Sony MDR-XB450BV - Reviews

8,7 Lees 21 reviews
Specificaties
Model
over het hoofd
Klankkast
gesloten
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jwtt 12-05-2016 Product kwartaal in bezit

Goede koptelefoon met 1 minpunt

Algemene score

7,8
De bass functie is een leuke toegevoegde functie en de bas klinkt ook geweldig. Er is alleen een ding op aan te merken: Het wat hogere geluid is echt van beduidend mindere kwaliteit en de hogere tonen worden(met de bass functie aan) ook een beetje weggedrukt door die bass.
Hou je dus van bass zeg ik: doen.
Ben jij een beginnende producer zeg ik: niet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Jorn Sietsma 25-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
ongeveer een maand in het bezit van een Sony MDR-XB450BV

na het uitpakken dacht ik meteen 'wat een prachtige koptelefoon' natuurlijk gelijk uitproberen. hij zit heerlijk en het geluid is geweldig, vooral na het aan zetten van de bass die geweldig werkt op de 2 AAA batterijen. Voor deze prijs en de kwaliteit is dit zeker een aanrader voor de prijs waarvoor ik hem heb gekocht.

Ik ben zeer tevreden!!!

Groetjes...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
boomgaard 09-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Geweldige koptelefoon. Vooral na het eerste gebruik had ik de indruk dat bass erg indrukwekkend klonk. Je begint er echter aan te wennen na een tijd, maar de geluidskwaliteit blijft goed. Prachtig vormgegeven en zit comfortabel op je hoofd, zelfs na uren gebruik. Enige minpuntjes zijn ten eerste dat je met hoog gebruik hoogstens een week met 2 AAA batterijen meekunt (deze zijn nodig voor de modus waar de bass versterkt wordt, zonder deze modus is de geluidskwaliteit beduidend lager). Zorg er dus voor dat je oplaadbare AAA batterijen hebt, anders kan het nog een dure aangelegenheid worden. Ten tweede, het is lastig om het klepje te openen om de batterijen te verwisselen. Hierdoor heb ik al een paar krassen op de buitenkant van mijn koptelefoon aangebracht, wat erg zonde is omdat hij er mooi uitziet. Maar over het algemeen een top product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Theo 30-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
MDR-XB450BV hoofdtelefoon van SONY heeft een prima draagcomfort en het geluid is overweldigend vooral de diepe bas die naar ieders klank kleur in te stellen is. de tril functie in de bas is een leuke extraatje. kortom zou deze hoofdtelefoon zeker aanraden. prima prijs kwaliteit verhouding en een mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zeer fijne hooftelefoon met te gekke extra's, zoals extra Bass-Boost en Bass-Vibrations, totdat je oren ervan gaan jeuken. De opties zijn zelf in te stellen door een schuif-schakelaar aan de hoofdtelefoon. er moeten wel een paar AAA-batterijen geplaatst worden. Een minpuntje moet er wel geplaatst worden, het snoertje is eigelijk net iets te kort en de batterijen gaan bij maximale belasting niet echt lang mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sylvia Janmaat Lammers 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Super goed geluid. Speel saxofoon en met oefenen is het geweldig om te spelen met deze koptelefoon.
Echt super gaaf. Het design is ook heel erg cool. Absoluut al aan mensen aangeraden die veel met muziek hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Jeroen 23-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Een prima koptelefoon met een super geluid. Vooral als je de extra bass knop aan zet dan knallen de bassen eruit. Enige minpunt is dat de koptelefoon volledig van plastic is en dat de koptelefoon een beetje fragiel aanvoelt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Gerard 22-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Zowel met spraak als muziek een goed geluid en wat ook prima werkt is het basgeluid waarvan je ook de sterkte kan regelen of uitzetten. Het extra baseffect werkt op 2 AAA batterijen. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Alex 16-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
De koptelefoon zit erg goed en kan ik >3 uur zonder problemen ophouden. Uiteindelijk wordt het wel warm rond de oren, maar dat is naar mijn idee standaard voor deze on-ear variant. Geluid is erg goed en de bass boost is vrijwel niet nodig. aangezien ik veel techno/deephouse luister geeft het wel een extra dimensie aan de koptelefoon. Maar zonder zijn de klanken naar mijn idee ook erg goed. Jammer dat de koptelefoon batterijen nodig heeft ipv een ingebouwde accu; is naar mijn idee niet meer van deze tijd. Ook jammer dat je hem niet makkelijk kan opvouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Dodge 15-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
De koptelefoon van Sony nu een paar weken in bezit. Koptelefoon ziet er qua vormgeving netjes uit en er komt goed geluid uit de speakertjes. De koptelefoon was netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Lute van Oosten 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Super koptelefoon. zit als gegoten en het geluid is extreem helder.
alleen is hij redelijk groot om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Maurício Augusto Machado 18-12-2015

Algemene score

7,5
PROS - good bass performance, the vibration mode gives a nice experience while listening to equalized songs with bass emphasis. The appearance is good, although I think it is too big and heavy.
CON - Too heavy and big, so it`s not so confortable.

In conclusion, I recommend this headphone for bass fans!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
MBE 18-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Fijne koptelefoon, goed geluid, goede afsluiting van omgevingsgeluid, extra bass werkt goed, prijs kwaliteitverhouding is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
J 17-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prettig dat je de bass goed kan horen. En de trilfunctie maakt het nog mooier. Geluid is mooi helder en goed.
Enige nadeel is als je de trilfunctie met extra bass aan wilt zetten je hiervoor batterijen in de headphone moet zetten. Maar dat mag de pret niet drukken. Kortom ben nog steeds erg blij met deze aankoop en kan deze aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
xbaardx 17-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
De Sony headphone zit heerlijk op het hoofd en ziet er goed vormgegeven uit. De geluidkwaliteit, zeker met de extra bass, klinkt goed. Alleen sluiten de kussens de oren niet helemaal af waardoor je op de fiets de wind in je oren kunt horen. Dat zorgt voor wat ruis. Als je gewoon door stad wandelt heb je hier geen last van.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
jorn sietsma 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Sinds kort in het bezit van een Sony MDR-XB450BV

na het uitpakken dacht ik meteen 'wat een prachtige koptelefoon' natuurlijk gelijk uitproberen. hij zit heerlijk en het geluid is geweldig, vooral na het aan zetten van de bass die geweldig werkt op de 2 AAA batterijen. Voor deze prijs en de kwaliteit is dit zeker een aanrader voor de prijs waarvoor ik hem heb gekocht.

Ik ben zeer tevreden!!!

Groetjes...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
testh 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
fijne koptelefoon voor gemiddeld thuis/werk gebruik. goed geluid. bass functie ook prima. mooie vormgeving.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
jorn sietsma 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Sinds kort in het bezit van een Sony MDR-XB450BV
na het uitpakken dacht ik meteen 'wat een prachtige koptelefoon' natuurlijk gelijk uitproberen. hij zit heerlijk en het geluid is geweldig, vooral na het aan zetten van de bass die geweldig werkt op de 2 AAA batterijen. Voor deze prijs en de kwaliteit is dit zeker een aanrader.
Ik ben zeer tevreden.

Groetjes...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nyong 24-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Only Sony, al sinds de middelbare school gebruik ik producten van Sony. De headphone MDRXB450BV is van uitstekende kwaliteit en voordelig in aanschaf. Prima draagcomfort en een waanzinnige bass sound. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans 12-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goede pasvorm, mooi geluid voor een aanvaardbare prijs. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen. De bas werkt op 2xAAA batterijen. Dit was alleen niet goed te vinden op de verpakking, maar dat is aan te passen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews