Bosch PIE611BB1E

Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch PIE611BB1E op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martine 28-06-2016
  • Product kwartaal in bezit

inductie kookplaat

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
het water kookt snel dankzij de boost functie. het apparaat reageert snel. als je hem lager zet dan kookt die gelijk minder hard zodat het niet over kookt. ideaal om schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitchen princess 18-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Erg snel warm, ideaal in gebruik

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Wij hebben bewust de keus gemaakt om voor Bosch te keizen, daar 1 de kwaliteit erg belangrijk is en 2 de looks van de apparaten en ook deze inductieplaat stelt niet teleur! Onze keuken wordt intensief gebruikt en wij blijven ons verbazen over de efficientie van de kookplaat. Enige nadeel dat wij toch hebben ondervonden is het feit dat er toch vlekken op het oppervlakte kunnen komen die moelijk weg te krijgen zijn. Voor de rest zeer tevreden.

Pluspunten

  • mooi
  • snel
  • uitstraling
  • ruimte
  • kwaliteit

Minpunten

  • toch snel vlekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bobo 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bij Budgetplan in de aanbieding voor 399 euro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Elders goedkoper bij budgetplan in de aanbieding , heden gekocht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer

Arnold 06-07-2016
  • Product paar weken in bezit

mooi strak en makkelijk te onderhouden

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,2
behalve functioneel en qua design, is de kookplaat gemakkelijk te onderhouden ook al er wat over gekookt is. gewoon doekje met afwas sopje erover en klaar is Kees.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 07-03-2019

Koken op inductie is makkelijk

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Je kan snel en veilig aan de slag met deze inductiekooplaat. De meeste pannen, behalve de koekepannenen, konden we blijven gebruiken. De test met een magneetje viel positief uit. De kookplaat heeft ook een testprogramma maar die kregen we nog niet werkend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ans H 31-10-2018

Prima inductiekookplaat!

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Prima inductiekookplaat, zeer gemakkelijk in gebruik voor een 84-jarige die nog nooit anders gekoot heeft als op gas.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jacqueline 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer fijne kookplaat

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,5
Eenvoudig in gebruik, reageert snel, verhitting is beter dan de gaskookplaat die ik gewend was. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 13-10-2019

veel voor minder geld

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
veel meer genot bij het koken voor veel minder geld [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sander 13-10-2019

veel voor minder geld

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
veel meer genot bij het koken voor veel minder geld [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Paul 07-10-2019

Onhandige bediening

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

2,0
Om een zone lager of hoger te zetten moet je vaak de + of - bedienen.
Ook als je een zone uit wil zetten dan moet je de - net zolang aanraken tot hij uit staat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nokkie 12-07-2019

Ideale inductie kookplaat

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk in gebruik, en simpel schoon te houden.
Tevens is de Boost functie voor alle 4 de kookplaatsen te gebruiken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bert 25-06-2019

Prima kookplaat voor die prijs!

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Het is een prima kookplaat en doet wat hij moet doen. Na keramisch koken is inductie wel even wennen, maar dat is een paar dagen wel gedaan.
Het is alleen jammer dat de kookplaat zonder stekker geleverd wordt, deze moet je er zelf aanzetten. Dit is niet moeilijk, maar toch even een klusje. Als dit ook nog voorbereid is dan is het echt een "plug-and-play" systeem.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Esmiralda 12-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waar voor zn geld

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
voor het eerst met de plaat op inductie gekookt maar wat is dat makkelijk! bediening is eenvoudig, handig de timer op de kookplaat voor zowel op de pit te gebruiken zodat deze na x periode uitschakeld als gebruik in kookwekker. eenvoudig schoon te maken, ik wil niets anders meer!

Pluspunten

  • eenvoudig schoon te maken
  • goede booster functie
  • groot genoeg om 4 pannen te gebruiken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 21-10-2018

Prima Kookplaat!

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Na overstap van gas voor dit model gekozen. Bevalt prima. Eenvoudige en duidelijke bediening. Werkt zonder problemen. Handig dat je met deze plaat je oude pannen kan testen of ze geschikt zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bobo 06-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Nu 3 maanden met plezier gebruikt en voor de prijs de juiste plaat voor ons.
De boost funk tie is een welkome aanvulling op de toch al ruime mogelijkheden die deze kookplaat.Bovendien gemakkelijk schoon te houden en een sieraad in de keuken.

Pluspunten

  • Preis
  • Gebruik
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

bospiet 09-02-2018

Goede kwaliteit, simpele bediening

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Zoals gewend van Bosch een solide no nonsense apparaat waar qua bediening duidelijk over nagedacht is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Leo Barten 28-10-2017

Mooi strak ontwerp, eenvoudig te bedienen.

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Deze inductie-kookplaat vervangt onze 22 jaar oude keramische kookplaat, eveneens van Bosch. De keramische glasplaat sneuvelde helaas door een "aanvaring" met een tosti-apparaat. Tot dan werkte de kookplaat prima. Vandaar voor de vervanger opnieuw de keuze voor een Bosch. De nieuwe inductie kookplaat past nauwkeurig in de uitsparing in het werkblad die voor de oude kookplaat was gemaakt. Werkt perfect, mooi ontwerp, eenvoudige bediening. Ik hoop en verwacht dat deze nieuweling het net zo goed gaat doen en net zo lang volzal houden als zijn voorganger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sandra22 02-10-2017

Strak design en mooie uitstraling

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Was helemaal niet bekend met koken op inductie. Maar had het zo door en wat een verademing..
Ben er superblij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wil R 14-09-2017

TOP Inductiekookplaat ! Mooie uitstraling !

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Zeer mooie en minimaal design kwaliteit, top product ! Makkelijke instelling van kook zones en goed temperatuurinstelling, zelf vlees sudderen is mogelijk !
Zeer makkelijk te reinigen en onderhouden door vlakke glasplaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arnoud 06-09-2017

Werkt perfect!

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Lekker recht toe recht aan, met nog een paar leuke extra functies. De pieptoon kun je ook uitzetten, dat heb ik wel vrij snel gedaan. Installatie was een eitje!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews