Siemens EU611BEB1E

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
4600 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EU611BEB1E op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerhard1947 12-09-2017

Geweldige inductie kookplaat

Geschreven voor: Siemens EU611BEB1E

Algemene score

10,0
Direct op 230 volt aan te sluiten ( geen dure installatie)
Nu een week in huis
Wil niet meer anders
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lucas53 13-08-2017

Prima plaat

Geschreven voor: Siemens EU611BEB1E

Algemene score

8,0
Het is even wennen, maar over een maand weten we niet beter. De vorige plaat had voor iedere pit een toets-unit. Bij deze moeten we iedere keer in het centrale gedeelte een keuze
maken voor welke pit we willen gebruiken. Wennen zoals eerder gezegd. Maar verder prima. Water koken gaat naar mijn gevoel sneller.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

perdijk 02-12-2019

Matig

Geschreven voor: Siemens EU611BEB1E

Algemene score

6,0
Na 3 maanden 2 zones rechts uigevallen en display slecht zichtbaar.
Service dienst heeft module gratis vervangen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 30-11-2019

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens EU611BEB1E

Algemene score

10,0
Zuinig apparaat! Mag wel aangegeven worden dat er geen stekker meegeleverd wordt en je zelf het netsnoer moet monteren aan apparaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ostadzadeh 10-07-2019

Chic design, flexible and excellent quality

Geschreven voor: Siemens EU611BEB1E

Algemene score

10,0
I am already using it for a while and quite satisfied with the quality and cooking result. The fact that it is without extra rim makes it chic and trendy as well. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arash 03-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chic Design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EU611BEB1E

Algemene score

10,0
The price-quality ratio is excellent, the dark glass top without extra rim makes is quite chic and trendy. Although it works with normal plug, connecting a perilex plug is also possible.

Pluspunten

  • excellent price/quality ratio
  • chic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens EU611BEB1E inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EU611BEB1E

Algemene score

9,0
Deze inductiekookplaat heb ik genomen omdat deze op 1 fase aangesloten kan worden met een totaal vermogen van 4600 w.
Het koken gaat prima en lekker snel, de pannen kan ik nu normaal met de handen oppakken zonder mijn handen te verbranden. Design is mooi met een eenvoudige bediening. Gebruiksaanwijzing in het Nederlands en duidelijk van opzet.
Deze Siemens inductiekookplaat is zeer een aanrader

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Design

Minpunten

  • Te kort snoer en geen stekker
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rg 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EU611BEB1E

Algemene score

9,0
Makkelijk te plaatsen en veel mogelijkheden om snel te koken!!
Goed te reinigen!
Mooi uiterlijk!
Duidelijke gebruiksaanwijzing!
Ik gelukkig!!!!!!

Pluspunten

  • Plaatsen
  • Aansluiten

Minpunten

  • eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomD 11-03-2019

Uitstekend vormgegeven kookplaat

Geschreven voor: Siemens EU611BEB1E

Algemene score

8,0
Twee weken aan het koken, na even wennen(op gas gekookt)geweldig om op inductie te koken. 220V apparaat instelbaar op max Amperage maakt het koken gemakkelijk.
De piepjes zouden wel wat zachter mogen klinken en de tiptoetsen moeten toch nog stevig worden ingedrukt.
Verder niets dan lof.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dweezel 31-08-2018

Goede vervanger van gaskookplaat

Geschreven voor: Siemens EU611BEB1E

Algemene score

8,0
Deze inductieplaat is op een fase aansluitbaar en er hoeft daarom weinig tot niets omgebouwd te worden in de groepenkast. Let echter wel op het maximaal in te stellen vermogen!!
De inductieplaat warmt snel de pannen en de producten op en is daarmee en goede vervanger voor een gaskookplaat. Maakt bij volledig gebruik wel wat lawaai maar dit verdwijnt snel bij het terug regelen van het vermogen vanaf de hoogste stand en is daardoor niet hinderlijk. Het schoonmaken van de inductieplaat is een verademing na jarenlang het geworstel met de pitten van de gaskookplaat. Doekje erover en klaar!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer