Gemiddelde beoordeling
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.
Gemiddelde beoordeling
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
na het lezen van de reviews sluit ik mij bij de anderen aan...een slecht produkt van Braun! Ook wij hebben een 4020 en een 3020 en het verschil is als dag en nacht. De 4020 is een zeer goede thermometer met een voorverwarmde lens, de 3020 heeft dat - waarschijnlijk - niet. Feit is dat de nauwkeurigheid van de 3020 verre van goed is.
Ja, ook wij - mijn vrouw en ik - zijn diep teleurgesteld met de IRT 3020. Meet echt niet wat er aan temperatuur bij koorts te meten valt. Dus maar weer gewoon terug naar vroeger tijden: de klassieke thermometer in mijn ..... > Maar, hoe kan je dat slechte apparaat aan Braun terug bezorgen en geld terug krijgen? Wie weet dat?
Martin Valenkamp
martin@valenkamp.com