Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Medisana infrarood thermometer ftd

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koortsthermometers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Medisana infrarood thermometer ftd op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

1,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Slecht
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 25-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Leuk apparaat maar je hebt er niets aan.

Geschreven voor: Medisana infrarood thermometer ftd

Algemene score

1,0
Waardeloos apparaat. Werkt voor geen meter. Ik meet in mijn oor en heb een temperatuur van 23,8 (dit bestaat niet) . Het apparaat gaat niet na 1 min. uit, hij gaat helemaal niet uit. Je kunt hem ook niet uit doen. Dus de batterij gaat dan gauw leeg.
Je kun hem nog wel als klokje gebruiken.

Minpunten

  • apparaat werkt niet

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Teddy 23-08-2017

Je moet niet in het oor meten, het is een voorhoofdthermometer.......

Reageer

Esther 14-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geen goede keus

Geschreven voor: Medisana infrarood thermometer ftd

Algemene score

1,0
Onhandig te gebruiken, niet nauwkeurig. Slechte gebruiksaanwijzing. Dacht een fijne koop te hebben gedaan, maar het is een kat in de zak.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Slechte gebruiksaanwijzing
  • Onnauwkeurig

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

multinop 09-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht apparaat

Geschreven voor: Medisana infrarood thermometer ftd

Algemene score

1,0
Ik heb deze thermometer al een tijdje in huis, je kan hem gebruiken als voorhoofd thermometer maar als je het kapje er af haalt is het een oor thermometer in beide gevallen klopt de waarden die het aangeeft helemaal niet deze zijn veel te laag, voor mij is dit een waardeloos apparaat.

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jeroen 15-05-2020
  • Product gekocht

Gevaarlijk slecht

Geschreven voor: Medisana infrarood thermometer ftd

Algemene score

1,0
Analoge thermometer geeft 37 aan deze nu 34.1 ik kwam erachter toen ik heel ziek werd.
Ik kocht deze thermometer en zei de dokter heb 37,2 dus geen koorts.
Maar in ziekenhuis had ik 39,8

Minpunten

  • Temperatuur klopt niet
  • Batterij gaat snel leeg

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

JoLin 16-03-2020
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Medisana infrarood thermometer ftd

Algemene score

1,0
Geeft altijd aan dat ik 36,8° heb. Lijkt me toch sterk. Bovendien heeft mijn broer dezelfde thermometer en ook die geeft steeds een temperatuur van, u raadt het al, 36,8°.

Pluspunten

  • Display werkt
  • Geeft geluidssignalen

Minpunten

  • Meet niets dan dezelfde temperatuur
  • Onduidelijk
  • Prul

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

joke 14-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte thermometer

Geschreven voor: Medisana infrarood thermometer ftd

Algemene score

3,0
ik heb dit product nu een paar keer geprobeerd, en als je bij dezelfde persoon een paar keer probeert krijg je steeds een andere uitslag, het ding werkt voor geen meter onbetrouwbaar.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

José 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Medisana infrarood thermometer ftd

Algemene score

1,0
Gebruiksaanwijzing ingewikkeld en in minuscule letters gedrukt zodat je het bijna niet kunt lezen. Ook display symbolen vrijwel niet te zien. Maar bovendien werkt het apparaat niet. Uiteindelijk, na veel gedoe, bleek ik een lichaamstemperatuur van 31, 7 graden te hebben. En dat kan natuurljk niet. Onbruikbaar ding.

Minpunten

  • Omslachtige gebruiksaanwijzing
  • Te kleine symbolen display
  • Werkt niet

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer