Inventum VKI6010ZIL

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 156 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VKI6010ZIL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

O.T.Balk 09-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inventum VKI6010ZIL

Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

5,0
Koken gaat prima maar bakken is een ramp.Ik heb veel spijt van deze aankoop.Komen net van vakantie terug daar was een etna inductieplaat en die werkte perfect.

Pluspunten

  • zou ik niet weten

Minpunten

  • Je kunt er amper op bakken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Tembelis 15-07-2018

Beste O.T. Balk, mag ik vragen waarom jij er amper tot niet (ramp) op kunt bakken dan?

Reageer

chrisdrh 29-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inventum VKI6010ZIL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
De beste investering van de laatste jaren waar ik heel veel plezier/genot aan beleef.
Na 45 jaar op gas gekookt te hebben overgegaan naar de Inventum VKI6010ZIL het is even wennen daarna wil je hem niet meer missen. Op het gewone stopcontact heeft hij met 4 pannen wel beperkingen, maar we zijn met zijn tweeën dus dat komt niet veel voor. Ik kook/bak altijd met een keukenpapiertje onder de pannen dat gaat bijzonder goed geen last van krasjes en minder spetters op de kookplaat. De meeste oude pannen doen het goed, kan geen verbetering waarnemen tussen de nieuwe pannen die ik erbij gekocht heb. Schoonmaken is een fluitje van een cent, even met een sopje er over afvegen met keukenpapier en nadrogen met een microvezeldoek en hij is weer nieuw!

Pluspunten

  • Super snel warm
  • Ziet er goed uit
  • Makkelijk schoon te houden
  • Bedieningsknoppen werken snel en goed

Minpunten

  • Met 4 pannen is niet de hoogste stand mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marleen 02-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Fijne kookplaat met voldoende pitten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Het is fijn koken op inductie. even wennen maar dat maakt niks uit. Het fijne van inductie is dat het snel afkoelt, en als je de pit zacht zet niks meer overkookt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep 02-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat voor 220 normale stroom

Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
ziet er mooi uit en handig in gebruik en kan mooi op 220 dus geen dure veranderingen met Electra zeker pluspunt er zit een slotfunctie op handig als je kleine kinderen heb .koken gaat zeer snel wel nieuwe pannen gekocht . wat ook handig is zit een timer op dus makkelijk voor eitje koken enz voor mij dus pluspunten en snel schoongemaakt met speciaal inductie kookplaat reiniger alleen voordelen dus

Pluspunten

  • makkelijk
  • in gebruik

Minpunten

  • nee
  • nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tom & Francien Jacobs 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig dessin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
Door omstandigheden komen wij terecht in aanleunwoning van een zorgcentrum
Alleen elektrisch koken is de enige mogelijkheid terwijl wij koken op gas gewend zijn.
Dus op naar de plaatselijke winkelier EP in Vught daar werden wij vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Wij kiezen op zijn aanraden voor een inductie kookplaat omdat deze het koken op gas het dichtst benaderd en kiezen wederom op zijn aanraden voor een Nederlands fabricaat INVENTUM met de mogelijkheid van maar liefst 5 jaar garantie. (we hebben die gekregen!)
Natuurlijk ook het uiterlijk is van belang hij staat prachtig mooi op onze koelkast en het meest belangrijke de eenvoudige bediening een handige kookwekker en de snelheid van het warm worden, sudderen en trekken van soep is perfect.
Kortom wij bevelen hem aan iedereen aan vooral ook ouderen vanwege het bedieningsgemak en het eenvoudig schoonmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John en Yvonne 05-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede Kookplaat, (stekker in stopkontakt en klaar)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

8,0
Prima kookplaat, best wel duur maar als je de kosten van installeren van andere kookapparaten aftrek dan is dit heel goed! Heb wel nieuwe pannen moeten kopen.

Pluspunten

  • stekker erin en klaar
  • kookt sneller dan met gas
  • Geen extra stopkontakt cq groep nodig.

Minpunten

  • Moest wel nieuwe pannen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Adrie 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superzuinig, in stroomverbruik, keurig van afwerking,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Prima kookplaat, zuinig in stroomverbruik, voldoet aan alle veiligheidseisen. Als je met je vorige kookplaat niet tevreden was, heb je nu weer volop lust in zelf koken. de prijs, kwaliteitsverhouding is uitstekend ,zelf vind ik dat de kwaliteit ver boven het gemiddelde uitsteekt .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indesit inductiekookplaat VKI6010ZL 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum vrijstaande inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
Andere apparaten vereisten AANLEG extra groep in meterkast en ander stopkontakt in de keuken
dus nu ruim €95,-- bespaart !!!!

Pluspunten

  • plug en play
  • aansluiten op GEAARD stopkontakt
  • Bespaar min. €95 aan installatiekosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjappie 10-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldig appaaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
deze kookplaat heb ik aangeschaft omdat ik duurzamer wil leven en van het gas af wil. en koken via inductie is een geweldig alternatief voor gas.

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • snel warm en kookt sneller dan gas
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • te lang gewacht om dit apparaat aan tge schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat Inventum Superkoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
Superproduct, geen hete handvatten, zelf de metalen niet. Piepers supersnel gaar, water kookt supersnel. Wanneer meerdere pitten gelijktijdig aangezet worden, bepaald de kookplaat zelf de verdeling van de stroom.

Pluspunten

  • Kookt snel
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • te laat aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ludje 20-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een prachtig aparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Ik had al een inventum inbouw inductieplaat thuis en zocht naar een vrijstaande voor mijn recreatiewoning. Blij met de kwaliteit van Inventum inductieplaten was de keuze snel gemaakt. Pracht design, heerlijke kookervaring. Plug en kook met 1 fase. Op weg naar energie neutraal recreëren, wat wil een mens nog meer!

Pluspunten

  • design
  • eenfase
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ramon Otten 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik, goed design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
product ziet er goed uit, knoppen werken naar behoren en hoef je niet hard in te drukken en de pitten worden snel warm. prijs kwaliteit verhouding is zeer goed voor een losse inductieplaat.

Pluspunten

  • snel warm
  • mooi design
  • makkelijk ingebruik
  • reageert goed

Minpunten

  • kan makkelijk rommel onderkomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriana 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De ideale vervanging van koken op gas!

Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Ik heb deze kookplaat gekocht op advies van mijn kleindochter. Zij gebruikt hem al een half jaar met veel plezier. De ideale vervanging van koken op gas voor mij. Ik ben er erg blij mee, makkelijk in gebruik, ziet er mooi uit en ik kan hem op mijn oude gasfornuis plaatsen. Kortom: een fijn apparaat voor oma en kleindochter.

Pluspunten

  • alle 4 posities kunnen tegelijk gebruikt worden
  • Power functie ideaal (waterkoker overbodig)
  • Ziet er mooi en strak uit
  • Past in gewoon stopcontact
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

. 02-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Super product.
Geen ander meer.
Doet wat t moet doen.
Fijn in gebruik.
Fijn in onderhoud.
Fijn in schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr.de Vos 07-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een gemak!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
omdat ik van het gas af wilde heb ik de kookplaat gekocht
ik had het al veel eerder moeten doen alleen maar voordelen!
koken en bakken gaat geweldig schoonmaken is zo gebeurd
een geweldige kookplaat ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • gebruik gemak
  • geen open vlam
  • van het gas af

Minpunten

  • ik heb geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 22-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste koop uit mijn leven

Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Dit had ik vele jaren eerder moeten kopen. Gemakkelijk te bedienen, gemakkelijk schoon te houden. en kost in aanschaf net zo veel als een gaskookstel. 3 speciale pannetjes van de blokker er op en ik heb nog nooit zo lekker gekookt en daarna gegeten. Doekje er over na het eten en hij staat er weer bij alsof ie net uit de verpakking komt. Tevredenheid ten top.

Pluspunten

  • Makkelijk en comfortabel in gebruik
  • Zeer makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Pattes 12-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Electriesche kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
VK16010ZIL kookplaat is een uitstekend product werkt door de tiptoetsen zeer makkelijk, makkelijk schoon te houden. Een aanrader als men wil overstappen op electriesch koken.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • makkele bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Berrydb 17-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inventum inductie kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
Wegens overgang op inductie van wege nieuwbouw. gekozen voor deze inductie kookplaat erg goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • gemakkelijk te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, erg groot!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

9,0
Bij het openen van de doos werd ik ontzettend blij. Hij ziet er prachtig uit en werkt naar behoren. Beter dan dat ik verwacht had

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 27-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrijstaand, veel veiliger en zéér snel!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VKI6010ZIL

Algemene score

10,0
Als je eraan denkt om over te stappen van gas naar elektra, is dit een ÉCHTE aanrader!!
Ontzettend snel, zeer eenvoudig en vooral veilige inductie kookplaat.
Prijs/kwaliteit is een héle dikke 10!!
In dit geval is twijfelen zéker niet nodig, DOEN dus!!!

Pluspunten

  • snel
  • eenvoudig in gebruik
  • veilig
  • prijs/kwaliteit
  • normale stekker/géén aanpassingen nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews