• Best Reviewed 18 keer dec 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 187 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VKI6010ZIL op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert Maastricht 04-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste keuze inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Prima vrijstaande inductie kookplaat kan gewoon in een 220-240 stopcontact dus geen getreuzel met krachtstroom en of een Perlex stekker deze kookplaat is energiebesparend en zeer eenvoudig en makkelijk te onderhouden !
Wat een prachtig product, ik wist niet dat ik zo enthousiast zou worden van deze kooplaat is makkelijk in gebruik ,stekker in het stopcontact instellen en kokkerellen maar !
Dus mensen als jullie van het Gas af willen dan is deze inductie kookplaat van Inventum VK16010ZIL de juiste keuze !
Ik had deze kookplaat vele jaren eerder moeten aankopen, echt een aanrader Toppie , krijgen jullie echt geen spijt van !

Pluspunten

  • Gewone 220/240 stekker
  • Goede prijs kwaliteit
  • Prachtig design
  • eenvoudige bediening
  • Verwarmt zeer snel

Minpunten

  • Geen krachtstroom nodig
  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CPoshumus 03-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
Gezien ik in een huurhuis woon waren eerdere inductie kookplaten niet geschikt.
Daar deze op een gewoon stop contact kan, is deze ideaal.
Design is mooi, hij is makkelijk schoon te maken en voor mij is het kinderslot een belangrijk onderdeel.
Dit is echt een goede keuze geweest.

Pluspunten

  • kan op gewoon stopcontact
  • makkelijk schoon te houden
  • Werkt goed en makkelijk

Minpunten

  • Kunnen niet grote pannen op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t**1@t**t.nl 04-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Na 50 jaar op gas te hebben gekookt even wennen . Maar na de zonnepanelen deze het eerst aangeschaft ! Super ! Wil niet anders meer ,en waarom meer uitgeven ? Hij werkt perfect , doet wat hij moet doen. Ik ben dik tevreden!

Pluspunten

  • Gaat snel ,en makkelijk schoon te houden
  • En goed voor je portemonnee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**e@h**l.com 23-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe woning heeft nog een gaskookplaat. Omdat ik gewend ben om elektrisch te koken ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Die heb ik gevonden, de Inventum VKI6010ZIL.
Mooi om te zien, makkelijk te plaatsen over de gaskookplaat en fijn in gebruik. Stekker in het stopcontact en de kookplaat is klaar om te koken. Aanrader!

Reageer

p**e@o**k.com 21-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wow wat een fijne manier van koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
dit is echt een heel fijn apparaat met een normale stekker makkelijk in gebruik en om te reinigen.
voor deze prijs heb je echt een fijne inductiekookplaat zonder gedoe.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • fijn schoon te maken
  • geen gedoe met aansluiten

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Dls 21-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top inductiekookplaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
Dit is wat mij betreft de beste vrijstaande inductiekookplaat die er op de markt te krijgen is in deze prijscategorie. Het is 1-fase plug & ply en dus op een gewoon stopcontact aan te sluiten. De mobiliteit van dit apparaat is een groot voordeel. Het koken zelf gaat easy peasy. Dit is mijn eerste keer koken op elektra, maar binnen twee dagen had ik alles door en was ik verbaast hoe snel alles heet werd. Water koken gaat heel snel middels de boostfunctie. Maar ook in de gewone stand worden je gerechten snel warm. En het is zeer veilig. Het geeft een piepje als het oppervlak nog warm is. Het schoonmaken is super snel gedaan. Gewoon doekje er over (druppeltje zeep voor de vettigheid) en het is weer schoon. Het glas lijkt ook tot nu toe krasbestendig. Al ben ik wel voorzichtig met metalen voorwerpen en heb ik bescherm matjes op de pitjes geplaatst die hittebestendig zijn. Ik zou niet meer terug naar gas willen!

Pluspunten

  • plug & play gewone stekker
  • Genoeg kracht (wattage) voor de 4 kookzones
  • boostfunctie
  • Makkelijk schoon te maken/houden
  • Makkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J**2@g**l.com 18-05-2022
  • Product gekocht

Bevalt zeker goed en goede aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
We wilden van het gas af en liepen tegen deze aan dat was precies wat we zochten geen aparte groep voor de aansluiting
Is gebruiksvriendelijk
Na 2 dagen al helemaal gewend
Heel handig dat er een kinder slot op zit en tijdsklok als je die insteld dan gaat hij bij 0 uit

Pluspunten

  • Gewone stekker
  • Geen aparte groep
  • Kinder slot
  • Tijds klok
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Eigen pannen niet geschikt zijn voor inductie

Reageer

w**5@g**l.com 17-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Het is makkelijk te bedienen en te onderhouden.
Stekker in het stopcontact en koken maar.

Pluspunten

  • Alleen maar voordelen
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**s@g**l.com 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
Gekozen voor inductie om minder gas te gaan gebruiken en duurzamer te koken. Het design is erg mooi en het gebruiksgemak geweldig! Alles werkt makkelijk, goed en snel.

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijk schoon te maken
  • Per pit een timer te zetten
  • Stil
  • Verwarmt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**f@h**l.com 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed alternatief voor inbouw of gas!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Wordt geleverd met normale stekker. Eenvoudige bediening.
Ideaal alternatief voor de mensen die geen inbouw willen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening.
  • Gewone stekker, dus plug & play.
  • Goed alternatief voor inbouw of gas.
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Braad 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product erg handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Top apparaat. Eenvoudig te plaatsen past prima boven op de gaspitten van je bestaande gasplaat en is lekker stevig solide en stabiel. Veel makkelijker schoon te houden dan de bestaande gaspitten en voldoende groot om ook grotere pannen kwijt te kunnen. Te gebruiken met gewoon stopcontact in plaats van speciaal 3 fase stopcontact. Je vraag je dan af is het wel dan voldoende snel op te warmen en dat ging verrassend snel en dan is er nog de boosterknop om het eventueel te versnellen. Er zitten ook een handige wekker op voor het instellen van de kooktijd. Kortom een fijne en aantrekkelijke aankoop met ook nog eens 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • Solide uitvoering
  • verrassend snel koken met gewoon stopcontact
  • Makkelijk schoon te maken en te houden
  • Ook geschikt voor grotere pannen
  • Plaatsbaar op boven op bestaande gaspitten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aaf 02-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ongelijkmatig warm

Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

2,0
Deze heb ik. Ik raad hem niemand aan en wel om deze reden: een bakpan (groot of klein) wordt alleen in het midden warm. Wat aan de zijkanten ligt gebeurt niks mee. Zodoende sta je de hele tijd het eten heen en weer te husselen. Op een hogere stand zetten helpt niet, dan gaan het in het midden aanbranden. Heb er geld aan uitgegeven dus ik moet er nog even mee doen. Maar kijk uit dus wat je koopt.

Minpunten

  • Zijkanten van bakpan worden niet genoeg verhit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 04-04-2022

Beste Aaf,

Het lijkt erop dat uw kookplaat gewoon niet helemaal goed functioneert. Wist u dat we standaard 2 jaar fabrieksgarantie geven op dit apparaat? Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor het probleem met de kookplaat. U kunt daarvoor contact opnemen met onze afdeling Service: service@inventum.eu of 088 - 542 2290. Onze collega's helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Ronald van der Vegt 02-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

8,0
van het gas af en op een makkelijke manier.
de inventum vki6010zilver is makkelijk te bedienen en te onderhouden.
doekje erover en het is schoon, alleen met de kookplaten heb je wel eens dat een kant heter wordt dan het geheel daar moet je we opletten.
dit merk je snel genoeg en dan weet je bij welke plaat dit kan gebeuren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Linda M 25-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie en gebruiksvriendelijke inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
supermooie en makkelijk te bedienen kookplaat, wokken , bakken ,koken een alleskunner dus. stekker erin en hij is gebruiksklaar en naderhand schoonmaken is zo gebeurt en ik heb hem nu 2 weken elke dag gebruikt en het stroomverbruik valt reuzemee.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**n@h**l.com 16-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
We hadden eerst een 2 pitter dat was zo goed bevallen en sinds 2 jaar een 4 kook zones van inventum, uitpakken stekker in stopcontact en koken maar, gas verbruik stukken minder vooral nu met de gasprijzen een groot voordeel met een paar maanden heb je de kookplaat terug verdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**n@l**e.nl 14-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
Gemakkelijk aansluiting werkt simpel, makkelijke onderhoud. goedekwaliteit en zuinig

Pluspunten

  • gemakkelijke aansluiting op standaard stopcontact
  • Simpele bediening
  • Makkelijk onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

i**o@p**u.nl 14-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

heerlijk ding kan op gewoon geaard stop contact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
eweldig apparaat makkelijk schoon te maken super snel op temperatuur en makkelijk op temperatuur te houden met tip toetsen. gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

  • gemak schoon maken
  • gebruiks gemak
  • kan op normaal stop contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nectomontanus 08-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoe blij word je niet, wanneer je een Inventum ziet !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
werkt fantastisch goed, ziet mooi uit, is gemakkelijk schoon te maken en is redelijk stil

Pluspunten

  • werkt fantastisch
  • ziet mooi uit
  • is redelijk stil
  • is gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • kies een groep die sterk genoeg is !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 04-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sneller, schoner en veiliger koken voor minder geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Sinds de stijgende gasprijzen is mijn energierekening inmiddels 4x zo hoog geworden. Daarom ging ik opzoek naar een goede inductiekookplaat en dit model kwam na lang vergelijken het beste uit de bus. Doordat inductie veel sneller werkt is mijn kooktijd gehalveerd net als mijn energierekening =).

Pluspunten

  • Mooi strak design
  • Werkt snel en zuinig
  • Veilig door geen open vuur
  • Sneltoetsen om in 1x een zone uit te zetten

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke 26-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Een geweldige, eenvoudig te bedienen, kookplaat. Snel warm en met de booster ook super om te wokken. Behalve deze plaat ook al lang een oven van Inventum die ook heel snel warm is, erg blij met mijn aankoop, een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews