Inventum VKI6010ZWA

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
tafelmodel
Aansluitwaarde
3500 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VKI6010ZWA op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arend 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, slim en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Mijn oog viel op deze kookplaat die zonder 3 fase gedoe, zo in het stopcontact meteen werkt. Bovendien bood 100meningen hem aan voor een aantrekkelijke prijs. Tijd dus om de overstap van gas naar inductie te wagen. Ten eerste viel ik voor de strakke vormgeving, met een mooie afwerking van de zijkanten. Daarna voor zijn simpele bediening zonder overbodige extra's. Vraag mij niet waarom kookplaten er vaak vaag uitzien, maar hier is in één oogopslag duidelijk door welke toets een zone word aangestuurd. Ik kookte altijd op gas waarbij ik veel met de temperatuur speelde en ook dit gaat de kookplaat goed af: een pan kan snel worden opgewarmd en afgekoeld. Daarbij is de boost-toets erg handig om iets snel te laten koken. Ideaal voor hete hand geklopte melk van mijn dagelijkse cappuccino. De ingebouwde kookwekker werkt ook lekker efficiënt. En het is fijn is dat je hem schoonmaakt in een handomdraai. Kortom, voor mij is dit een fijne kookplaat en krijgt daarom een welverdiende 10.

Pluspunten

  • Werkt direkt in topcontact
  • Eenvoudige bediening
  • Geen overbodige onzin
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilja 07-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Functioneel snel warm mooi design en gunstig geprijsd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Voor mij mijn eerste kennismaking met inductie en tot nu toe verbaasd over snel warm en hoe snel water gaat koken en dan ook op alle platen nog genoeg kracht om met vier pannen te gelijk te koken.
Dit alles op 1 fase 230 volt is een dikke aanrader voor ieder die geen speciale aansluiting heeft zitten in huis en daar ook geen extra kosten voor wil maken. Net zoals de net aangekochte oven van Inventum ook van mij weer een dikke 10 voor prijs/kwaliteit van deze inductie kookplaat.

Pluspunten

  • Geen dure aansluiting nodig
  • Zuinig in energie
  • Timer en boostfunctie
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 12-11-2019
  • Product gekocht

Wereld a apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Nu zo'n 8 maanden dit apparaat wat een top ding.. werkt zeer prettig en makkelijk in gebruik



Ik raadt deze ook zeker aan

Pluspunten

  • Goed schoon te houde
  • Snel warm
  • Veilig warm

Reageer

Jack 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Geweldig product.
Had ik jaren eerder moeten aanschaffen.
Boost functie en timer per kookzone in te stellen.
Prijs/kwaliteits verhouding is helemaal top.
Makkelijk schoon te maken en handig in gebruik.
Handvaten van ketels worden ook niet meer heet zoals bij gebruik van gas.
Pak je de pan of ketel van de kookplaat dan stop die automatisch, heel erg fijn die panherkenning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf eindhoven 22-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Makkelijk aan te sluiten. (Normaal stopcontact) Ziet er mooi uit, en past precies op mijn gastoestel.
Ik heb deze aangeschaft omdat ik vrij hoog woon, en als er hier wat ramen tegenover elkaar openstaan ik mijn gasvlam in de gaten moet houden of ie niet uitwaait. Omdat ie precies op mijn gasfornuis past, is ook nog de oven daarvan prima te gebruiken. Ik heb 4 van mijn oude pannen weg moeten dan omdat ze niet geschikt waren valt wel mee op 15 pannen vindt ik, is makkelijk te controleren met een magneet. Met de boost functie kook je zeer snel, prima product

Pluspunten

  • Zeer mooi uiterlijk
  • Je bent zo gewend aan snel koken
  • Veel oude pannen kun je blijven gebruiken
  • Gebruiksgemak
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Ventilator hoor je wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inventum VK16010ZWA 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum inductie koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
na jaren op gas gekookt te hebben nu de stap gemaakt naar inductie koken. Zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Zijn zeer tevreden met dit product.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • goed schoon te houden
  • snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 25-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Zeer fijn apparaat en goed in gebruik heb de kookplaat nu 6 maanden nooit meer terug naar gas.. een top aankoop

Pluspunten

  • Goed schoon te houde
  • Zuinig in verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HWR 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, goed schoon te maken. Ideale oplossing om te stoppen met koken op gas.
Ik ben er super blij mee.

Pluspunten

  • Veilig koken.
  • Geeft aan dat de kookzone nog warm is.
  • Makkelijk te reinigen.
  • Geen speciale aansluiting nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat vrijstaand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Mooie kookplaat en zeer gebruiksvriendelijk vriendelijk, heel fijn dat er boostfunctie op zit. Makkelijk te reinigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zijlstra 13-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk schoon maken eten snel klaar, veiliger dan gas.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Eten is snel klaar, makkelijk schoon te maken en veiliger dan gas. Ook onze oude pannen konden we weer gebruiken. heel erg blij mee!

Pluspunten

  • veiliger dan gas
  • snel eten klaar
  • makkelijk schoon maken
  • oude pannen te gebruiken.

Reageer

moritz11 23-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inventum kookplaat

Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
een mooi en makkelijk product dat zelf een kind kan installeren
weinig poespas gewoon stekker in het stopcontact en koken maar

Pluspunten

  • makkelijk
  • handig schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 22-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede inductieplaat voor meeste huishoudens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

9,0
Goed,niet al te ingewikkeld model inductieplaat.Voldoet ruimschoots voor een gemiddeld huishouden,even wennen,zeker na overstap vanaf elektrisch koken.Prima ding,prettig om mee te koken.

Pluspunten

  • genoeg ruimte voor de pannen
  • snel aan de kook

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

d. schuur 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goed werkend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
zeer makkelijk in gebruik en geen aanpassings problemen gehad van inductie naar gas. Mooi en strak design, Word snel warm en werkt heerlijk ik wil niks anders meer

Pluspunten

  • snel warm
  • makkelijk instaleren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZWA

Algemene score

10,0
Mooie inductie plaat. Zo blij mee. Heb geen negatieve dingen op dit moment. Ga nooit meer terug op gas. Raad het iedereen aan!!

Pluspunten

  • wekker heel handig
  • snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer