ETNA T106HRVSA

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA T106HRVSA op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aaltienus 09-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T106HRVSA

Algemene score

10,0
We zijn nog steeds zeer tevreden over de aanschaf van deze kookplaat. we hebben deze al een aantal maanden in gebruik, elke dag een feest om er op te koken. Onder ander door zijn bedienings gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-07-2021

Beste Aaltienus,

Wij vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent . Bedankt dat je voor ons mooie merk ETNA hebt gekozen. Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Kemkers A. 17-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede afwerking.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T106HRVSA

Algemene score

9,0
Het werkt voortreffelijk en de knoppen zijn van perfecte maat om te bedienen en gemakkelijk om schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-03-2021

Geachte heer/ mevrouw Kemkers,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn dat deze kookplaat zo naar wens is.
We wensen u dan ook heel veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Gas kookplaat van RVS 17-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

slecht schoonmaken

Geschreven voor: ETNA T106HRVSA

Algemene score

6,0
De kookplaat werkt correct maar het schoonmaken gaat heel moeilijk , ik moet hem iedere keer schoonmaken met jif anders krijg ik de spat vlekken niet verwijderd

Pluspunten

  • werkt goed

Minpunten

  • slecht te onderhouden
  • alleen schoon met jif

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 18-02-2021

Geachte heer/mevrouw,

Goed te lezen dat de gaskookplaat naar wens werkt. Voor wat betreft het schoonmaken van RVS (roestvast staal) zouden wij u willen verwijzen via onderstaande link naar onze schoonmaaktips.

https://support.etna.nl/support/solutions/articles/77000416638

Wij hopen dat u nog veel kookplezier zult hebben van deze kookplaat.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Mooie kookplaat 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kookplaat

Geschreven voor: ETNA T106HRVSA

Algemene score

8,0
Makkelijk in te bouwen, duidelijke beschrijving, mooie vormgeving en uitstraling, kookt fijn, pannen zijn goed ondersteunt

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • grotere pitten
  • duidelijke beschrijving

Minpunten

  • geluid van gas is duidelijk aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-02-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de T106HRVSA.

Veel kookplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Albrecht 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het Gaskookplaat van Etna inbouw is zeer goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA T106HRVSA

Algemene score

10,0
Etna is een goed Merk.We hebben van Etna een Afzuigkap en een Oven gekocht. We zijn erg tevreden met alle Artikelen.

Pluspunten

  • Goed en betrouwbaar
  • Preiswert

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-08-2020

Beste Albrecht,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat je zo tevreden bent over ons merk ETNA.
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
Veel kookplezier gewenst.
Groet Ursula, van Webcareteam ETNA

Reageer