Siemens EH875FM27E - Reviews

Best Reviewed okt 2016 Siemens EH875FM27E
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
5
Plaatsing
inbouw
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 149 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 14-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

SIEMENS Inductiekookplaat met wokplaat in het midden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Oude Siemens plaat met in het midden warmhoudplaat was aan vervanging toe. De nieuwe plaat de EH875FM27E paste precies in het gat van de oude plaat, perfect. In het midden een 24 cm grote wokgedeelte. Helemaal fantastisch alle werkt perfect. Goed gedaan Siemens.

Pluspunten

  • Extra wokgedeelte.
  • aansluting hetzelfde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
inli 31-08-2016

heb je nog plaats over als je in de midden op de pit/zone een grote pan zet om op de omliggende pitten/zones pannen te zetten, dus kan je alle 5 de pitten tegelijk gebruiken?

Reageer

Anita 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en strak design

Algemene score

8,3
De kookplaat past perfect in onze nieuwe keuken. De eerste kookervaringen zijn positief, zowel qua koken als bakken. Ik had hiervoor een gasfornuis met altijd gedoe met schoonmaken: nu is het in 1 handbeweging schoon! Ideaal! Ook een groot voordeel is dat de kookplaat vanzelf uitgaat, dus energie besparen gaat bijna vanzelf! Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, want ik heb het apparaat net in bezit, maar ik heb hoge verwachtingen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Derksen 11-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Pas een paar dagen in bezit. Maar werkt goed. De inductie kookplaat ziet er erg mooi uit. Het is erg jammer dat mijjn oude pannen het er niet op doen maar dat was wel te verwachten . morgen maar een paar nieuwe koekenpannen kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Maarten 12-03-2017 Product paar weken in bezit

Strakke kookplaat met timer, boost functie en RVS afwerkrand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze 5 pits kookplaat is groot genoeg om veel op te koken.

Iedere pit kun je een timer opzetten

Aantal pitten heeft boost functie

Zijkanten L+R zijn afgewerkt met een RVS strip

Pluspunten

  • Timer mogelijk op meerdere pitten
  • Boostfunctie
  • gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • warmte instellen is niet heel gemakkelijk te doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Estella 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Snel warm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit een erg fijne kookplaat. Alle platen doen het prima en daarnaast is de boost functie (snel warmen) handig. Evenals de timer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jacqueline 18-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

mooi groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi groot voor iemand die veel kookt voor groot gezin. Boosterfunctie erg handig. Alle formaat pannen kunnen erop. Bediening erg gemakkelijk en reageert snel.

Pluspunten

  • formaat
  • mooi design
  • bediening makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 18-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Grote plaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Siemens kookplaat hebben we bewust gekozen op basis van de hoeveel platen voor de pannen. Het is een fijne kookplaat met veel extra functies. We zijn er erg tevreden over.

Pluspunten

  • grote plaat
  • meer plekken voor pannen
  • veel extra functies
  • koelt snel af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.de Groot 03-12-2016 Product paar maanden in bezit

makkelijke bediening makkelijk in onderhoud

Algemene score

9,0
Voor eht eerst dat ik keramisch kook, vind het een geweldige snelle manier van koken en bakken.
plaat is goed schoon te houden en zeer vriendelijk in gebruik.

Pluspunten

  • bediening
  • reinheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Janssen 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Kookplaat

Algemene score

8,0
Kookplaat werkt fantastisch zeer gemakkelijk in bediening en goed schoon te maken wij hebben de kookplaat op krachtstroom aangesloten en werkt hierdoor zeer snel op alle kookzones tegelijk een top product

Pluspunten

  • grote kookzones
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Schippers 16-11-2016 Product paar weken in bezit

groot 'kookveld'

Algemene score

9,0
Van gas op inductie over, ik was wat huiverig maar ik ben echt onwijs tevreden over de kook mogelijkheden met deze inductieplaat. Ideaal met een timer en ik laat met een gerust hart een pannetje aanstaan terwijl ik even de kinderen uit school haal en we bij terugkomst lekkere warme verse eitjes hebben bij de lunch. Makkelijk bedienbaar.

Pluspunten

  • snel warm
  • weinig warmteverlies
  • veilig
  • makkelijk schoonhouden
  • bedieningsgemak (oa timer)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tb 13-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

beoordeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat voldoet geheel aan onze verwachtingen. Makkelijk in gebruik en schoonmaak. Snelle opstart en zeer snelle afkoeling. veilig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lon21 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Gemakkelijk en fijn in het gebruik, veel opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een superfijne kookplaat met veel optie en heel fijn en duidelijk in gebruik. Mooi design. Veel ruimte en fijn met 5 plekken voor te koken. Ideaal dus.

Pluspunten

  • Groot oppervlakte
  • Zones allemaal apart te regelen.
  • Boost en warmhoudfunctie
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Krasgevoelig
  • Andere pannen aanschaffen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Siemens Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangeschaft ter vervanging van de 14 jaar oude gelijkwaardige kookplaat.
Inmiddels meer mogelijkheden en gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • aantal pitten
  • mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 19-10-2016 Product paar weken in bezit

fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De bediening is erg intuitief en veelzijdig. Hierdoor maak je snel gebruik van alle functies die het apparaat heeft Voor het eerst vijf pitten, erg handig!

Pluspunten

  • bediening
  • aantal pitten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 18-10-2016 Product paar weken in bezit

Inductie koken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde heel graag 5 pitten en makkelijk schoonmaken en dat is precies wat ik heb gekregen. Maar ook een schitterende vormgeving, gebruiksgemak, eerlijke prijs en snelle levering. Ondanks mijn aanvankelijke twijfel over inductie, ik heb altijd op gas gekookt, snel gewend en erg tevreden. Ik wil nooit meer anders!

Pluspunten

  • Zeer snel heet.
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Niet alle pannen zijn geschikt.
  • Kras gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

omarhrc 02-10-2016 Product paar weken in bezit

Prima aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn eerst kookplaat en ik ben helemaal tevreden ermee. Koken wordt veel snel gedaan. Het is makkelijk om het apparatuur schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 01-09-2016 Product paar weken in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie kookplaat qua vormgeving, strakke lijnen en makkelijk te bedienen. Werkt prettig en werkt snel. Water heb je zo aan de kook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peters 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

ruim, makkelijk in gebruik, snel en een strakke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
hij is zeer snel warm en is ruim genoeg. makkelijk in gebruik en ziet er ook zeer strak uit! onze tip: ga altijd voor een 5 pits!

Pluspunten

  • ruim
  • mooi afgewerkt
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanLM 28-08-2016

Super kookplaat!

Algemene score

10,0
Na 15 jaar zeer tevreden te hebben gekookt op een Siemens keramische kookplaat, nu gekozen voor inductie, uiteraard van hetzelfde merk. Je bent heel snel gewend aan de "slider" bediening, en daarna gaat het als vanzelf.
Mooi design zonder brede randen, alleen een stijlvolle rvs-facetrand.
Erg blij zijn we met de "boost"-functie, wat een snelheid!
Bovendien een onhoorbare ventilator, kortom een fantastische kooplaat.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

marjolijn 12-08-2016

grote vooruitgang tov vorige keramische kookplaat

Algemene score

10,0
deze inductie kookplaat is door zijn kookeigenschappen vele malen gebruiksvriendelijker dan de vorige keramische kookplaat. enerzijds door de boost functie, waarmee de pan met inhoud erg snel op temperatuur komt en het veel makkelijker kunnen schoonmaken van de kookplaat. bovendien blijven de pitten niet warm na het uitzetten van de kookplaat.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Toon meer reviews