Sony MDR-10RC - Reviews

8,5 Lees 14 reviews
Specificaties
Draadloos
Nee
Model
over het hoofd
Klankkast
gesloten
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aja 03-06-2016 Product kwartaal in bezit

Lichtgewicht, mooi geluid

Algemene score

9,2
Heerlijk lichte koptelefoon, ook heel mooi design en compact. Het geluid van deze sony is harstikke zuiver en helder en lekker op de voorgrond. Ben heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sony headphone MDR 10RCB 08-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Dit is een zeer conformable koptelefoon die ook bij langdurig dragen geen last veroorzaakt. Ook heel fijne geluidskwaliteit! Enige kleine minpuntje: de draad is niet zo lang.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Ron 01-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
lekker licht, eenvoudige vormgeving maar modern, lekker geluid met bas en sluit omgevingsgeluiden af, vrij solide materiaal maar zie liever een case dan een stoffen zakje als opbergmogelijkheid.Knopje op snoer zou beter mogen werken om naar volgend liedje te schakelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
daru 30-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
dit is mijn 2e koptelefoon van dit type en ik ben er zeer over te spreken. hij zit goed heeft een mooi geluid en de prijs kwaliteit verhouding is ook goed. al met al dus een goede koptelefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bdg 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De koptelefoon zit erg lekker en voelt ook aan als een hoogwaardig product. De impedantie is lekker laag,waardoor je het volume niet erg hoog hoeft te zetten.Er komt een prima bass uit zo'n klein formaat koptelefoon,ook hoog en midden zijn prima aanwezig.Al met al een prima koptelefoon voor onderweg/of laptop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Ernie 23-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
De koptelefoon zit zeer comfortabel en sluit heel goed af. Hij ziet er zeer goed uit en het geluid is uitstekend. Wij hebben de witte variant, die er gelikt uitziet. Alhoewel hij populair is in ons huisgezin ziet het er naar uit dat hij niet snel vuil wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Melanie 14-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ik draag de koptelefoon nu een aantal weken en hij zit nog steeds goed. Tegenover mijn vorige zit er stukken beter geluid in, en hij is handig mee te nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Twan 18-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima headset, door dichte kappen goede demping van omgevingsgeluid. Geen probleem pairen met boomboom50

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Myrthe 18-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
De koptelefoon zit erg fijn, hij is daarnaast niet zo groot waardoor hij makkelijk mee te nemen is en je niet met zo'n grote koptelefoon rond hoeft te lopen. Bovendien doet de geluidskwaliteit niet onder aan de grotere koptelefoons en is deze goed betaalbaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jouvenaar 01-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
kwaliteit van geluid en draagconfort kende ik al van eerdere koptelefoon van Sony en nu na ruim 10 jaar was ik aan een nieuwe toe en deze is niet alleen geweldig in geluid en comfort, de prijs is ook goed betaalbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
rienish 28-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
dit is een hele goede stevig product met een goeie bas. de draag comfort is erg uitstekend als je de hoofd telefoon op hebt dat zijn de hoofdband en oorstuk heel erg comfortabel. deze koptelefoon is ook een hele goeie noice-canceler. ik ben erg tevereden over dit product en ook voor de prijs klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Richard Kok 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb deze hoofdtelefoon zaterdag gekocht. Zit goed op je hoofd en er komt een goed geluid uit. Ik heb deze hoofdtelefoon vergeleken met andere merken uit dezelfde prijsklasse en kwam er wat mij betreft als beste uit. Verder is de bediening heel eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
DJ 08-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
ik heb dit merk met andere merken vergeleken en qua geluidintensiteit, comfort, grootte en prijs/kwaliteit verhouding ben ik weer terug gekomen op mijn vertrouwde merk Sony. Deze koptelefoon heb ik nog niet zo lang, maar geniet er minstens zoveel van als van mijn vorige welke ik zeker 11 jaar gehad heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Nils 27-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer fijne hoofdtelefoon met een bescheiden formaat (in te stellen). Ik ben meer van de in-ear hoofdtelefoons, maar deze on ear kan mijn goedkeuring zeker wegdragen. Hij zit zeer comfortabel, zelfs na langere tijd. Op basis van de productfoto's was ik bang dat het een te groot en zwaar product was. Dit viel alleszins mee. Ondanks het geringe formaat is hij goed in te stellen op formaat en hij is na het loshalen van de kabel in te vouwen en op te bergen in meegeleverd zakje. Het geluid is voor de prijs zeker subliem, zowel met lossless als compressed audio, Er zitten standaard 2 kabels meegeverd, een voor het luisteren en een voor telefoneren. Natuurlijk kan je de telefoonkabel zonder kwaliteitsverlies ook voor audio gebruiken. Het is een geweldige service van Sony echter. Al met al een top product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend