Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch PIE611BB1E op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kitchen princess 18-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Erg snel warm, ideaal in gebruik

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Wij hebben bewust de keus gemaakt om voor Bosch te keizen, daar 1 de kwaliteit erg belangrijk is en 2 de looks van de apparaten en ook deze inductieplaat stelt niet teleur! Onze keuken wordt intensief gebruikt en wij blijven ons verbazen over de efficientie van de kookplaat. Enige nadeel dat wij toch hebben ondervonden is het feit dat er toch vlekken op het oppervlakte kunnen komen die moelijk weg te krijgen zijn. Voor de rest zeer tevreden.

Pluspunten

  • mooi
  • snel
  • uitstraling
  • ruimte
  • kwaliteit

Minpunten

  • toch snel vlekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martine 28-06-2016
  • Product kwartaal in bezit

inductie kookplaat

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
het water kookt snel dankzij de boost functie. het apparaat reageert snel. als je hem lager zet dan kookt die gelijk minder hard zodat het niet over kookt. ideaal om schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobo 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bij Budgetplan in de aanbieding voor 399 euro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Elders goedkoper bij budgetplan in de aanbieding , heden gekocht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer

Arnold 06-07-2016
  • Product paar weken in bezit

mooi strak en makkelijk te onderhouden

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,2
behalve functioneel en qua design, is de kookplaat gemakkelijk te onderhouden ook al er wat over gekookt is. gewoon doekje met afwas sopje erover en klaar is Kees.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer fijne kookplaat

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,5
Eenvoudig in gebruik, reageert snel, verhitting is beter dan de gaskookplaat die ik gewend was. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos Bexkens 01-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Mooie, maar ook een perfecte kookplaat. werkt prima en geruisloos. Mijn vorig kookplaat, van een ander merk had altijd een bomend geluid.
Het enigste wat ik verandert heb was het toch luiden piepje wat je hoort bij elke verandering met de tiptoets. Dat heb ik via instellingen laten verwijderen.
Zeker ook voor de prijs een geweldigen inductieplaat.

Pluspunten

  • Prijs en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w**5@h**e.nl 27-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Dit product voldoet exact aan wat is aangegeven. Het is een mooie inductieplaat als vervanging van onze keramische kookplaat en wat een verschil ! Wij zijn overgegaan op inductie vanwege het verbruik, hebben we gelezen en het koken gaat echt een stuk sneller. Op deze kookplaat zat ook een cashback via Bosch, na deze te hebben aangevraagd hadden we de volgende dag al bericht dat de cashback was goedgekeurd, top !

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • geweldig snel qua koken/bakken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**r@h**l.com 27-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good cooktop at a reasonable price

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Pros: Good induction cooktop at a nice price. And with the cashback offer, it makes the price even more attractive. Easy to install and boost function on every cookzone in nice. I didn't try yet how the boost function reacts when applied to all cookzones at the same time.
Cons: Touch pad is very slow and it takes quite some time to increase or decrease the power level of a cookzone. Previously had an ikea cooktop and it was amazingly fast in changing power levels but this one is extremely slow so that was a big disappointment. Another thing i noticed that when i am using timer on one cookzone and then i switch on another cookzone, timer resets which i find a bit wierd.

Pluspunten

  • Easy installation
  • Boost function on every cookzone

Minpunten

  • Touch pad is extremely slow
  • Timer resets when another cookzone is switch on
  • Smallest cookzone is very slow

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 25-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Goed en eenvoudig te bedienen doet wat hij moet doen!
Makkelijk schoon te houden,
Eenvoudig om hem te installeren!

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p**m@h**l.com 25-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Fijne kookplaat! Deze kookplaat heeft een wat kleiner bedieningspaneel waardoor je wat meer ruimte voor je pannen hebt. Hij doet verder wat hij moet doen!

Pluspunten

  • Klein bedieningspaneel
  • Booster functie

Minpunten

  • Nog geen ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**1@o**k.com 24-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Very good quality, easy to install and even works with 1 phase normal socket!

Pluspunten

  • Good quality
  • Easy to install
  • Max power can be set for 1 phase normal socket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 22-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne kookplaat. Hij maakt weinig geluid en wordt snel warm. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Top! 21-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Deze inductiekookplaat is een lust voor het oog. In de keuken.
Makkelijk schoon te maken/houden.
Zeer gebruikersvriendelijk.
Geen moment spijt van deze keuze/aankoop.

Pluspunten

  • Lust voor het oog
  • Makkelijk in onderhoud
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**3@k**l.nl 20-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Review bisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Mooie kookplaat , had ik veel eerder moeten kopen , makkelijk in gebruik met handige features

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 04-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Ik vindt het een mooie plaat.en hij doe precies zo als hij het moet doen .ben er super blij mee

Pluspunten

  • Hij is super snel warm
  • En zie er mooi uit

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**a@h**l.com 28-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch Top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

10,0
Heb Bosch gekocht om dat het top merk is en kwaliteit is,
Sinds dat ik gebruikt ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • Werkt zeer goed
  • Zuinig
  • Snel

Minpunten

  • Geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gokhan 07-10-2021

Wennen

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn niet gewend met een inductie kookplaat. Is een beetje wennen aan de manier van koken, bevalt ons zeker maar al je de boost functie's gebruikt maat het raar geluid. Glas is erg gevoelig voor kras.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tjitske 15-09-2021

Goed

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geen bezondere plaat doet zijn werk. toetsen soms te gevoelig en dan willen ze weer niet wat ik wil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eric, Helmond 30-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

SNELLE INDUCTIE KOOKPLAAT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

9,0
Prima product met een eenvoudige bediening.
Temperatuur instelling kan zowel in kleine stapjes als in sprongen.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • maat van pannen duidelijk aangegeven
  • voldoende ruimte tussen de warmte bronnen
  • eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • zwart glas waardoor je snel stof ziet
  • dat de bodem van de pannen magnetisch moet zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 11-06-2021

Kookplaat

Geschreven voor: Bosch PIE611BB1E

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima kookplaat, makkelijk schoon te maken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews