Maak voor me werk veel gebruik van een koptelefoon en draag er daardoor 1 meerdere uren per dag. Deze koptelefoon ziet er veelbelovend uit en wou hem daarom graag testen.
Na drie weken gebruik ben ik zeer tevreden! De koptelefoon zit heerlijk, kan hem met gemak een aantal uur per dag op mijn hoofd hebben zonder enige irritaties. De noise cancelling is effectief in het weghalen van omgevingsgeluiden, dit werkt heel prettig met video vergaderingen.
Koptelefoon produceert een schitterend geluid. Klinkt heel soepel, bereik van de tonen ligt een stuk verder dan wat ik gewend ben met een €100 model. Er is een app waarin je een aantal dingen kan instellen, echter zijn de opties voor het geluid beperkt tot treble en bass die weinig verschil lijken te maken. Het liefste zie ik iets als een equalizer app.
Verder is de koptelefoon te besturen met een aantal knoppen die erop zitten. Het vraagt om een korte studie maar daarna kan je de meeste dingen er mee regelen. Wat wel fijn is mocht je rond lopen in huis en niet bij je computer of mobiel in de buurt zijn.
De batterij is binnen een half uur opgeladen via usb-c naar mijn macbook en gaat makkelijk 4/5 dagen mee met intensief gebruik.
Pluspunten
- Degelijk gebouwd
- Helder geluid
- Zeer comfortabel