Philips Viva Café HD6566 blauw

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes tegelijk
2 kopjes tegelijk
Koffie soort(en)
caffe crema
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Café HD6566 blauw op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CharX 13-01-2020

vorige Senseo was beter

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

6,0
Voorheen had ik HD 7835, deze Senseo had handige koffiemaat knop (groot, middel, klein) bovenop. HD 6566/50 heeft dubbel druk knop. Werkt wel maar is minder handig. Nu enkel middel en klein.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 07-12-2019

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

10,0
Omdat onze oude Senseo het niet goed meer deed, besloten we op zoek te gaan naar een nieuwe. Wij wilden niet het basismodel maar een wat "uitgebreidere" zeg maar.
Na wat zoekwerk kwamen we bij dit apparaat uit. Wat ons in eerste instantie opviel was het uiterlijk. Deze kleurstelling sprak ons enorm aan.
De werking van het apparaat is wat we ervan verwachte. Goed dus.
De optie om een intensere koffiesmaak te krijgen gebruiken we regelmatig.
Verder redelijk snelle opwarmtijd en de temperatuur van de koffie is goed. Lekker heet.

Een goed apparaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Marshe 29-12-2020

Het is een goed product

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

8,0
Hadden eerst een goedkopere Senseo maar daar niet zo lang plezier van gehad nu weer een duurdere en zijn weer blij.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bentinard 26-10-2020

Lekker koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

8,0
+ Design is leuk, roodkoper met wit
+ De koffie wordt beter uitgetrokken dan de oude modellen
+ Naast expresso, lungo is ook de smaak te veranderen
- Watercontainer heeft een kleine capaciteit, ik had liever een iets grotere
-+ Plaatsing van watercontainer gaat niet makkelijk
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 24-10-2020

Sterkte bepaling is fantastisch !!

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

10,0
Prima apparaat, lekkere sterke koffie voor mij en minder sterk voor mijn partner !
Het kan allemaal met dit mooie apparaat.
Heel blij mee, geen minuut spijt van.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Cornelisse 21-10-2020

Prima apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

8,0
Het is goed dat je de sterkte van de koffie kan instellen op persoonlijke voorkeur.
De koffie is prima op temperatuur en het apparaat is zeer makkelijk schoon te maken
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jack&Benji 11-10-2020

Betere koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

10,0
De koffie die nu uit de Senseo komt is veel warmer en lekker om te drinken dan het vorige model dat 10 jaar oud was.En je kan ook straffere koffie serveren om als je moeilijk wakker wordt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

voxclamantis 11-09-2020

Excellente machine à café

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

8,0
D'entrée j'ai acheté cette machine pour remplacer la Senseo qui venait de rendre l'âme.
L'achat représentait donc un remplacement, qui, à priori, n'était pas prévu.
Maintenant, après quelques semaines d'emploi, je suis d'avis que c'est la meilleure Senseo que j'ai eu. Et j'en ai déjà eu quelques unes.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mijnster 24-07-2020

Waar is die rijke schuimlaag gebleven

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

8,0
Omdat mijn Senseo twist kapot ging moest ik een nieuwe, gekozen voor deze maar ben niet tevreden, waar is die rijke schuim laag gebleven?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Romu197 21-07-2020

ce produit est super géniale

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

10,0
je trouve que ce produit est d'une excellence et de bonne qualité et en plus il fait un très bon café c'est le top
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hagstrom 11-07-2020

Niet alleen mooi

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

10,0
Deze Senseo is heel handig omdat men de sterkte van de koffie kan aanpassen , maar hij oogt ook heel mooi door de overgang van zwart naar metallic grijs.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

John en Nina 10-07-2020

Mooi apparaat, maar niet bijzonder

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

6,0
Het apparaat ziet er mooi uit en zet lekkere koffie. Ook veel keuzemogelijkheden v.w.b. sterkte en hoeveelheid koffie.

Maakt echter erg veel herrie en is al eens vastgelopen. (Reageerde nergens meer op, is op te lossen door de stekker eruit te trekken)

Mijn voorgaande Senseo-apparaten (dit is nummer 4) hadden minder mogelijkheden, maar waren kwalitatief beter.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Abben 06-07-2020

Goede koop

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

10,0
Ben tevreden met deze aankoop.
Het was even wennen aan het geluid. Maar het kopje koffie is lekker.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pimpel 04-07-2020

Mooi model

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

6,0
Jammer, maar de alle eerste senseo was toch het beste, ook de smaak, maar dat is persoonlijk. Ik heb deze alweer verkocht.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

keyzer 13-06-2020

koffie sterk en minder sterk

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

10,0
ik vind de smaak van de pads veel beter,en je kan sterk en minder sterk zetten,
ik vind het een heel goed product,kan het ieder aan bevelen,echt de smaak van koffie
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Verissimo 28-05-2020

Niet mijn koffiezetapparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

6,0
Na een half jaar gebruikt te hebben, alweer verkocht, jammer was geen succes. Had deze gekocht ivm ruimte en gemak.
De senseo switch weer neer gezet. De switch geeft veel lekkerder koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

v.d.sluis 22-05-2020

senseo

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

10,0
het product is heel mooi en doe het nog heel goed alleen jammer dat er geen ontkalkings faktor in zat om het een keer te ontkalken maar verder is het goed
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

ErikN88 18-04-2020

Goede koffie en goed apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

8,0
Eigenlijk werkt alles goed, je hebt snel lekkere koffie. Behalve het extra Crema laagje, dat krijg ik niet voor elkaar. Het product is ook makkelijk schoon te maken en bij te vullen met water. Ook tof dat je van sterkte kan wisselen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Salamander 10-04-2020

Doet wat hij belooft!

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

10,0
Door de vele varianten koffiepads die er zijn, en de vele mogelijkheden van instellen van de Senseo, kan iedereen zijn eigen smaak en sterkte kiezen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mabam 01-04-2020

Extra opties, van weinig toegevoegde waarde.

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6566 blauw

Algemene score

4,0
Zet goede koffie op de normale manier.
Voor mij hebben de extra’s geen toegevoegde waarde, je kunt beter met koffiesoorten wisselen.
Inmiddels na half jaar in bezit te hebben lekt hij ( ok garantie, maar eerst de Corona op zijn retour.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews