Inventum IKI6032

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6032 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

braja 24-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6032

Algemene score

9,0
Een hele goede kookplaat ,eenvoudig te bedienen door de goede handleiding.
Werkt super.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**t@g**l.com 17-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede plaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6032

Algemene score

8,0
Mooie plaat, doet wat het moet doen. Bediening simpel doch doeltreffend. Installatie ging makkelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jan 21-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit en niet duur

Geschreven voor: Inventum IKI6032

Algemene score

6,0
Ik vind het maar raar koken op deze plaat.
We hadden voor deze ook een inductiekookplaat en wanneer je deze op b.v. 5 zet, dan gaf deze gewoon 50 % vermogen [constant], maar deze kookplaat geeft gemiddeld 50% vermogen, wat inhoud dat het b.v. 40-60 40-60 is, dus aan, uit, aan, uit enz.
Ik vergelijk het maar even met een auto met cruiscontrol, wanneer je die op b.v. 70 km zet en de auto rijdt 80 en zakt dan weer naar 60 en trekt op naar 80 en zakt naar 60, rijdt dit niet lekker.
Je komt er wel, maar lekker gaat het niet en zo ook met deze kookplaat het koken.

Pluspunten

  • Niet duur

Minpunten

  • Slecht koken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Elwin 25-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne en mooi uitziende kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6032

Algemene score

10,0
Kookplaat ziet er mooi uit, is gemakkelijk te installeren en is relatief zuinig. Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Relatief zuinig
  • Stil
  • Ziet er mooi uit
  • Incl. plakstrip
  • Duidelijke installatiehandleiding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikki 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie induktie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6032

Algemene score

8,0
Zeer makkelijk te bedienen kookplaat.Ziet er ook nog mooi uit met de metalen rand. Ben er zeer content mee.

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Snelle bereiding van je eten
  • Makkelijke tiptoets bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid 13-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6032

Algemene score

10,0
Wij vinden deze inductiekookplaat super makkelijk in gebruik en ook te reinigen. Vele opwarm en verhittingsstanden met elk een boosterfunctie. De prijs-kwaliteitverhouding is echt prima. Voor ons geen gas meer, aangezien je met deze kookplaat veel sneller eten bereid. Vlees schroei je in een mum van tijd dicht en bruin. Groente wokken gaat ook supersnel.

Pluspunten

  • voldoende standen
  • boosterfunctie
  • gebruiksgemak
  • reiniging makkelijk
  • design

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nelmar 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima met veel en voldoende mogelijkheden!

Geschreven voor: Inventum IKI6032

Algemene score

8,0
Als je op zoek bent naar een inductie- kookplaat is de Inventum IKI 6032 een goede keuze voor een apparaat met ruim voldoende mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs. Zeker ook voor mensen, die overstappen van gas of elektrisch. Het went zeer snel en het apparaat heeft voldoende goede eigenschappen, zoals b.v. de instelbare tijd, voor vlot, veilig koken en bakken. Aanbevolen!

Pluspunten

  • redelijke prijs
  • eenvoudige installatie
  • mooi om te zien
  • gemakkelijk te onderhouden
  • went zeer snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Karin 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductiekookplaat, werkt snel en veilig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IKI6032

Algemene score

8,0
Mooi en snel werkende kookplaat. Veel opties en voldoende beveiliging om snel en veilig te koken. Installatie was super simpel. Enige nadeel is het geluid dat de kookplaat maakt bij het koken.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Opties: booster, timer

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koken met plezier!

Geschreven voor: Inventum IKI6032

Algemene score

9,0
Keramische plaat begon kuren te vertonen (na 15 jaar). Inductie is beter voor het milieu!
Inductie koken bevalt ons tot nu toe prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer