Bosch PIV645F17M - Reviews

9,1 Lees 16 reviews
Best Reviewed sep 2015 Bosch PIV645F17M
Best Reviewed september 2015
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 20-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Doet wat een kookplaat moet doen, bediening is eenvoudig en makkelijk schoon te houden. Booster is handig en variabele kookzones zijn prima.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Mennen 18-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super inductie plaat, vooral de flex zones.
Makkelijk in te delen zones. Boostfunctie werkt goed, je kunt dan extra snel iets aan het koken brengen. Wij zijn erg blij dat we deze inductie plaat hebben gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gerrol 04-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Handige vanzelfsprekende bediening. Door de 4 zone's hoef je de pan niet precies meer op op de cirkel te zetten wat bij vorige inductiekookplaat wel moest. Hierdoor heb je iets meer ruimte om met je pannen te schuiven. Het opwarmen van eten gaat erg snel. De Boost functie is ook ideaal om snel water te koken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
fam van loon 18-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De plaat is zeer gebruiksvriendelijk met erg veel mogelijkheden. Hoewel ik hem nog maar een paar keer gebruikt heb, ben ik op dit moment zeer tevreden over mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kooikerbende 08-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Sinds kort heb ik deze fantastische inductiekookplaat --> geen verspilling meer van onnodige warmte! Water kookt zeer snel en is zeer flexibel voor het plaatsen van de pannen.
Ik ga hier nog heel veel plezier aan beleven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dirk Jan 05-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super inductiekookplaat, veel mooier dan de Scholtes die er in lag. Met de Scholtes ontzettend veel problemen gehad, eerste indruk Bosch is vele malen beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jmakken 14-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
hij is zeer makkelijk in gebruik en ook heel makkelijk schoon te maken.
wij zijn zeer blij met de kookplaat en hebben er al veel gemak van gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lientje2302 07-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het voordeel van deze inductie is dat je er alle formaten van de pannen erop kunt zetten, het past altijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Meta1966 08-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Superfijne inductiekookplaat. Had een keramische kookplaat, maar deze kookplaat is een verademing. Gerechten zijn heel snel warm en dankzij de booster supersnel aan de kook. De tiptoetsen zijn heel makkelijk. En niet te vergeten de flexibele kookzones, elke pan, van welke grootte dan ook, kan erop. Deze kookplaat is een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Redfly 21-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Na vele jaren een Bosch keramische kookplaat gehad te hebben, ben ik overgestapt op een inductieplaat met flexibele zones.
Ik ben terecht gevallen voor de flexibele zones! Wat een gemak in het koken. Wat het verwarmen en afkoelen van de pannen lijkt het koken met inductie op koken met gas. Echter, veel veiliger en aanzienlijk makkelijker te reinigen. En dan praat ik nog niet eens over de booster, kookwekker etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Helma&Chris 04-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Onlangs mijn 23 jaar oude Scholtes keramische kookplaat verruild voor een inductiekookplaat van Bosch. Supereenvoudige bediening en inductiekoken gaat razendsnel. Vooral de flexinductie kookzones betekenen veel kookgemak, ik kan mijn pannen overal weg zetten, harstikke flexibel dus! Ook qua uiterlijk een mooi, minimalistisch design zonder al te veel opdrukken/lijnen.
Binnen 2 dagen ook nog eens een gratis pannenset ontvangen, waardoor ik met de kerstdagen de kookplaat goed kon uitproberen!
Met de duurzaamheid van de kookplaat komt het vast ook wel goed. Van 1 ding heb ik spijt en dat is dat ik niet eerder ben overgestapt op flexinductie koken!
Ik ben nu al super tevreden. Complimenten voor Bosch, voor mij een 10 met een griffel waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SAAS1978 21-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Makkelijk in gebruik. Even wennen tov oude (16!) inductieplaat, maar dat gaat snel. Simpel te reinigen.

Zeer modern vormgegeven met mooie rvs rand. De kookplaat ziet er erg strak uit.

Enorm veel mogelijkheden, de flexibele zones zijn een uitkomst voor kleine pannetjes. Automatisch kinderslot is ook erg handig.

Duurzaamheid is nog niet bekend, omdat de kookplaat pas een paar dagen in gebruik is, maar dat zal wel goed zitten bij Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marinus 2 12-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima kookplaat. Doet wat i moet doen en wel heel makkelijk. Ziet er nog mooi uit ook. Al met al een aanwinst voor onze keuken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
jj.koeckhoven 21-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
vooral gebruiksgemak is voortreffelijk
Schoonmaken, een eitje
koken heel beheersbaar en overzichtelijk
zeer gevoelige temperatuurregeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Frans Jozef Swinkels 05-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
De inductiekookplaat is een mooie plaat met een eenvoudige bediening. Door de tiptoetsen op de plaat kan er weinig mis gaan. De plaat is vlak en gemakkelijk te reinigen.
De mogelijkheden zijn mede dankt zij de klokprogramma's en de vele mogelijkheden van vermogenstoetsen zeer uitgebreid. Het lijkt mij een kookplaat waar ik nog veel plezier aan ga beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Familie T. van der Wende 12-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Vergeleken met onze vorige kookplaat is dit een toppertje.
Kookt heel erg snel! Moet daar nog even aan wennen maar zie het nut en grote voordeel ervan in.
De kookplaat ziet er mooi uit en is door zijn flexzones zeer praktisch in gebruik!
Hoop er lang mee te doen en er heel veel kookplezier aan te beleven!,

Hartelijke groeten van super blijde klanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend