• Best Reviewed sep 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VKI6010ZWA op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arend 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, slim en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Mijn oog viel op deze kookplaat die zonder 3 fase gedoe, zo in het stopcontact meteen werkt. Bovendien bood 100meningen hem aan voor een aantrekkelijke prijs. Tijd dus om de overstap van gas naar inductie te wagen. Ten eerste viel ik voor de strakke vormgeving, met een mooie afwerking van de zijkanten. Daarna voor zijn simpele bediening zonder overbodige extra's. Vraag mij niet waarom kookplaten er vaak vaag uitzien, maar hier is in één oogopslag duidelijk door welke toets een zone word aangestuurd. Ik kookte altijd op gas waarbij ik veel met de temperatuur speelde en ook dit gaat de kookplaat goed af: een pan kan snel worden opgewarmd en afgekoeld. Daarbij is de boost-toets erg handig om iets snel te laten koken. Ideaal voor hete hand geklopte melk van mijn dagelijkse cappuccino. De ingebouwde kookwekker werkt ook lekker efficiënt. En het is fijn is dat je hem schoonmaakt in een handomdraai. Kortom, voor mij is dit een fijne kookplaat en krijgt daarom een welverdiende 10.

Pluspunten

  • Werkt direkt in topcontact
  • Eenvoudige bediening
  • Geen overbodige onzin
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilja 07-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Functioneel snel warm mooi design en gunstig geprijsd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Voor mij mijn eerste kennismaking met inductie en tot nu toe verbaasd over snel warm en hoe snel water gaat koken en dan ook op alle platen nog genoeg kracht om met vier pannen te gelijk te koken.
Dit alles op 1 fase 230 volt is een dikke aanrader voor ieder die geen speciale aansluiting heeft zitten in huis en daar ook geen extra kosten voor wil maken. Net zoals de net aangekochte oven van Inventum ook van mij weer een dikke 10 voor prijs/kwaliteit van deze inductie kookplaat.

Pluspunten

  • Geen dure aansluiting nodig
  • Zuinig in energie
  • Timer en boostfunctie
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith Rosink 22-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrijstaande inductie kookplaat wat een aanwinst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Wat ben ik ontzettend blij met de aanschaf van deze vrijstaande inductie kookplaat. Aansluiten is super eenvoudig. Je plaatst het apparaat op het aanrecht en je stopt de stekker in het stopcontact (normale stekker) en kunt onmiddellijk aan de slag. De meegeleverde gebruiksaanwijzing is gemakkelijk te begrijpen. Ik hou ontzettend van koken, maar de afgelopen 2 jaar heb ik me moeten behelpen met een 2 pits elektrisch kookstel. Nu kan ik naar lieve lust weer koken. Ik vind het design prachtig en helemaal van deze tijd en doordat ik maar een klein aanrecht heb, kan ik het gemakkelijk verplaatsen. Het voldoet meer dan aan mijn verwachtingen en ik ben dan ook zo blij als een kind.

Pluspunten

  • gemakkelijk aan te sluiten
  • is snel op temperatuur
  • erg mooi design
  • eenvoudig te bedienen
  • gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steef 30-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
De werking is eenvoudig en veilig. Per ongeluk een andere zone aan of uit doen is er niet bij. Je moet altijd de zone aantikken en dan kan je hem pas verstellen.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooi design

Minpunten

  • ventilatie is goed hoorbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FJ 26-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Makkelijk omdat deze gewoon in het normale stopcontact kan.
Voor inductie zeer makkelijk te regelen, ook sudderen.
Makkelijk schoon te houden en een pracht prijsje

Pluspunten

  • gewoon op 230 Volt
  • Goed te regelen, ook sudderen
  • Makkelijk schoon te houden
  • 5 jaar Inventum garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 23-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne plaat voor energie zuinig koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Omdat de gasprijs nu de pan uit rijst, Besloten om een vrijstaande inductieplaat te kopen, aangezien inbouw niet mogelijk is.
Mooie robuuste plaat die doet wat het moet doen met timers per kookzone en een boost functie (die vanwege de aansluiting maar op een zone kan gebruikt worden, als een andere zone aan wordt gezet, gaat de boost automatisch uit.) Jammer, maar inductie is sowieso efficiënter dan gas, dus zonder boost kookt je water nog steeds in een mum van tijd.
Wel pannen nodig die voor inductie geschikt zijn, dus wellicht zullen oudere pannen het niet doen (tip: Ikea!)
Ook een voordeel is dat tijdens het koken het niet zo warm wordt in de keuken omdat er geen warmte verloren gaat langs de pan zoals bij gas, dus op warmere dagen is dat zeker een pluspunt!

Ik ben blij met deze makkelijk te plaatsen kookplaat, letterlijk neerzetten, in de stekker en koken. Verder hoef je niets aan te sluiten!

