ETNA KIS560ZT

Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIS560ZT op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eva 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak, duidelijk, functioneel,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS560ZT

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitverhouding uitstekend, voor mij genoeg mogelijkheden.
Ik heb het nog niet lang in mijn bezit maar nu al tevreden.
Vormgeving mooi en bijgeleverde kabel ook fijn.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit
  • Functioneel ok

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-01-2020

Beste Eva,

Fijn dat deze kookplaat zo naar wens is. Bedankt voor het plaatsen van deze review. Veel kookplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Jaap 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch product met een mooie prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS560ZT

Algemene score

9,0
Na het installeren van deze plaat heb je het boekje niet meer nodig, alles is duidelijk en goed bedienbaar. Het grote voordeel is dat de bediening niet door een pan wordt bedekt en daardoor niet heet wordt. De plaat heeft een mooi simpel design. Waar voor je geld met een betrouwbaar merk.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening.
  • Snel te installeren

Minpunten

  • Korte kabel meegeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-12-2019

Beste Jaap,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wensen je veel kookplezier. En een hele fijne jaarwisseling. Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare team ETNA

Reageer

Peter Nienhuys 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie koken ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS560ZT

Algemene score

9,0
Na goede ervaring bij mijn ouders met losse Etna inductieplaat nu ook zelf één gekocht en is werkelijk super! Alles kookt supersnel en dat je niet alle 4 pitten tegelijk op vol vermogen kunt zetten vind ik geen punt omdat iets zo snel kookt dat je die pitten weer lager kunt zetten zodat een andere weer op vol vermogen kan. En de schuifbediening per plaat apart is ook nóg handiger dan centrale + en - knoppen...

Pluspunten

  • Kookt zeer snel
  • Makkelijk te reinigen
  • Per pit timer in te stellen
  • Iedere pit apart te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-01-2020

Beste Peter,
Wat leuk om te lezen dat je na de goede ervaringen van je ouders ook hebt gekozen voor een inductiekookplaat van ETNA. Bedankt voor deze mooie review. Heel veel kookplezier!
Met vriendelijke groet, Femke

Webcareteam ETNA

Reageer

Ariw 22-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwde goede naam ,goede producten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS560ZT

Algemene score

10,0
Vertrouwd merk heb meerdere apparatuur van etna lange levensduur een aanrader
Gebruiksgemak en makkelijk te onderhouden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-12-2019

Beste Paul,
Wat fijn om te lezen dat ETNA een vertrouwd merk voor je is en je zo tevreden bent over de inductiekookplaat. Bedankt voor deze mooie review hier zijn wij erg blij mee. Heel veel kookplezier!
Groet, Femke
Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 27-12-2019

Beste Ariw,
Wat fijn om te lezen dat ETNA een vertrouwd merk voor je is en je zo tevreden bent over de inductiekookplaat. Bedankt voor deze mooie review hier zijn wij erg blij mee. Heel veel kookplezier!
Groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Jerry Komdeur 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS560ZT

Algemene score

9,0
Omdat we energie wilden besparen zijn we van gas overgestapt naar inductie. We hadden altijd al en gasstel van Etna en daarom was de keuze snel gemaakt voor een inductie kookplaat van Etna. Omdat hier een gewone stekker aan zit is het heel erg simpel om uw huidige gasstel te vervangen. We zijn nu een week aan het koken en willen nooit meer terug! Dit product is zeer gebruiksvriendelijk en het koken gaat ook nog eens super snel. Het product ziet er ook nog erg stijlvol uit, en de kwaliteit is top!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede prijs kwaliteit
  • Makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-12-2019

Beste Jerry,
Wat leuk om te lezen dat je keuze wederom op een kookplaat van ETNA is gevallen en het koken op inductie zo bevalt. Bedankt voor deze mooie review. Heel veel kook plezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcare Team ETNA

Reageer

Bennie Kloosterman 16-12-2019
  • Product gekocht

Etna inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS560ZT

Algemene score

10,0
Hele makkelijke bediening
Plug en play stopcontact
Mooi uiterlijk is makkelijk schoon te maken met warmte indicatie en boost stand heb je niet nodig gaat snel zat

Pluspunten

  • Plug en play
  • Makkelijke bediening
Officiele reactie van Atag 17-12-2019

Beste Bennie,
Wat een mooie review en waardering! Bedankt, hier zijn wij erg blij mee. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met zowel het uiterlijk als het gebruiksgemak van de inductiekookplaat. Heel veel kook plezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcare Team ETNA

Reageer

Martin Smit 15-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS560ZT

Algemene score

10,0
Mooi apparaat en op een gewoon stopcontact aan te sluiten, werkt supersnel en eenvoudig te bedienen.
Ik heb dit apparaat aangeschaft omdat wij elektrisch wilden gaan koken.

Pluspunten

  • Plug en Play
  • mooie vormgeving en eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • N.V.T.
  • N.V.T.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 16-12-2019

Beste Martin,
Een 10!! Bedankt voor je mooie beoordeling. Het wordt door ons gewaardeerd dat je een positieve reactie hebt achter gelaten. Wij wensen je veel kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer

Francisca 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met de aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS560ZT

Algemene score

8,0
Erg blij met dit inductie kooktoestel. Het was letterlijk plug and play, dus zo geinstalleerd zonder dure electrische aanpassingen.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Veel extra's
  • Prijs
  • Sneller koken dan met gas

Minpunten

  • Met meer dan 2 pannen hoogste stand niet mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jw 23-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat

Geschreven voor: ETNA KIS560ZT

Algemene score

9,0
ik ben bij cool bleu geweest in de winkel en ben daar netjes geholpen ben naar huis gegaan en heb de kookplaat via de klantenservice besteld en ben netjes behandelt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-11-2019

Beste JW,

Goed te lezen dat het advies en de verkoop zo naar wens is gegaan, ook dat horen wij graag.
Alvast veel kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer