Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 PVQ775FC5E op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jack 20-04-2022

mooi en goed

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] was even wennen maar nu bevalt het prima , en veiliger dan met gas koken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

l**o@o**r.org 08-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne inductiekookplaat die goed oogt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

9,0
Sinds vorig jaar augustus hebben wij zonnepanelen tot onze beschikking en vinden het een fijne gedachte dat wij nu de inductiekookplaat kunnen gebruiken, in plaats van afhankelijk te zijn van gas. De kookplaat is heel gebruiksvriendelijk en ziet er ook mooi uit in de nieuwe keukeninrichting. Door de combinatie met de Bosch afzuigkap en de Bosch combimagnetron, beiden in zwart glas, oogt het heel verzorgd. Wij zijn heel tevreden met de aangekochte apparatuur.

Pluspunten

  • boosterfunctie voor snel aan de kook brengen
  • goed regelbaar
  • veel nuttige functies

Minpunten

  • even wennen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**n@g**l.com 16-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

8,0
Geweldige kookplaat.
Moest eerst even wennen, daarna perfect.
We zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Formaat
  • Afwerking

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonkers 02-02-2022

Het is EEN vervanger voor onze oude keramische koo

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Of inductiekoken of de kookplaat is anders dan we ons hadden voorgesteld.
Veel van onze pannen werken niet meer of maken geluid.
De kookmogelijkheden zijn reuze.
We gaan het vast leren om te inductiekoken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MISS MARPLE 21-01-2022

Op ontdekkingsreis

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben nog niet zolang op de inductie kookplaat aan het koken. Maar wat me wel duidelijk is geworden, het gaat allemaal heel snel. Vlugger dan op gas. En een voordeel met het schoonmaken, een gladde plaat. En verder moet je mij nog even de tijd geven om de vele mogelijkheden te ontdekken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marnix 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klasse product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

10,0
Wij waren na keramisch opzoek naar een inductieplaat, die veilig was voor kinderen, maar ook verschillende flexzones hadt voor het vele eten, wat op dit moment gemaakt moet worden met kinderen. Hierbij hebben we gekozen voor Bosch omdat het een mooie plaat is met verschillende flexzones, wij maken hier nu een week gebruik van en dit is echt een geschenk uit de hemel. Het is makkelijk te bedienen, powerzone als je haast hebt en wanneer je de pan er van af haalt is het gelijk koel dus het is ook nog veilig met kinderen. Het is een brede plaat, waardoor er veel pannen tegelijkertijd erop kunnen staan en het heeft een strakke afwerking, waardoor schoonmaken van de plaat een eitje is.
Goede Plaat en met de 100 euro cashback ook een fantastische prijs

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te krijgen
  • Snel koud
  • Flexzone is geweldig
  • Schoonmaken is eitje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 09-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een mooie, sjieke kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

9,0
Een strak, elegante kookplaat met vele mogelijkheden waardoor iedere avond weer een gerecht op tafel staat. De uitstraling is erg sjiek in de keuken.
Tot op heden erg tevreden over het product. Makkelijk schoon te maken.
Top product!

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • 4 pitten, per twee aan elkaar koppelen
  • eten is snel klaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fiechter 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

8,0
DEZE INDUCTIEKOOKPLAAT IS ZEER GEMAKKELIJK TE INSTALEREN
heeft goede ondersteuning zodat er niet veel kracht op de glasplaat komt
ook het E gedeelte is voorzien van duidelijke schema's
het koken gaat zeer goed en de plaat heeft veel opties

Pluspunten

  • opties
  • instalatie eenvouding
  • duidelijke instructies

Minpunten

  • nog geen tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m**e@g**l.com 29-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed en mooi ontwerp zonder randen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

9,0
Gezocht op reviews, wilde een 2 groepen 230v inductie. Makkelijke inbouw met een duidelijke handleiding ook hoe aan te sluiten. Ontzettend snel zijn de pannen warm en zijn ook erg goed op eenzelfde temperatuur te houden. Zeer tevreden met de aanschaf.

Pluspunten

  • Eenvoudige inbouw
  • Super snel warm

Minpunten

  • klipjes zijn van plastic voor de montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**r@f**m.nl 14-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie praktische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

9,0
Mooi strakke kookplaat met makkelijke intuïtieve bediening en combi mogelijkheden. Kookplaat is tevens voorzien van de een Schott Ceran glasplaat gemaakt door de mooiste glasmakers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr.Aman 06-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Bosch inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

9,0
Volgens andere reviews is dit een goed product voor een goede prijs. Daar ben ik het mee eens. Wat duurdere klasse inbouw-inductiekookplaat. Ook is de cashback-actie van Bosch een grote pro (eind 2021), toch 100 euro terug!
De plaat werkt razendsnel bij geschikte pannen. Lekker groot. Wat mij betreft weer een mooi Bosch-product.
Voor álle inductiekookplaten - Opletten: toch onverwacht werkt een aantal van onze oude pannen niet of slecht op inductie. Oudere RVS-pannen blijken toch niet altijd geschikt.
Daarnaast moet je opletten bij het aansluiten v/h perilex snoer: dat moet echt goed, anders blaas je je plaat op. Ff doormeten voor je aansluit, welk draadje zit waar?

Pluspunten

  • groot
  • flexibele zones
  • piepjes kunnen ook uit
  • cashback actie van Bosch (eind 2021)

Minpunten

  • paar (gas)pannen ongeschikt voor inductie.
  • Perilex aansl: laten doen of wéét wat je doet.
  • wél een perilex-snoer, geen stekker. Apart kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**n@s**n.net 04-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

En topprt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

10,0
Bosch Inductie kookplaat. In vorige huis al aanwezig. Nu ook gas vervangen in nieuwe appartement. Werkt uitstekend,instructies luid en duidelijk en prima service van zowel Bosch als Bemmel en Kroon. Aan niedreeen aan te bevelen. Nu is alles Bosch in huis op de oven/magnetron na en deze wordt binnenkort ook vervangen door Bosch. Dank voor alle goede servce.

Pluspunten

  • Prima
  • 10Tien met een griffel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**6@g**l.com 01-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader voor de combi functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

10,0
De inductie kookplaat is prachtig, werkt zoals aangegeven en ben erg blij met de combi functie, heerlijk stoven met mijn braadslee.

Pluspunten

  • Combifunctie
  • Boosterfunctie
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**5@h**l.com 30-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

10,0
zeer goed en fijn product, voldoet aan alle verwachtingen. zeer gebruiksvriendelijk en erg fijn dat de plaat van 70cm probleemloos in een nismaat van 56cm past. uitleg / beschrijving / gebruiksaanwijzing erg gemakkelijk, kortom een echte aanrader.

Pluspunten

  • erg gebruiksvriendelijk
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 29-11-2021

inductieplaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] een mooie vormgeving, gebruiksvriendelijk, goed te onderhouden en simpel aan te sluiten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

p**n@g**l.com 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doen !!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

9,0
Prachtig stylistische kookplaat met het juiste formaat.
Toch net iets meer ruimte voor de pannen.
Topper !

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • net de goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**e@z**t.nl 14-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

9,0
Deze inductie kookplaat heeft een eenvoudige bediening, snel warm, maar ook weer snel afgekoeld. Echt aan te bevelen.

Pluspunten

  • makkelijke bediening

Minpunten

  • wennen aan de combi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

p**e@k**l.nl 12-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

9,0
Een heel keurig apparaat en we kunnen heel fijn koken en Bakken zonder dat daarna het oude gasstel moesten schoonmaken. Hopelijk kunnen we hier jaren plezier van hebben.

Pluspunten

  • nu fijn om te koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n**r@h**l.com 22-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling en makkelijk in gebruik. Ideaal dat je 2 pitten samen kan koppelen voor een grote pan. Mooie prijs voor een zeer goede kookplaat!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Combi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 07-09-2021

Fantastische kookplaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 PVQ775FC5E

Algemene score

10,0
Deze Bosch inductie kookplaat nu enkele weken in gebruik na 35 jaar op gas gekookt te hebben. Wat een fijne en eenvoudig bedienbaar toestel. Het menu is logisch en goed uitgelegd in de quick start guide en handleiding. Kookplaat past in bestaande opening van een standaard kookplaat. Het is een genot om hierop te koken.
Wel is het aan te bevelen om er gelijk een reinigingssetje bij te bestellen om de glasplaat mooi te houden. Een echte aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews