Siemens EH651BEB1E

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Pandragers
glas
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EH651BEB1E op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

akin 12-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

geen logica, niet gebruikelijk

Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

1,0
Qua design is perfect maar tijdens koken is een ellende.
Ik zal proberen zo goed mogelijk te omschrijven:

Tijdens het koken met 1 of meer pannen, wil je bijvoorbeeld 1 uitzetten. Dan moet je als een gek gaan drukken tot stand nul. dus je kan niet in een keer uit zetten maar van 9 bijvoorbeeld tot nul druk druk druk drukken, wat een ellende. ze hebben zeker niet er over na gedacht.

Siemens heeft op zich wel goed kwaliteit maar dit is me echt zwaar tegen gevallen. verkopers hebben er niets over gezegd bij Piet Klerx. Heb 14.000 aan keuken betaald maar kook plaat is een afknapper.

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Goed

Reageer

José Vissers 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product, ziet er goed uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

9,0
Wilde inductie plaat,i.p.v. keramische plaat omdat het sneller warm is, en gelijk uit is, als je pan eraf haalt, wat veiliger is, nu ik ouder word.

Pluspunten

  • Werkt super snel

Minpunten

  • Geen minpunt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van Aalst 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koeldiepvriescombinatie

Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Op tijd geleverd. Hopelijk hebben we er veel plezier van. Daar kunnen we nog niet over oordelen. 2 Apparaten van Siemens gekocht in 1 week.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima combinatie met Siemens HM836GPS1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe energiezuinigere kookplaat gekozen voor een inductieplaat wederom van Siemens. Deze past exact bij bijgekochte de combie oven HM836GPS1 en is makkelijk aan te sluiten.
Strak design, makkelijke bediening en goede kwaliteit. De vorige kookplaat hebben we wel 23 jaar gehad en was nog niet uitgekookt. Waren blij met de goede service van Siemens; ooit namelijk een keer een onderdeel defect gehad en deze kon makkelijk bijbesteld en gemonteerd worden.

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijke bediening
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Zelf snoer monteren
  • Pirilex stekker niet meegeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hoi 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

8,0
Eerste keer dat wij met een inductiekookplaat koken. Maar met deze Siemens kookplaat is super makkelijk.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

KEES 15-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

INDUKTIE KOOKPLAAT

Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

9,0
GOED APPARAAT, HET DOET WAT HET MOET DOEN. GEMAKKELIJK IN GEBRUIK. WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN.WIJ HEBBEN AL JAREN SIEMENS.EN WILLEN NIET ANDERS

Pluspunten

  • TIPTOETSEN
  • STRAK MODEL

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Muntje 28-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

9,0
De overstap van koken op gas naar inductie is gemaakt. Spannend deze overstap en vele vragen. Nu de kookplaat er ligt direct in gebruik met handzame handleiding. De juiste pannen. Siemens kookplaat werkt veilig en snel. Het lukt zonder een aparte cursus of workshop. Zelf aan de slag werkt prima! Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • snelheid
  • makkelijk schoon te houden
  • veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Bruijns 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Smakelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

10,0
Nooit geweten dat wij zo snel met deze kookplaat om konden gaan.
Het is heerlijk. Het eten is snel klaar kookplaat is gemakkelijk te reinigen.
Pannen blijven goed schoon .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 27-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen kookplaat, goed schoon te maken. Het enige nadeel vind ik dat je wel redelijk hard moet drukken op de toetsen om hoger/lager in te stellen en dit gaat niet zo snel.

Pluspunten

  • goed schoon te maken
  • goede prijs
  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • druktoetsen zijn wat traag qua reactie
  • je moet hard drukken op de toetsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede tiptoetsen, fijne bediening, makkelijk te reinigen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

9,0
Goed product! Mooi design, staat perfect in ons witte composiete werkblad van onze nieuwe keuken.
Goede tiptoetsen, fijne bediening, makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cobie Don 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Harmonieus en zijdezacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

10,0
Volkomen afgestemd in de harmonie van snel aan de kook. Zijdezacht bedienen en zachtjes schoonpoetsen met een super schoon resultaat.

Pluspunten

  • Reactie kookstanden is direct
  • 4 seconden timing/herstel
  • Onderhoud met zachthied
  • Harmonie in snelheid/power
  • Warmhouden van gerechten

Minpunten

  • Er moesten nieuwe pannen komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lor 19-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed, genoeg ruimte, aanrader

Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

9,0
Super fijn om met deze inductieplaat te koken. Wordt snel warm en is makkelijk te bedienen. Ook is de plaat makkelijk schoon te krijgen. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • snel warm
  • genoeg ruimte
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Betaalbare kwaliteit inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

9,0
Voor Siemens gekozen omdat ik altijd goede ervaringen heb gehad met dit merk. De kookplaat een paar dagen in bezit en deze ziet er super uit! Past perfect en maakt snel de pannen warm d.m.v. de boost functie, wat ook erg fijn is.

Pluspunten

  • Snel warm (boost)
  • Kinderslot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Renders 19-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

8,0
Wij koken al jaren met grote tevredenheid op inductie. Oude kookplaat heeft het na 17 jaar begeven. Nieuwe inductiekookplaat gezocht en gekozen voor deze Siemens wegens gunstige prijs. Functies zijn vergelijkbaar met oude kookplaat.

Pluspunten

  • tijdinstelling op alle 4 de kookzones
  • is snel op maximaal vermogen in te stellen
  • Alles tegelijk uitzetten kan wel
  • Ideaal schoon te maken (geen randen)

Minpunten

  • vaak op min drukken om laag te zetten
  • meer kookzones tegelijk lager zetten kan niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John Kilian 17-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

inductieplaat

Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

9,0
wij zijn erg tevreden zijn van gas naar inductie over gegaan goede keuze,wij hebben alleen maar siemens keukenapperatuur.

Pluspunten

  • makkelijk schoon maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 11-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

8,0
Bediening zit in het midden waardoor je je pannen makkelijker kwijt kan. Heel fijn dat je per pan een timer in kunt stellen. Door powerboost kookt alles heel snel.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design
  • Makkelijk schoonmaken
  • Eten is sneller klaar

Minpunten

  • Tiptoetsen werken wat langzaam
  • Tiptoetsgeluid is vrij hard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk gebruik, duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

10,0
Gunstige prijs, mooie vormgeving, gemakkelijke bediening. De Boosters, op elke zone een, brengen de gerechten snel op de gewenste temperatuur. De timers, ook op elke zone een, zijn ideaal in het gebruik.

Pluspunten

  • keukenloods, snelle levering
  • keukenloods, prima communicatie

Minpunten

  • snoer niet aan de plaat gemonteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TY 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

7,0
We hebben de kookplaat nu een paar dagen in gebruik. Hebben voor Siemens gekozen in verband met de goede prijs/kwaliteit verhouding en vanwege het uiterlijk (zonder rand). Makkelijke bediening met touchscreen, en kinderbeveiliging. Makkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • makkelijk bediening
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • stekker zelf installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brussen 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie kookplaat met makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding werden wij erg blij van. Mooie plaat voor een hele aanvaardbare prijs. De bediening is eenvoudig maar toch met veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kookgek Hermanus 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Een zeer fijne goed werkende kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH651BEB1E

Algemene score

9,0
Na 23 jaar is onze Siemens elektrische comb. kookplaat met oven stuk gegaan.
Nu weer voor een Siemens gekozen. Nu 14 dagen in gebruik en tot nu bevalt het prima. De inductie kookplaat is snel in het verwarmen en de oven bevalt goed.

Pluspunten

  • snelle opwarming
  • mooi design
  • goede bediening (is wel even wennen)

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer