaat dat je haar in een mum van tijd omtovert tot een mooi kapsel. Eenvoudig in gebruik, solide apparaat met voldoende vermogen.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • hoog vermogen

Minpunten

  • een kleine krulborstel zou nog vollediger zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Deze haardroger is erg fraai, mooie vormgeving en zeer handig in gebruik door de verschillende borstels en hitte-standen. Ook de koude lucht is erg handig.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gita 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heteluchtborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

7,0
Prima product, haar wordt mooi zacht van en brengt goed in model. Wel vindt ik de drukknop (routeerknop) niet handig. Krijg kramp in de vinger om lang ingedrukt te houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dapelo 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krulborstel met erg fijn handvat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

8,0
Erg fijne krulborstel met vele warmte standen. Het handvat is niet te groot waardoor de borstel makkelijk in de hand ligt.

Pluspunten

  • Smal handvat
  • Verschillende warmte standen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lori 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte haarborstel die droogt en modelleert in een

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Hele fijne haarborstel die droogt en gelijk je haar mooi stijgt. Lang snoer en 2 handige borstels.
Haar raakt niet verstrikt. Echt een topproduct zoals alle Remington producten

Pluspunten

  • Doet wat ie moet doen en meer
  • Lang snoer
  • Goede prijsklasse
  • Goede garantietermijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AC 04-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel droog haar en geeft iets meer volume.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

8,0
Ik ben erg enthousiast erover, alleen jammer genoeg is het wel iets aan de zwaardere kant. Het is in het begin even zoeken hoe het apparaat werkt, een duidelijke introductie of gebruiksaanwijzing zou prettig zijn. Gelukkig is er genoeg YouTube tutorials, zeker een aanrader mits je niet weet hoe het werkt.

Pluspunten

  • Meer volume
  • Snel droog haar

Minpunten

  • Beetje zwaar
  • Geen gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Eva 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Air styler

Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, werkt ook snel en heeft een mooi effect. Een bewaar etui had een extra pluspunt geweest.

Pluspunten

  • snel

Minpunten

  • geen bewaar etui

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews