Bauknecht TGV 3520 SW-3 - Reviews

Specificaties
Energiesoort
gas
Uitvoering
gas
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilma 24-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

5 pitskookplaat tgv 3520

Algemene score

8,0
Mooie gaskookplaat , reeds 16 jaar in bezit, jammer dat er geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn , als deze plaat er nog was geweest had ik er zo weer een gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wmeulman 12-01-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,2
Schoonmaken kost veel tijd. De rubbertjes onder de pannenhouders laten los. Dit gebeurde al na een week. We hebben toen nieuw pannenhouders gekregen. Nu na anderhalf jaar laten een aantal weer los. Dit valt NIET onder de garantie. Dus heb je een probleem. Opnieuw eronder plakken lukt niet, laat naar enkele dagen weer los. Nieuwe pannenhouders kopen is zeer prijzig. Voor ons geen Bauwknegt weer.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
weedeeooo 25-01-2015

probeer voor het plakken eens de ovenkit van Bison. deze houd tot 300 graden. Heb er zelf ooit de ruit van mijn oven mee hersteld.

Reageer

jo.maassen 22-12-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,5
Heb kookplaat 7 jaar in bezit. Na een jaar begonnen de eerste stukjes gietijzer los te laten van de pannendragers. Later vielen ook gaatjes inde branderdeksels (welke gaan roesten).
Ook de ontsteking is stuk gegaan (bleef steeds vonken).
De onderdelen zijn niet via hun site te bestellen.
Al met al een waardeloos apparaat dat er mooi uitziet (toen de pandragers en branderdeksels nog intakt waren)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

MarkoSolar 09-01-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,2
Na een paar weken laten de rubbers onder de kruizen los,bouwknecht verteld ond dood leuk dat dit niet onder de garantie valt en dat ik ze maar met seconde lijm moet vast lijmen.
De branders willen ook niet meteen aan en je moet ze een lange tijd wast houden voor ze gaan branden.

Voor ons nooit meer Bouwknecht.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Slecht
Wmeulman 12-01-2015

precies hetzelfde probleem. De rubbers onder de pannandragers laten los. Valt niet onder de garantie, en is er ook niet onder te plakken. Verbaasd me zeer dat dit niet onder de garantie valt en dat het voor velen een probleem is.

Reageer

A.Aalderink 07-01-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
De bedieningsknoppen geven problemen. Bij mij bleef op een gegeven moment de elektrische ontsteking constant vonken en wilde een van de pitten niet blijven branden als je de knop losliet.Schijnbaar zakken de knoppen te ver over het metalen asje. Ik heb op de asjes een klein vulblokje van 2mm dik gelijmd (fiber) en de problemen zijn voorbij!
Het lijkt mij dat hier sprake is van een klein constructiefoutje met vervelende gevolgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
wolter27 11-01-2013

Hallo,

Ik heb dezelfde problemen met onze gaskookplaat en wil graag weten wat fiber is en waar ik dat kan kopen.
Zou u mij dat willen doorgeven.
Alvast bedankt.

Reageer

Aad Arnouts 21-11-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Wij zijn zeer ontevreden over het aansteken van de branders. Vaak lukt dit niet. Na ontsteking en het loslaten van de bedieningsknop dooft de brander.
De bedieningsknoppen moeten dan vervangen worden. Dan functioneert het weer. Binnen 1 jaar hebben we dezelfde klachten weer.
De vijf bedieningsknoppen vervangen kost ca. €50 incl. verzendkosten etc.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Vincent B 07-04-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
De gasplaat ziet er mooi uit, maar na korte tijd laten door de warmte de zilverkleurige aanwijzers van de knoppen los.
Ook na enige tijd breken door het schoonmaken enkele rubbers onder de gietijzeren dragers.
Bij Bauknecht kun je deze onderdelen vervangen voor het enorm hoge bedrag van 100 euro voor nieuwe knoppen en een paar rubbertje.
Vanwege de dure service is het eens maar nooit meer een Bauknecht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer