Siemens EH645FE17E - Reviews

8,8 Lees 52 reviews
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Uitvoering
keramisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 52 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cem 26-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Echt een super mooi en slank design
En erg gemakkelijk en onderhoudsvrij in gebruik echt een aanrader voor elke huishouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ina 20-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Zeer goede en mooie inductiekookplaat. Wij hebben deze nu enige weken in gebruik en hij werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 07-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben ontzettend tevreden over deze kookplaat. Mijn vrouw en dochter maken hier de lekkerste gerechten op! Daarnaast is de kookplaat ontzettend gebruiksvriendelijk: makkelijk schoon te houden en daarnaast ook niet lastig in de bediening van de knoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
klant 07-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden, het apparaat voldoet aan mijn verwachtingen en wensen. Dit is de tweede kookplaat van Siemens, de vorige heb ik meer dan 15 jaar met plezier gebruikt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
M v d Hoek 30-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Mooie vormgeving, handig en prettig in gebruik.
Zou toch graag iets hoogte verschil in de plaat zien
om weglopen vloeistof op te vangen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
ellen 20-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
makkelijk in gebruik, alles werkt soepel. het is even wennen van de overgang van knoppen naar touchscreen. Maar touchscreen werkt erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martijn 09-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
Rand rondom de mooie kookplaat is zo ontzettend krasgevoelig. Met een nagel maak je al een dikke kras hierin. Dit valt ontzettend tegen. Verder bevalt het apparaat goed, maar wordt deze steeds lelijker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Slecht
Maarten 07-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. makkelijk in gebruik. De boostfunctie zorgt ervoor dat het water net zo snel kookt als in de waterkoker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
HEIN 24-08-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,2
Degelijke en functionele kookplaat.

Vele mogelijkheden, zoals het van te voren programmeren om bijvoorbeeld vlees te braden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
vanWhirlpoolnaarSiemens 22-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Een mooie inductie kookplaat. Voor de serie kookplaten met een metalen rand zou een overkookbeveiliging nog mooier zijn geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Gui 22-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
We are very satisfied with this electric stove. Looks great, easy to use and to maintain. So far so good.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Inductiekookplaat EH645FE17E 14-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Degelijk product, goede afwerking, door tip toets gemakkelijke bediening. Inbouw in bestaande opening in blad door rvs rand simpel uit te voeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Ildiko Dumont 02-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De inductieplaat komt overeen met het geen ik er van had verwacht. Een unieke ervaring na 15 jaar op keramisch te hebben gekookt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
draak57 11-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een erg mooie en handige kookplaat, die snel opwarmt en daardoor goed warm is en het vlees snel bruin gebakken is.
En de kookplaat koelt snel af wanneer deze terug gezet- of uitgezet wordt. Hierdoor heb je minder snel last van het overkoken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
tontrienen 06-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Wij hadden al een inductie kookplaat welke wij in 2002 hebben aangeschaft. Nu gekozen voor de Siemens EH645FE17E.
Heel functioneel toestel met ruime mogelijkheden.
Hopen ook met deze kookplaat weer jaren vooruit te kunnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Jeroen-001 30-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De touch screen bediening werkt perfekt. De slider voor hoog / laag zetten van vermogen kookplaat is ideaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Paul&Daisy 27-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Schitterende kookplaat met mooie RVS afwerking, past heel goed bij de door ons aangeschafte keuken.
Mooi om te zien en handig in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en koken gaat heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ted van der Lee 18-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Wij hebben de kookplaat nog maar een paar dagen gebruikt.
De pannenset (gratis) nog niet ontvangen.
Wij kookten eerst op gas en nu inductie. Van buren gehoord dat het super kookt.
Als we voldoende pannen hebben kunnen we goed aan de slag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
J.C.Halkes 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
In keuken van recent gekocht appartement was een keramische kookplaat gemonteerd. Niet slecht, maar platen werden te langzaam warm en bedieninhgspaneel was slecht leesbaar. Gezien prima ervaringen met inductie koken in vorig appartement(een boscch product)wilde ik weer een inductieplaat en via Brugman keukens en badkamers bestelde ik de inductie plaat EH645FE17E, die 5 juni geïnstalleerd werd en meteen opviel door bedieningsgemak. Voor mij was metalen opsluitband rondom plaat niet nodig, maar wellicht is plaat zo beter beschermd tegen beschadigingen. Ik ben maar eenvoudige kpok, maar stap voor stap zal ik alle praktische gebruuiksmogelijkheden te weten komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
AHO74 07-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prima kookplaat. Zeer eenvoudig en snel te bedienen door met je vinger over het bedieningpaneel te gaan. En na het koken eenvoudig schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Toon meer reviews