Pluspunten

  • Mooi
  • Boost
  • Degelijk
  • Makkelijk te plaatsen.
  • Timer per zone

Minpunten

  • Boostfunctie voor 1 zone

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marc 07-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Heb zelf al de inbouw versie, deze gekocht voor mijn dochter aangezien zij geen inbouw versie kan plaatsen, dus daarom de opbouw versie met dezelfde kwaliteit en gebruiksgemak.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny Joosten 29-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk van het gas af en elektrisch koken op 220 volt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Ik wou graag elektrisch gaan koken in plaats van op gas. Maar met een vooroorlogs huis was het vrijwel onmogelijk zonder fors hak-en breekwerk. Tot ik deze inductieplaat van Inventum tegen kwam! Hij kan op de bestaande (geaarde) 220 volt aansluiting en ik heb hem besteld en moeiteloos geïnstalleerd. Ik ben er erg blij mee en je kunt met aanmelden van het product ook nog eens drie jaar extra garantie krijgen. Het is echt een aanrader!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi design
  • Mooie digitale eenvoudige display
  • Ideaal voor oudere huizen

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atie 28-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Top product
Iets waar je gewoon niet zonder kan
Super mooi
Makkelijk schoon te maken
Goede prijsverhouding
Snel warm
Stiekem....
Ben ik er beetje "verliefd" op...
Elke dag is hij er voor mij

Pluspunten

  • Geen andere stekker nodig
  • Makkelijk schoon
  • Snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 04-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
De kookplaat is stijlvol inductie is fijn koken uit=uit de overkookbeveiliging top! ik had hem voor mijn dochter gekocht die op zichzelf ging wonen en nu voor mij zoon ook, Ziet er lux uit top!!!

Pluspunten

  • over koken --> gaat hij uit
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy customer 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vrijstaande kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

8,0
Im very happy and pleased that I made this purchase.
Money well spent, buying this product. Shipping service was great as well.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Vd belt 21-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Genieten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Ik gebruik dit apparaat nu een par maand en bevalt nog steeds goed hij is snel op temperatuur ,het blad is makkelijk schoon te maken .pluspunt is hij is op 220 v dus je kan hem ook nog verplaatsen .

Het is een top apparaat 👍

------------------------------------------------------
Eerdere review 30-11-2020:

Ik heb deze kookplaat een week in gebruik en ben erg tevreden! Voldoet aan de verwachtingen met zijn vele funcitonaliteiten, heeft een mooi design en uiteraard gemakkelijk schoon te houden. Al met al een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding mooi ontwerp en gemakkelijk aan te sluiten op een geaarde wandcontactdoos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

T. Schuurman 15-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Is (in tegenstelling tot wat wel eens wordt beweert) goed bruikbaar op een normale 220Volt aansluiting. Met deze waardes heb je geen perilex nodig!

Pluspunten

  • Geen perilex nodig!
  • Ziet er mooi uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jojo93 25-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Very happy with greatly designed kookplate

Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Very pretty induction plate. It works perfectly. Very happy with the purchase but the only thing to improve would be some sort of indicator of which part of the plate is on. Anyhow, very happy with it.

Pluspunten

  • Design
  • goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pythia 23-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Sinds een week de plaat in gebruik en ik ben super enthousiast. Naast het strakke en naadloze design is het een hele fijne kookplaat. Voor het eerst op inductie gaan koken en ik ben helemaal om. De plaat is eenvoudig aan te sluiten dmv de stekker. Eerst nog bang dat de stop het niet zou houden, maar de kookplaat samen met een aantal lampen, de afzuigkap en waterkoker tegelijk aan gaf geen problemen. Simpele en snelle bediening door de tip toetsen. Ook de boots functie is ideaal om snel water te koken .

Ik kreeg een pannenset cadeau bij de kookplaat. Een mooie robuuste rvs pannenset. Super fijne service omdat oude pannen vaak niet werken op inductie.

Ik kan de plaat en inventum aan iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucky 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Plug en play met deze mooie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

8,0
Als cadeau voor mijn nieuwe huis kreeg ik deze inductie kookplaat van mijn familie. Wat een mooi apparaat om te zien en hij werkte gelijk na het inpluggen van de stekker. Zelfs ik kan dit apparaat bedienen! Wat wel jammer was is dat mijn oude pannen niet meer geschikt waren voor inductie omdat ik er eerst mee op gas had gekookt.
Gelukkig heeft Inventum een actie waarbij je een pannenset cadeau krijgt zodat ik daar geen extra kosten aan kwijt ben.
Echt heel blij mee!

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • nieuwe pannen nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Noelle 13-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Het product werkt erg prettig, ideaal dat werkt op 230v. De plaat wordt snel warm, is makkelijk schoon te maken. Op de kookplaat is gemakkelijk met 3 pannen te koken, met 4 kan hij niet op vol vermogen koken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken.
  • Snel warm

Minpunten

  • Kwetsbaar als er iets op valt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roke 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs/kaliteit verhouding

Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Ik kon geen negatieve punten vinden toen ik dit product kocht. De prijs is goed en het apparaat functioneert naar behoren. De maten zijn vrij standaard, maar het had voor mij iets lager mogen zijn. Het pitten reageren snel op het vermogen. ik merk daardoor weinig verschil met gas. ik was wel verrast door het geluid (een ventilator o.i.d). De bediening is intuïtief. Met dit dit type apparaat kan je voor het koken goed van het gas af, dus duurzaam.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • intuitieve bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam 05-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat vki6010zwa

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met deze aankoop! Het is simpel aan te sluiten, simpel te gebruiken (1 keer uitleggen en het was voor het hele gezin duidelijk) en ziet er mooi uit. Niet te vergeten: makkelijk schoon te maken ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews