• Best Reviewed 2 keer mei 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 49 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VKI6010ZWA op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**n@o**k.com 30-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat ook voor de wat oudere mensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
dit is een fijn en makkelijk apparaat zelf voor de iets oudere mensen
in gebruik en bediening een aanrader

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p**r@h**e.nl 21-06-2022
  • Product gekocht

Topargikel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Wij hebben de inventum inductie kookplaat gekocht om 2 redenen. Ten eerste hebben we zonnepanelen en omdat de gasprijs omhoog vliegt is elektrisch koken voordeliger. Ten tweede zijn wij op inventum uitgekomen omdet deze kookplaat qua prijs en gebuiksvriedelijkheid, het beste bij ons past. Mijn vrouw is er dan ook zeer tevreden mee. We hebben ook nog matjes aangeschaft. Deze zorgen ervoor dat lichte pannen niet met het roeren, ronddraaien

Reageer

Juutje 17-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top! inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat de reviews op alle website super zijn. En het is ook echt zo. Het design is mooi. Gebruikersvriendelijk en in de meterkast hoeft niks te veranderen omdat het werkt op 1 fase. Echt een top uitvinding van Inventum.

Pluspunten

  • Kan in elk stopcontact
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**3@g**l.com 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kado voor mijzelf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Ruime plaatsen om de pannen op te zetten zonder dat de pan in de weg staat om de toeten te bedienen. Geen ingewikkelde beschrijving om te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**p@o**k.com 23-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Het fornuis heeft een luxe uitstraling en werkt naar behoren. Het schoonmaken er van is ook simpel! Helemaal blij mee!

Pluspunten

  • Luxe uitstraling
  • Makkelijk schoonmaken
  • Snel opwarmen van pannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 07-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Erg blij met deze plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Update: Nu na enkele maanden ben ik nog steeds erg enthousiast over deze inductie plaat. Ben erg blij dat ik in mijn voor oorlogs woonhuis toch in de keuken van het gas af ben omdat hij gewoon op 220 kan. Ik kook alleen voor mijzelf. De plaat blijft iets waar ik zelfs graag naar kijk door het mooie design. Ik zou nooit meer iets anders willen. Wel zorgen voor een paar goede plannen met goede geleidende bodem is mijn advies voor veel plezier.

Review 17-1-2022
Door deze 220 volt play kon ik in mijn oudere huis eindelijk in de keuken van het gas af! En heel mooi strak design wat ik nog steeds elke dag van geniet. Eenvoudige bediening met timer etc.
Sommige mensen klaagden maar dat is omdat men een ongeschikte pan gebruikt met een bodem die de warmte niet goed geleid. Dus let hierop. Ook zou nooit meer maar iets anders willen. En dat voor een hele goede prijs kwaliteit.
Een aanrader dus, nog steeds.

Pluspunten

  • Design
  • Eenvoud bediening
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t**s@h**l.com 29-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Deze Inventum is zeer zeker een goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Ben nog steeds heel blij met dit product voor deze prijs: koken gaat ontzettend snel, gaat sneller dan op gas en is ook voordeliger dan op gas koken en gemakkelijk schoon te maken.
Als je meer geld uit wilt/kunt geven zou ik voor een inductieapparaat gaan die meer vermogen heeft en grotere oppervlakten voor pannen.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • zuinig en snel koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 06-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Werkt perfect, makkelijk schoon te houden en ziet er nog mooi uit ook. Is ook makkelijk dat het verplaatsbaar is.

Pluspunten

  • verplaatsbaar
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**r@h**e.nl 03-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Omdat we zonnepanelen hebben gekregen, hadden we besloten om over te gaan van gas koken naar inductie koken en op internet en witgoedzaken hebben geinformeerd welke plaat het beste bij ons past en dat is de inventum VK1610ZIV geworden omdat het prijs/kwaliteit het beste bij ons past

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t**s@h**l.com 09-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ga voor de Inventum VK16010

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Wou af van op gas koken en las zeer positieve reviews over dit apparaat. Bovendien vond ik de prijs zeer aantrekkelijk vandaar dat ik deze Inventum inductiekookplaat gekocht heb.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • veel kortere kooktijd dan op gas
  • eenvoudig schoon te maken
  • mooi design

Minpunten

  • heb geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**1@h**l.com 13-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super inductie kookplaat inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Dit product is makkelijk in gebruik. De timer zorgt ervoor dat het eten nooit kan aanbranden. Het is makkelijk schoon te maken en met de boost functie staan de aardappels zo te koken. Ik ben blij met de aankoop van dit product. Zeker het geld waard.

Pluspunten

  • Timer zorgt ervoor dat het eten niet aanbrand
  • Strak en stevig design
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Boost functie zodat het water snel kookt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rick 09-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanradertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Makkelijk schoon te houden en werkt heel gemakkelijk. Ben er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • Makkelijk te verplaatsen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith Rosink 22-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrijstaande inductie kookplaat wat een aanwinst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Wat ben ik ontzettend blij met de aanschaf van deze vrijstaande inductie kookplaat. Aansluiten is super eenvoudig. Je plaatst het apparaat op het aanrecht en je stopt de stekker in het stopcontact (normale stekker) en kunt onmiddellijk aan de slag. De meegeleverde gebruiksaanwijzing is gemakkelijk te begrijpen. Ik hou ontzettend van koken, maar de afgelopen 2 jaar heb ik me moeten behelpen met een 2 pits elektrisch kookstel. Nu kan ik naar lieve lust weer koken. Ik vind het design prachtig en helemaal van deze tijd en doordat ik maar een klein aanrecht heb, kan ik het gemakkelijk verplaatsen. Het voldoet meer dan aan mijn verwachtingen en ik ben dan ook zo blij als een kind.

Pluspunten

  • gemakkelijk aan te sluiten
  • is snel op temperatuur
  • erg mooi design
  • eenvoudig te bedienen
  • gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steef 30-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
De werking is eenvoudig en veilig. Per ongeluk een andere zone aan of uit doen is er niet bij. Je moet altijd de zone aantikken en dan kan je hem pas verstellen.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooi design

Minpunten

  • ventilatie is goed hoorbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FJ 26-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Makkelijk omdat deze gewoon in het normale stopcontact kan.
Voor inductie zeer makkelijk te regelen, ook sudderen.
Makkelijk schoon te houden en een pracht prijsje

Pluspunten

  • gewoon op 230 Volt
  • Goed te regelen, ook sudderen
  • Makkelijk schoon te houden
  • 5 jaar Inventum garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 23-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne plaat voor energie zuinig koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Omdat de gasprijs nu de pan uit rijst, Besloten om een vrijstaande inductieplaat te kopen, aangezien inbouw niet mogelijk is.
Mooie robuuste plaat die doet wat het moet doen met timers per kookzone en een boost functie (die vanwege de aansluiting maar op een zone kan gebruikt worden, als een andere zone aan wordt gezet, gaat de boost automatisch uit.) Jammer, maar inductie is sowieso efficiënter dan gas, dus zonder boost kookt je water nog steeds in een mum van tijd.
Wel pannen nodig die voor inductie geschikt zijn, dus wellicht zullen oudere pannen het niet doen (tip: Ikea!)
Ook een voordeel is dat tijdens het koken het niet zo warm wordt in de keuken omdat er geen warmte verloren gaat langs de pan zoals bij gas, dus op warmere dagen is dat zeker een pluspunt!

Ik ben blij met deze makkelijk te plaatsen kookplaat, letterlijk neerzetten, in de stekker en koken. Verder hoef je niets aan te sluiten!

Pluspunten

  • Mooi
  • Boost
  • Degelijk
  • Makkelijk te plaatsen.
  • Timer per zone

Minpunten

  • Boostfunctie voor 1 zone

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marc 07-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Heb zelf al de inbouw versie, deze gekocht voor mijn dochter aangezien zij geen inbouw versie kan plaatsen, dus daarom de opbouw versie met dezelfde kwaliteit en gebruiksgemak.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Atie 28-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Top product
Iets waar je gewoon niet zonder kan
Super mooi
Makkelijk schoon te maken
Goede prijsverhouding
Snel warm
Stiekem....
Ben ik er beetje "verliefd" op...
Elke dag is hij er voor mij

Pluspunten

  • Geen andere stekker nodig
  • Makkelijk schoon
  • Snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 04-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
De kookplaat is stijlvol inductie is fijn koken uit=uit de overkookbeveiliging top! ik had hem voor mijn dochter gekocht die op zichzelf ging wonen en nu voor mij zoon ook, Ziet er lux uit top!!!

Pluspunten

  • over koken --> gaat hij uit
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy customer 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vrijstaande kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

8,0
Im very happy and pleased that I made this purchase.
Money well spent, buying this product. Shipping service was great as well.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews