Siemens ET645HF17E - Reviews

8,9 Lees 9 reviews
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
keramisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carla 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht ter vervanging van mijn vorige kookplaat. Deze heeft een betere indeling, zodat pannen niet tegen elkaar aanstaan. Bediening is makkelijk, maar wel anders dan mijn vorige kookplaat, dus even wennen.
Ziet er mooi uit. Als ie niet zo lang mee gaat als de vorige dan is dat uitstekend.
Als er dan een minpuntje aan zit, dan is het het piepgeluid bij het bedienen. Dat is een lelijke piep.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Eric 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima kookplaat voor een goeie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wordt supersnel heet en is makkelijk te bedienen. Ook makkelijk schoon te maken. Heeft een mooi design. Wij zijn er heel blij mee. Onze vorige kookplaat was ook van Siemens tot volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienen
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Het geluid van de knoppen kan veel minder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
P. Versluis 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Deze kookplaat is een sieraad voor mijn keuken.

Algemene score

9,0
Qua prijs/kwaliteit een uitblinker. Prettig in gebruik en bediening.
Maakt mijn eindelijk keuken af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wilma 07-10-2016 Product paar dagen in bezit

Keramische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kookplaat ziet er mooi en strak uit. Makkelijke bediening en snel warm.
Prijs/ kwaliteitsverhouding is goed. Geluid bij bediening is wel hard

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Hard piepgeluid bij bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Alfredo59 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

Moderne look en verbeterde uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude Siemens kookplaat moest helaas vervangen worden door een zelf veroorzaakte glasbreuk na 8 jaar. Geen straf, want deze vernieuwde uitvoering is vertrouwd qua bedieningsgemak, maar wel met een strakker design, een verbeterde positionering van de bediening (meer centraal) EN de grootste zone is nu in 2 delen instelbaar - super handig. Weet zeker dat we hier veel plezier aan gaan beleven, meer dan 8 jaar - daar gaan we voor!!

Pluspunten

  • Strak design
  • bediening centraal
  • Grootste kookzone in 2 delen instelbaar

Minpunten

  • bedieningssignaal niet instelbaar qua volume

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marco 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Goede, degelijke en mooie kookplaat. Met geringe kennis toch gemakkelijk aan te sluiten op perilex stekker, welke helaas niet meegeleverd was.
Kookplaat wordt snel warm!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Janne 03-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Deze keramische kookplaat is gebruiksvriendelijk.
Werkt makkelijk en wordt snel warm.
Ook restwarmte laat hij duidelijk zien.
Ben blij dat hier ook een kinderslot op zit.
Veiligheid boven alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Vullings1 29-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Het is een gebruiksvriendelijk apparaat. We hadden een kleine storing en het probleem werd snel en adequaat opgelost.
Mijn vrouw is er super blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
smulders1971 22-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
de beste kookplaat die ik tot nu toe heb gehad.
makkelijk schoon te houden, alarmpiep als je iets op kookplaat legt, een knop waarmee je de pan grootte kunt instellen, makkelijk tipsysteem !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend