Philips Grind & Brew HD7767

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
1
Type
filterzetter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips Grind & Brew HD7767 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Onvoldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EJE58 07-01-2020

Fijn koffiezetapparaat

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

10,0
Geweldig de geur van vers gemalen koffie, verder een makkelijk te bedienen apparaat, ben er superblij mee
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dingeman 11-10-2019

Lekkere bak

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

10,0
Goed apparaat. Beste kop koffie. Zeker met de gemalen bonen. Gemalen koffie blijft een goed alternatief.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

M1962 16-04-2019

Te duur voor wat hij doet

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

6,0
Koffiebonen gaan niet goed in de maler waardoor de koffie te slap is en het apparaat veel lawaai maakt
Je moet er bij blijven om zelf de bonen naar de maler te duwen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Coen 23-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Molen werkt slecht

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

4,0
De uitloop van de bonenmolen gaat via een soort glijbaan waarin veel koffie blijft hangen en dikwijls geblokkeerd raakt. Doordat er zoveel gemalen koffie achter blijft, heb je bij het zetten van 2 kopjes koffie nooit versgemalen koffie, maar voor een groot deel koffie van de voorgaande keer malen!

Minpunten

  • Bonenmolen raakt regelmatig verstopt.
  • Niet goed voor 2 kopjes koffie; oude koffiemaling.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Antoon1945 18-01-2019

Produkt voldoet uitstekend

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

10,0
Eerder een soort gelijk produkt gehad gedurende 8 jaar. Was benieuwd hoe dit apparaat zou zijn. Tot nu toe ben ik heel tevreden. Voldoet aan mijn verwachtiging.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MichelMichel 25-12-2018

Mooi, praktisch en functioneel!

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

8,0
• Optisch goed, met grotendeels RVS behuizing.
• Super fijn dat je een grote pot koffie kunt zetten met verse bonen.
(En mocht je zo nu en dan filtermaling willen gebruiken, dan is dat ook mogelijk.)
• Je kunt voortijdig koffie schenken, terwijl de koffie nog verder doorloopt. Als je de kan uit de houder haalt stopt hij tijdelijk de doorloop, totdat je de kan weer terugplaatst! Super handig. Geen gewacht, en geen gedrup.
• Het apparaat heeft een timer, dus ’s ochtends staat je koffie al klaar terwijl je nog in bed ligt.
• De sterkte van de koffie kun je handmatig instellen van mild tot sterk.

Een klassiek gezet kopje koffie met de verfijning en smaak van nu! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Eveliciouz 07-12-2018

Lekkere en verse koffie

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

8,0
Ik heb dit koffiemachine nu reeds 2 weken in mijn bezit. Op minder dan 10 minuten wordt de koffie klaargemaakt en deze smaakt echt goed en je proeft wel degelijk het verschil met gewone gemalen koffie. Verse koffiebonen blijven toch nog altijd het lekkerst en dit apparaat wil dit zeker (en doet dit ook) goed tot zijn recht te brengen. De geur die vrijkomt bij het malen van de bonen is echt een zaligheid en maakt mij meteen vrolijk.
Het grootste nadeel aan dit toestel vind ik echter het lawaai dat het produceert tijdens het malen van de koffiebonen. Dat is persoonlijk niet zo handig als bv. dochterlief boven haar middagdutje ligt te doen. Daarom dat ik 's morgens bij het opstaan al meteen een thermos klaarmaak. Het koffiezetten zelf gaat echter zeer geruisloos. Wanneer deze klaar is, zal er 2x een korte pieptoon zijn om aan te geven dat de koffie klaar is.
Gelukkig is er dan nog wel de optie om gewoon met gemalen koffie lekkere koffie klaar te maken. In de doos zit ook standaard een pakje Douwe Egberts koffie. Alleen jammer dat je wel zelf nog de koffiebonen moet zoeken. Hierbij moet je goed opletten dat je de juiste koffiebonen gebruikt zoals in de handleiding vermeld staan. Als je de foute gebruikt, kan het de molen namelijk beschadigen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

AnaDev 04-12-2018

Lekkere koffie zonder te veel gedoe

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

10,0
gebruikt best veel koffiebonen
Dit koffiezetapparaat wordt 100% je beste vriend. Heel makkelijk in gebruik - je bedient hem namelijk met 2 knopjes. Ik heb een model zonder timer maar zelfs dan hoefje niet lang te wachten om te kunnen genieten van een kopje koffie. Je bepaalt zelf de juiste hoevelheid, sterkte en maling. De enige nadeel dat de hoevelheid water moet altijd overheen komen met aantal kopjes, anders wordt je koffie te slap (dus nooit meer water gebruiken dan nodig). Verwarmingsfunctie is ook erg handig als je je koffie van tevoren wilt zetten, bijvorbeeld als je visite krijgt-je gasten krijgen gelijk een kopje heerlijke hete koffie. Wat ook heel belangrijk is voor mij is dit koffiezetapparaat makkelijk om schoon te maken - filter eruit, kannetje omspoelen (of in de vaatwasser) en om twee weken het koffiemolentje schoonmaken. Echt een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

rinyvdboom 04-12-2018

Een goed koffiezetapparaat

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

8,0
Koffiezet apparaat even in bezit en ik ben goed tevreden met dit apparaat. Geeft een lekkere kop koffie waarbij het mogelijk is om de sterkte en dus de smaak in te stellen. Ook de visite is lovend over de koffie die ze te drinken krijgen, [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Vain 02-12-2018

Fijne machine

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

10,0
Tevreden over deze koffiemachine, handig in gebruik.
Lekkere koffie.
Heerlijk wakker worden met verse koffie. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sjud 29-11-2018

goed

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

8,0
een goed koffiezet apperaat
wel zou de gemalen koffie beter moeten glijden naar beneden er zit nu een haakse bocht in en hierdoor
blijft er iet en naar een tijdje s koffie liggen voor de bocht en hoopt daardoor op
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kristinverbr 28-11-2018

Gebruiksvriendelijk en goed koffiezetapparaat

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

8,0
Het leuke aan dit toestel is dat je kunt kiezen tussen filterkoffie en zelf gemalen koffiebonen. De koffie smaakt heerlijk en je kunt zelf variëren in sterkte. Het is vrij gemakkelijk in gebruik en ziet er ook mooi uit.
Voor mij zou het toestel iets compacter mogen worden gemaakt en het zou handig zijn dat het waterreservoir uitneembaar is of een grote vulopening heeft. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

AnnPhilips 26-11-2018

Lekkere koffie

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

8,0
Voordien gebruikten wij een gewone koffiezet met reeds gemalen koffie. Af en toe eens een andere, soms duurdere, koffiesoort om zo een 'ander' tasje koffie te proeven.
Hoe lekker de koffie ook die we in het verleden al kochten, wat een verschil met nu!
Er is echt een groot smaakverschil. Koffie van versgemalen bonen is zo lekker.
In het begin is het even zoeken voor de smaak goed zit, hoe sterk je de koffie precies wil. Maar het toestel is makkelijk in gebruik en laat zich eenvoudig aanpassen. Ook met reeds gemalen koffie is de smaak heel goed.
De koffie is snel gezet, wat een voordeel in de ochtendrush.
Het toestel heeft ook een mooi design en is niet te groot.
Een aanrader wat ons betreft. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ron85 25-11-2018

Mooi apparaat, makkelijke bediening!

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een mooie, strak design. Met het apparaat kun je koffie zetten middels verse koffiebonen of gemalen bonen. De verschillende sterktes zorgen ervoor dat er voor een ieder koffie gezet kan worden naar smaak/wens. Je hebt daarnaast de keuze uit hoeveel koppen je op dat moment wilt zetten en kun je de koffie goed warm houden. Het bedienen van het apparaat is erg gemakkelijk en de handleiding is erg duidelijk.
Wel maakt het apparaat wel wat lawaai bij het malen. Ook kun je helaas niet het waterreservoir afnemen en moet deze per keer gevuld worden met de hoeveelheid water die je die keer nodig hebt voor het aantal kopjes koffie.
Maar al bij al een mooi, fijn apparaat! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MissPiggy70 25-11-2018

Zeer tevreden!

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

10,0
Het apparaat voldoet aan de verwachtingen. De koffie is goed warm. De smaak is prima, zowel met versgemalen bonen als met filterkoffie. Ondanks dat het apparaat groter is dan een standaard koffiezetapparaat past deze toch prima op het aanrecht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Marri222 23-11-2018

Prima machine

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

10,0
De koffiemachine heeft een compacte vorm en eenvoudig maar mooi design. Door de geïntegreerde koffiemolen win je plaats op je aanrecht. Een pluspunt !
Het vullen van de koffiebonen gaat goed. Dat er 2 soorten koffiebonen in kunnen, is erg handig. Zo kunnen er 2 soorten koffiesmaken tegelijkertijd in de koffiemolen. Wat misschien kan verbeterd worden , is een lipje om de molen te openen zodat dit met 1 hand en gemakkelijker kan gebeuren. Het vullen van het water vergt wat handigheid in het begin maar gaat vlot daarna. De doorlooptijd is vrij kort dus kan je vlug genieten van je heerlijke kop koffie.
Met dit toestel kan je tot 10 kopjes zetten maar evengoed 2 kopjes. De sterkte is aanpasbaar, evenals de maling van de bonen. De maling zou, wat mij betreft, nog iets fijner mogen.
De wekkerfunctie is super handig en niet moeilijk in te stellen.
Dit zorgt er ook voor dat je niet langer in het lawaai van je kofifiemolen zit aangezien deze machine maalt terwijl je nog slaapt.
De gehele machine laat zich heel gemakkelijk bedienen.
Niets leuker dan ’s morgens wakker worden met de heerlijke geur van versgemalen koffie.
Besluit :
De koffie is lekker, vers en perfect van temperatuur ! Een aanwinst voor iedere liefhebber van heerlijke, verse koffie in een compacte uitvoering! Een musthave voor elke echte koffiedrinker. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Testomnon 21-11-2018

Toptoestel

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

10,0
Dit koffieapparaat is een toptoestel.
Ziet er niet alleen mooi uit maat ook gemakkelijk in onderhoud en gebruiksvriendelijk.
De koffie loopt snel door en is superwarm!
Oorspronkelijk gepost op philips.be

Reageer

Soph18 21-11-2018

Mooi apparaat die doet wat hij belooft

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

10,0
Het apparaat ziet er als eerste mooi uit en is ook makkelijk schoon te maken. De koffie is heerlijk en je kan kiezen tussen gemalen koffie of koffiebonen die het apparaat zelf maalt. Er zit veel smaak aan de koffie en hij is snel klaar, daarnaast kan je zelf bepalen hoeveel kopjes je zet. Verder is het apparaat makkelijk in gebruik, en je hoort een piepje als je koffie klaar is. Wat ik wel onhandig vond is dat je precies de hoeveelheid water in het reservoir moet doen als dat je koffie wilt, dus als je maar 1 kopje wilt ook maar voor 1 kopje water er in doen. Handiger zou zijn dat je hem gewoon helemaal aan kan vullen en het aantal kopjes aangeeft op het display. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Marleen89 21-11-2018

Mooi design, veelzijdig en lekker.

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

8,0
Werkt naar tevredenheid. Mooi design, fijn dat er zowel filterkoffie als bonen in kunnen. De grote kan leent zich goed voor een grote pot koffie, maar ook een enkele kop is goed te zetten. Door de vele standen maling, koppen en sterkte is de koffie goed af te stemmen op eigen wensen. De pieptoon bij voltooiing koffie zetten is kort, makkelijk te missen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

vitalere 20-11-2018

Dit machine is zeer efficiënt!

Geschreven voor: Philips Grind & Brew HD7767

Algemene score

10,0
Op het eerste gezicht lijkt de machine van zeer goede kwaliteit, mooi en solide. Alleen het plastic gedeelte aan de bovenkant lijkt een beetje "goedkoop".

Op het niveau van smaak voelen we het verschil helemaal anders dan koffie die al in een pakket is gemalen. De smaak is intenser en aangenamer! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews