Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ferrie 11-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker vers bakkie in de ochtend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Strak design, makkelijk in gebruik en vooral de timerfunctie vind ik erg prettig. Want wie wil er niet wakker worden met een vers bakkie in de ochtend? Daarnaast is is het fijn dat ook het filter makkelijk afwasbaar is.

Pluspunten

  • timerfunctie
  • design

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jantine van Vliet 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hete koffie uit onhandig apparaat

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

4,0
De hoogte van het apparaat met geopend deksel diende onder bovenkastje te passen. En dat doet het. Gebruik het apparaat nu een week, 2x per dag. Het schenken met de kan is erg onhandig. Steeds die ene druppel op het plaatje bij wegnemen van de kan. Het natte deksel bij het uithalen van het filter. Condens is de kan na uitspoelen en terugzetten. Dit apparaat is geen aanrader als je gaat voor gebruiksgemak. Koffie is heet en op sterkte. Het apparaat staat goed in de keuken,
Was al tijdje op zoek naar nieuw koffiezetapparaat en deze was in de bonus. Erg gunstige prijs. Dus heb alle andere opties laten varen, want deze ging goed passen. Bij de andere keuzes was't gebruiksgemak ook niet allemaal ideaal. Had de tests bestudeerd.
Als ik dit apparaat voor de adviesprijs had gekocht had ik het na deze week teruggebracht.

Pluspunten

  • Hete koffie op gewenste sterkte
  • Staat goed, leuk apparaat

Minpunten

  • Kan te groot om water in apparaat te schenken
  • Kan moet op de kop voor laatste restje koffie
  • druppelstop werkt niet goed
  • veel condens binnenkant apparaat en in kan
  • markering begint pas bij 4

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

A.Overdiep-Hoogkamp 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aatrekke;ijk model moderne uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ja ik zou dit produkt aanbevelen voor uiterlijk , lekkere koffie , prijs is goed . Leuke aktie samen met Poeisz.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

puk 31-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote klep waterreservoir

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
moest makkelijk zijn ,voor ouderen eenmaal in gesteld heel handig.En schakelt automatisch uit veilig idee.

Pluspunten

  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

S. Hoeppe 29-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Design is mooi

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

6,0
Het design is mooi en kwaliteit is goed. Koffie is snel klaar en goed warm. De minpunten zijn dat de koffiekan niet geschikt is om het waterreservoir mee te vullen, dat geeft veel gemors. Ook mis ik dat het waterreservoir niet verlicht is en je dus moeilijk tot niet kan aflezen hoeveel water erin zit, dit moet je dus vooraf aflezen op de koffiekan. Ook zou het prettig zijn als het apparaat een seintje geeft als de koffie geheel is doorgelopen.

Pluspunten

  • Mooindesign
  • Kwaliteit
  • Warme koffie
  • Snel klaar
  • Timer

Minpunten

  • Moeilijk het reservoir te vullen met de kan
  • Reservoir moeilijk af te lezen
  • Geeft geen seintje als de koffie is doorgelopen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Gonny Seijner 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Prima product. Wij zijn heel tevreden, maar er is 1 minpuntje. Ik zou graag het water vullen aan de voorkant willen Hebben.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel voor weing geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Voldoet voor 200 % aan onze verwachting
Makkelijk in gebruik
Apparaat neemt weinig ruimte in door zijn vierkante vormgeving

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zet gewoon lekkere koffie

Minpunten

  • Even opletten met water vullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi designe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Het is een fijn koffieapparaat met een mooi design. erg fijn dat de sterkte van de koffie instelbaar en en dat je op een vastentijd koffie kunt laten make zodat de koffie klaar is wanneer je beneden komt. hij is erg handig in gebruik.

Pluspunten

  • fijn in gebruik
  • fijn dat er een tijd kan worden ingesteld

Minpunten

  • beschrijving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ehsan 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt heel goed,goede scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Ik vindt het een hele goede apparaat.Ik heb het gekocht omdat ik een koffie apparaat nodig had.En ik vind de prijs heel erg waard voor dit product

Pluspunten

  • Doet het super goed
  • Maakt super lekkere koffie

Minpunten

  • Niks
  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiezetapparaat ondanks wat aandachtspunten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Het apparaat doet zijn werk goed maar er zijn een paar aandachtspunten:
1. Hij wiebelt en staat niet 100% op zijn 4 pootjes. Op de voorste pootjes een rond viltje plakken en hij staat goed.
2. De knop voor de drie in te stellen sterktes werkt alleen als het apparaat uit staat. Eenmaal áán valt er niks meer te veranderen. Kleine moeite om dat in de handleiding te vermelden!
3. De vaste koffiefilter veroorzaakt troebele koffie. Doe mij maar de oude vertrouwde papieren filter. Laat zich ook makkelijker verwijderen dan drap verwijderen uit een vaste filter.
4. De klepsluiting zit (zat) TE strak. Zonder het gewicht van water moet het apparaat van onder tegendruk krijgen anders trek je bij openen van de klep de hele koffiezetter omhoog. Ik heb de klepsluiting wijder gemaakt en nu is het OK.
5. Met de pot water inschenken lukt tot een laatste restje maar niet helemaal. Als je het eenmaal weet, doe je dus iets meer water in de pot.
6. Voor de rest leuk design en lekker hete koffie. De drie instelbare sterktes is een pré alhoewel ik vrees dat het bij ons altijd op 3 zal blijven staan.

Pluspunten

  • Instelbare sterkte
  • Lekkere hete koffie
  • Timer

Minpunten

  • Bovenklep zit (zat) te strak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

A.H. 29-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig en mooi apparaat

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
De koffie wordt goed heet en de extra functies, (timer, koffiesterkte en warmhouden) zijn superhandig.

Pluspunten

  • timer
  • 30-minuten warmhouden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lynen 26-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
We kwamen de Inventum toevallig bij Aldi tegen, toen op vakantie onze goede oude Braun zijn laatste adem uitblies. Eerst nog getwijfeld, maar dan toch gekocht. We zijn bijna helemaal tevreden met het koffiezetapparaat: 1. De koffie is heerlijk heet. 2. Het design is mooi. 3. Timer is wel handig, maar voor ons niet nodig. 4. Deksel kan heel wijd open gezet worden, wat handig is om de kan af te wassen. 5. Handig dat er 2 mogelijkheden zijn voor de koffiefilter. Maar wij houden het bij de goede oude papieren koffiefilter. Deze kan na gebruik in de gft en men hoeft hiet zo veel water om de permanente koffiefilter schoon te maken.
Minpuntjes: 1. Jammer, dat hij al na ca. 40 minuten uitgaat. Wij zitten altijd lekker lang aan de ontbijttafel met vakantie. Dus dan moeten we hem weer aanzetten. 2. Het uitschenken van het laatste restje water uit de kan in het waterreservoir is bijna niet te doen. Ook bij het laatste kopje koffie inschenken moet de kan bijna op zijn kop gedraaid. 3. Drupstop werkt niet goed. Meestal zit er een druppel op de hete plaat. Maar als je het meteen verwijderd bijven geen vlekken. 4. Heel veel kondensvorming in de dubbele deksel. We hebben hem voorzichtig uit elkaar gehaald, zodat na het gebruik alles goed kan worden opgedroog. Hebben we ook zo gelaten. 5. Dat met de sterkte van de koffie is niet goed beschreven in de gebruiksaanwijzing (Het staat heel omslachtig bij punt 5, de klok instellen.) We hebben ontdekt, dat je gewoon als eerste de sterkte kunt kiezen en dan pas gewoon op aan/uit.
Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 03-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat met plus- en minpunten

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Fijn koffieapparaat met goeie druppelstop, Ook de timer is een pluspunt even als de instelbare sterkte. Minpunten: de slecht afleesbare maatstreepjes op de zijkant van het apparaat
Het is onmogelijk de kan volledig leeg te gieten in het apparraat. Oplossing is de gewenste hoeveelheid water overgieten in een waterkan of op de waterkan streepjes zetten voor hoeveelheid kopjes koffie

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • fijne display
  • timer
  • instelbare sterte

Minpunten

  • maatstreepjes op apparaat slecht zichtbaar
  • ingieten water met de koffiekan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Theo 01-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker bakkie koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Omdat mijn vorige koffiezetapparaat ook van Inventum was. En de reviewers goed zijn,en natuurlijk de prijs.

Pluspunten

  • Lekker wakker worden,en gelijk een bakkie doen.
  • Uitstraling
  • Makkelijk onderhoud.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Punt gl 30-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine inventie kz712d

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Prijs,compact,design,bedieningsgemak en mogelijkheden,al met al mooie,en goed werkende machine ben er erg tevreden mee,en zou hem iedereen aanraden

Pluspunten

  • Compact
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Rahantoknam 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Mooi praktisch formaat, strak design, lekkere koffie, handig in gebruik voor een nette prijs,

Pluspunten

  • design
  • praktisch

Minpunten

  • kleine opening galzen kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans van Thiel 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en veilig apparaat.

Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet ruim aan onze verwachtingen. Prijs kwaliteit verhouding en de geboden opties zijn goed.

Pluspunten

  • Veiligheid
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Temperatuur mag hoger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees Boucherie 27-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met luxe uitstraling. Heerlijke hete koffie waarbij de aromasterkte instelbaar is. Duidelijk afleesbaar waterniveau, warmhoudplaat die automatisch uitschakelt: veilig en energiebesparend. Handig display met timerfunctie. Kortom veel mogelijkheden voor een prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Prima koffieapparaat, koffie blijft goed warm, timer werkt prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding en de gebruikshandleiding is heel duidelijk.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • mooi aparaat om te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KZ712D zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Fijn apparaat handig in gebruik ik raad dit echt aan iedereen aan! Zo fijn heb ik het nooit gezien!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews