Siemens EH631BE18E - Reviews

Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 18-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Makkelijk te bedienen. Aangeschaft voor mijn vader van 81 ( niet gewend met apparatuur om te gaan) hij had de bediening zo onder de knie. Ziet er mooi uit met aan voorzijde facet geslepen rand. Zeer eenvoudig te reinigen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernadette 28-01-2017 Product paar maanden in bezit

Perfecte manier van koken ipv met gas koken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk, snel koken, alleen zou het makkelijk zijn dat je bij meerdere kook plekken in gebruik, met een klik een van de kook plekken is uit ge schakelen. Nu moet ik mijn vinger op de - toets houden tot de 0 stand. Beetje onhandig en niet efficiënt.
Ik zou zeggen: 2 seconden op de betreffende plaat icoon houden =. uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hans 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

inductie kookplaat siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Makkelijk in gebruik . prima aflevering door Coolbleu . gratis pannenset . snelle verwarming van de pannen .Op 1 groep aan te sluiten

Pluspunten

  • snelle levering
  • groep aansluiting
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen tot op heden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bernadette 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

super mooie plaat, perfect in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Strak vormgegeven inductieplaat, gemakkelijk aan te sluiten. Supersnel koken en met 1 knop zijn alle platen uit te schakelen.

Pluspunten

  • Gakkelijke bediening
  • Sneller koken
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Enthousiaste gebruiker 17-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Met inductie kan men korter, dus sneller koken, vooral als je gebruik maakt van de cooker(heet water).Het schoonmaken van de inductiekookplaat is
veel gemakkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertus 09-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
gemakkelijk bediening en schoon houden
beetje saai was vorige ook siemens toch mooier met chroom omlijsting duurzaam weet ik niet maar de voorganger wis met twaalf jaar op eerst al na drie jaar twee brander platen vernieuwt en nu de andere twee maar toch weer siemens omdat wij daar meerdere machines van hebben gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arthur 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De inductiekookplaat bevalt goed omdat het een energiezuinige manier van koken is en de plaat makkelijk schoon te maken is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ad 23-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
prachtig apperaat makkelijk in gebruik en stekker in
het 240 stopcontact en het werkt géén extra groep
nodig zoals een aantal jaren geleden dik tevreden
werkt perfect !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straetemans 16-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een geweldige kookplaat, zeker met een groot druk gezin komt de powerboost zeker op zijn plaats.
Het aanzicht van de plaat geeft meer waarde aan onze verouderde keuken.
In 1992 alle elektra toestellen van Siemens aangeschaft, nu voor het eerst de afzuigkap en kookplaat vervangen. De oven, vaatwasser en magnetron moeten nog vervangen worden maar hiervoor moeten wij nog sparen. Wij zijn zeer tevreden over het merk Siemens en zullen dit zeker blijven aanschaffen, dit brengen wij ook over op onze kinderen.
met vriendelijke groet,

Rien Straetemans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Almeida 16-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Doet wat ie moet doen en doet dat goed!
Simpel te installeren en makkelijk in gebruik.
Eenvoudige bediening ook handig is het kinderslot.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemensgebruiker82 26-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het gebruiksgemak, vormgeving en mogelijkheden zijn goed. We kookten eerder op gas. Het overstappen is even wennen, maar gezien het gemak van deze inductiekookplaat lukt dat goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer