Philips ProCare Auto Curler Automatische krultang HPS940/00 - Reviews

8,0 Lees 13 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mooi 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
voldoet aan de verwachting
mooi design
mooie krullen
snel, handig en makkelijk me te nemen
onze dochter vindt hem ook perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Brutus 19-11-2016 Product paar maanden in bezit

Uitstekend product kan niet mis gaan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik , haar schroeit niet door timer en schakelt zelf uit en ook voor een leek makkelijk om krullen of slagen te krijgen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Davinia 17-04-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer uitgebreid!

Algemene score

9,5
Verschillende soorten krullen snel en blikft lang zijn vorm aanhouden in 1 woord een topproduct, de temparatuurregeling is snel en eenvoudig. Deze krultang is zeker zijn prijs waard.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
x 11-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,5
Het is absoluut niet handig dat je het knopje ingedrukt moet houden terwijl je wacht tot de krul klaar is. Babyliss heeft een knop die je kan indrukken en die je dan los kan laten. Toch voor de tang van phillips gekozen omdat deze veel steviger is en het haar minder snel erin blijft zitten.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed
daantje19 03-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Apparaat licht in gewicht, zodat je veel haar en ook nog de achterkant van het hoofd in de krul krijgt. Perfecte krultang!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Kim 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Makkelijk te gebruiken product. Kan het aanbevelen als je dunner haar hebt. Wordt niet te heet en je haar is snel in model.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Angela 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Groot in de hand. Draait soepel. Gaat makkelijk. Leuk ding. Mooie krullen! Gekocht en direct geprobeerd. Kan ook op half lang haar. Haar tot op schouders heb ik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Eefjes 29-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
Na het lezen van reviews op de website van een verkoper was ik erg sceptisch over deze krultang. Reviews waren niet heel erg best. Maar na het lezen van de reviews op kieskeurig, die heel erg positief waren, toch de keuze gemaakt voor deze krultang.

Helaas valt deze krultang heel erg tegen.
-Heel erg lang bezig met kullen maken en
- krullen zijn niet natuurlijk
- is niet zo makelijk in gebruik
- haar zit regelmatig vast in haar.

Ik heb de krultang terug gestuurd.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Juul 28-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Mis de mogelijkheid voor iets kortere krullen, maar verder een prachtig apparaat. Snel, veilig en gelijkmatig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Inge 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
krultang ligt goed in de hand en werkt zeer gemakkelijk, je leest de korte handleiding en je kunt beginnen. Het leggen van krullen ging vanaf de eerste keer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Mia 22-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Dit apparaat doet precies waar je hem voor koopt en niet meer.
Het is gemakkelijk in gebruik zelfs voor mij (licht bewegingsbeperkt.)
Ziet er mooi uit ben benieuwd of dat ook, na meerdere keren gebruiken zo blijt.
Heb hem pas een paar dagen dus over de duurzaamheid kan ik niets zeggen. Ziet er wel degelijk uit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Kiki 22-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,3
Net in gebruik werkt goed. Ben wel benieuwd of de krullen goed blijven zitten. Is niet zwaar en wordt niet het in tegenstelling tot andere krultangen.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende