Siemens EH645FT17E - Reviews

8,5 Lees 8 reviews
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

silvolde 02-01-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
geen verandering van mening vergeleken bij mijn vorige beoordeling; apparaat blijft onverminderd goed bevallen.
Over de duurzaamheid heb ik nog geen definitieve mening, gezien het feit dat ik het apparaat pas een half jaar gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Turbo88M 01-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mijn vorige is na de aankoop door de vorige bewoners verkeert aangesloten waarschijnlijk dat daardoor de vorige stuk is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Hans 25-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
apparaat maakt een zeer goede indruk. Zijn er blij mee. Gaan hem snel installeren en dan met groot gemak koken.
Service van de dealer was ook heel goed.

verder geen lovende woorden beschikbaar.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
silvolde 12-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Heb product nu een paar maanden in gebruik en tot nu toe niets dan positieve beoordelingen, wat betreft gebruiksgemak en kookresultaten; dit zijn de opmerkingen van mijn vrouw, die er prat op gaat dat zelfs ik, haar man, een volslagen kookanalfabeet, goed met het product uit de voeten kan.

met vr. groet,
a.coerman.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Heleen Wisse 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Mooi dun goed uitziend apparaat. Gemakkelijke bediening. Nog maar een paar dagen in gebruik maar nu al gewend. Alle mogelijkheden nog niet uitgeprobeerd maar bevalt tot nu toe uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
silvolde 19-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik kan nog geen uitgebreide beoordeling geven omdat ik de kookplaat pas een paar dagen gebruik. Dit is mijn tweede inductie kookplaat, maar ik kan nu al wel zeggen dat het verschil met mijn eerste heel duidelijk positief voor deze Siemens uitvalt. Het koken gaat aanzienlijk sneller en ook het gebruiksgemak is een verademing. Vooral het linker (schuif)gedeelte en de boost-functie zijn geweldig handig.
Er moet wel heel wat gebeuren als ik over een paar maanden niet net zo positief over de kookplaat denk als nu! Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
W.J.R.Stratman 13-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Heb altijd op gas gekookt. Overgang naar inductie is wennen. Er ontstaan dan altijd meer vragen dan fabrieks informatie oplost. Daarbij mis ik een compact receptenboekje met vooral de temperatuurstanden voor de van dag tot dag gerechten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
-Marco-12345 30-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Totaalplaatje qua vormgeving, aansluiting met vormgeving van andere siemens apparaten en mogelijkheden is dit een prima apparaat voor in onze nieuwe keuken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend