Siemens ED775FPC1E

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens ED775FPC1E op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter 23-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi overzichtelijk, makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

9,0
Allereerst vindt ik dit een mooie kookplaat. Kleine inbouwmaat groot oppervlakte 71 cm. Kan dus gewoon in de plaats van een 4 pits gasstel. Na een lange zoektocht hierop uitgekomen. Display duidelijk afleesbaar (je leest nog al eens dat dit bij anderen een probleem is) Bediening door drukken of schuiven, je mag zelf kiezen. je kan 1 algemene kookwekker instellen of verschillende tijden per pit. De pit gaat uit na het verstrijken van de tijd. Als je gaat eten gaat schakel je de hele plaat uit met 1 druk op de knop.

Pluspunten

  • Redelijk eenvoudige bediening
  • Mooi design, makkelijk te reinigen
  • standen door schuiven in te stellen
  • Iedere pit een eigen kookwekker
  • Beveiligd, schakelt uit naar bepaalde tijd

Minpunten

  • geen perilex stekker meegeleverd
  • meegeleverde snoer circa een meter, is te kort
  • Zelf snoer aansluiten kan lastig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kweenie59 30-11-2017

Geweldige ervaring!

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

10,0
Kook er nu twee weken op en ben super tevreden. Het roerbakken gaat als een tierelier en óók sudderen gaat super goed! En dan het schoonmaken! Binnen een minuut klaar én glanzend... Wat een gemak! Ben er super tevreden mee en sta sinds jaaaaren weer met plezier te koken! Zéér goeie prijs kwaliteit verhouding!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

cynthia 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie moderne kookplaat

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

8,0
ivm afwijkende inbouwmaat bij deze kookplaat uitgekomen.Super apparaat.
handig die superboost,binnen no time kookt het water.

Pluspunten

  • 2 of 3 fasen aansluiting mogelijk
  • stekker meegeleverd
  • flexibele kitrand al aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JoRu 31-03-2018

Top inductiekookplaat!

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

10,0
Overgestapt van gas naar inductie. Na een uitvoerige speurtocht op deze inductiekookplaat uitgekomen. De kookplaat is lekker groot, wij zijn kookliefhebbers en hebben vaak veel ruimte nodig met alle pannen.
Bediening is erg eenvoudig en er zijn veel mogelijkheden.
Schoonmaken is ook een genot. Na het koken sopje, doekje en klaar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jack08 22-01-2018

Even wennen, prachtig design.

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

10,0
We hebben de kookplaat nu een week in huis. Het is even wennen de overgang van gas naar inductie: zien hoe hoog het vuur staat is er niet meer bij, dus moet je leren welke cijferstand je nu moet hebben in welke gevallen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Miro 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kookplaat

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

8,0
Werkt goed, snel en ziet er strak uit. Enige is dat het apparaat op boost functie wat meer geluid maakt dan normaal.

Pluspunten

  • snel
  • strak
  • boost
  • timer

Minpunten

  • op boost wat meer geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Groenewoud 17-07-2018

Prima inductieplaat

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

10,0
Vervanger van mijn vorige inductieplaat die het maar 6 jaar heeft volgehouden. Deze nieuwe kookplaat is sneller en heeft meer mogelijkheden. Prima plast....
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mannus 03-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige bediening

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

9,0
Heb het kortgeleden in gebruik genomen en was blij verrast over het bedieningsgemak. Deze inductie-kookplaat heb ik als deel van een grondige keukenrenovatie gekocht als vervanging van mijn "oude" inductie-kookplaat. Het apparaat doet verder gewoon wat ie moet doen.

Pluspunten

  • Overzichtelijke, makkelijke bediening.
  • Handige afmetingen van de kookzônes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FaRibb 31-03-2018

Stil en snel

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

10,0
Als vervanging van onze vorige Siemens kookplaat (na 13 jaar), helemaal super. Stil en snel en vermoedelijk ook (veel) energiezuiniger.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

redneck 22-02-2018

Uitstekend

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

8,0
Hiervoor had ik electrische kookplaat, ook van Siemens, die ook prima functioneerde.
Maar dit is gewoon koken op een hoger niveau.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan F 21-02-2018

Prima inductie kookplaat

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

8,0
Dit apparaat nu 2 twee weken in bezit en bevalt goed.
Service van Siemens op een gestelde vraag was zeer goed en uitgebreid.
Namen alle tijd voor mij.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter1218 08-12-2017

goed apparaat

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

8,0
mooi afgewerkte kookplaat. Past perfect in de steunen met duidelijke inbouw handleiding.
Moet wel wennen aan de bediening van de verschillende kookzones.
Booster werkt perfect.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

TheoS 07-12-2017

Zeer tevreden!

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

10,0
Sinds een week in gebruik, de kookplaat bevalt uitstekend. Voorheen hadden we een keramische kookplaat, ook van Siemens, deze beviel ook goed, maar was aan vervanging toe. Nu overgestapt naar inductie, en dit is een geweldige ervaring. Even wennen met de bediening, maar dit heb je vrij snel door. Ik raad iedereen deze kookplaat aan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MGom16 18-11-2017

Fijne inductiekookplaat, in een woord GEWELDIG !!

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

10,0
Nu 2 weken in gebruik. Wat een verschil met een keramische kookplaat.
Het is geweldig! Handige bediening, alles is heel snel aan de kook, er is volop ruimte op de kookplaat (ideaal voor grote pannen). En zeer gemakkelijk schoon te houden. Ben er heel blij mee en tevreden over !!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dik voor Mekaar 14-11-2017

Uitstekende aankoop!

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

10,0
Afgelopen maand deze inductiekookplaat gekocht als vervanger van een gas-kookplaat. Was één van de weinige welke in het oude aanrecht gat paste. Ervaringen zijn prima: mooi strak uiterlijk, eenvoudige + intuïtieve bediening, vele handige functies (leer er steeds meer gebruiken), stil en snel. Hier hebben we geen spijt van! Klein minpuntje, toch nog wel beetje poetsen om de plaat geheel streeploos te reinigen).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ad_te_L 05-09-2017

Fijne kookplaat

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

8,0
Positieve punten:
- Mooi design
- Extra breedte,70 cm in 60 cm kast, werkt net wat prettiger met grotere pannen
- Pannen snel warm en warmtebron snel uit door inductiefunctie
- Flexible dubbele unit maakt de kookplaat ook geschikt voor grote pannen

Verbeterpunten:
- Stekker meeleveren
- Bediening is wat onhandig
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

B Houben 22-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Kookplaat met veel extra's, zoals de braadsensor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

9,0
Door gebruik te maken van de braadsensor hoef je niet constant op te letten of bv het vlees aanbrandt, echt super! De afmeting van 70 cm is ideaal voor een iets kleinere keuken, maar wel met het gemak van een grote kookplaat. Het koppelen van 2 kookzones geeft daarbij de mogelijkheid om ook bv een ovale pan te kunnen plaatsen.

Pluspunten

  • braadsensor
  • afmeting
  • koppeling kookzones

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleen 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

71 CM brede inductiekookplaat voor kleine nismaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

9,0
Ik heb de plaat nu 1 week in gebruik. Hij is heel gemakkelijk in gebruik. Alles is super snel op temperatuur dank zij de powerboost. Omdat het net in de kerstperiode was heb ik hem uitgebreid uitgetest en ook de braadfunctie uitgeprobeerd. Dat ging fantastisch. De kookplaat is groter dan mijn oude kookplaat, er is nu veel meer ruimte voor de pannen. Omdat er geen metalen rand om de plaat zit vind ik hem er ook veel mooier uitzien. Kortom een fantastische kookplaat, die wel in de kleine niisuitsparing van mijn oude kookplaat paste.

Pluspunten

  • Grote plaat
  • Makkelijke bediening
  • Werkt lekker snel
  • Makkelijk schoon te maken
  • Flexibele zone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M.van Doorn 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

8,0
Mooi design. Ten opzichte van de vorige inductieplaat van is deze veel handiger om te bedienen Timer op elke plaat. 70cm is net iets ruimer en heel prettig koken. Heel snel warm, kortom een toppertje!!

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.v.d.Brink 20-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

grote plaat.geschikt voor grote pannen

Geschreven voor: Siemens ED775FPC1E

Algemene score

9,0
geschikt voor grote pannen makkelijke bediening, timers op alle zones gekocht omdat hij in voorraad was, en vanwege een bekend merk

Pluspunten

  • formaat
  • 4 timers

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews