Bosch PIE611BB1E - Reviews

Specificaties
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Pandragers
glas
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martine 28-06-2016 Product kwartaal in bezit

inductie kookplaat

Algemene score

10,0
het water kookt snel dankzij de boost functie. het apparaat reageert snel. als je hem lager zet dan kookt die gelijk minder hard zodat het niet over kookt. ideaal om schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitchen princess 18-12-2016 Product paar maanden in bezit

Erg snel warm, ideaal in gebruik

Algemene score

8,0
Wij hebben bewust de keus gemaakt om voor Bosch te keizen, daar 1 de kwaliteit erg belangrijk is en 2 de looks van de apparaten en ook deze inductieplaat stelt niet teleur! Onze keuken wordt intensief gebruikt en wij blijven ons verbazen over de efficientie van de kookplaat. Enige nadeel dat wij toch hebben ondervonden is het feit dat er toch vlekken op het oppervlakte kunnen komen die moelijk weg te krijgen zijn. Voor de rest zeer tevreden.

Pluspunten

  • mooi
  • snel
  • uitstraling
  • ruimte
  • kwaliteit

Minpunten

  • toch snel vlekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 03-08-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer fijne kookplaat

Algemene score

8,5
Eenvoudig in gebruik, reageert snel, verhitting is beter dan de gaskookplaat die ik gewend was. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arnold 06-07-2016 Product paar weken in bezit

mooi strak en makkelijk te onderhouden

Algemene score

9,2
behalve functioneel en qua design, is de kookplaat gemakkelijk te onderhouden ook al er wat over gekookt is. gewoon doekje met afwas sopje erover en klaar is Kees.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra22 02-10-2017

Strak design en mooie uitstraling

Algemene score

10,0
Was helemaal niet bekend met koken op inductie. Maar had het zo door en wat een verademing..
Ben er superblij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Hailey 14-09-2017

TOP Inductiekookplaat ! Mooie uitstraling !

Algemene score

10,0
Zeer mooie en minimaal design kwaliteit, top product ! Makkelijke instelling van kook zones en goed temperatuurinstelling, zelf vlees sudderen is mogelijk !
Zeer makkelijk te reinigen en onderhouden door vlakke glasplaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Arnoud 06-09-2017

Werkt perfect!

Algemene score

10,0
Lekker recht toe recht aan, met nog een paar leuke extra functies. De pieptoon kun je ook uitzetten, dat heb ik wel vrij snel gedaan. Installatie was een eitje!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Vin 09-03-2017 Product paar dagen in bezit

Inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie strakke plaat. Prachtig design en doet goed wat hij moet doen. En een schappelijke prijs. Prima.

Pluspunten

  • strak
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • behoeft 2 groepen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruubs 25-09-2016

Ideaal!

Algemene score

10,0
Product is ideaal pannen zijn snel op temperatuur om te koken en wanneer je klaar ben is het makkelijk om schoon te maken!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Pieter 18-04-2016

Een plaats om fijn te koken!!!!

Algemene score

10,0
Met scepsis t.a.v. inductie koken zijn we begonnen. Maar wat een gemak! We zijn helemaal om. Zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

kokkinnetje 14-04-2016

Uitmuntend gebruiksgemak

Algemene score

10,0
Om het heel kort te houden:
uitstekende kwaliteit
heel snel maaltijden te bereiden
ingebouwde kookwekker is ideaal
en het schoonmaken is ook heel gemakkelijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer