Philips HD6592 zwart, wit

Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD6592 zwart, wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loesje 01-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Jammer

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

5,0
Mooi om te zien, makkelijk in gebruik.
Maakt alleen een gigantisch lawaai.
Als de machine aanstaat moet de tv/radio harder.
Daarom doen wij hem weer weg.

Pluspunten

  • Makkelijk om te schakelen van 1 kopje naar kan

Minpunten

  • Vreselijk veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ch. 18-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne gemak voor jezelf of voor verjaardag.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Het fijne hiervan met 2 in 1 voor jezelf 1 of 2 kops kunt zetten of wanneer je thermoskan erbij voor 8 man kunt zetten. Fijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hygen 12-09-2021

Zet heerlijke koffie

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
Ekkers koffie



Lekkere koffie ,maar dat lawaai vinden we echt iet leuk , ik hoop dat daar iets aan gedaan kan worden
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LouisPol Boon 08-09-2021

koffiezet

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
de 7 kopje zijn wel minikopjes, echter het bedieningsgemak overklast in zekere zin dit euvel en het automatisch stopsysteem is een pluspunt, ook vermeldenswaardig is de keuze van sterke koffie of slappe koffie zetten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Springbareel 02-09-2021

Het product is gemakkelijk en goed

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
Als alleenstaande is het gemakkelijk een kopje koffie te maken en bij bezoek kan je ook 7 tassen maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hendrik51 27-08-2021

Goede opvolger van onze vorige Senseo!

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Net als onze vorige heeft deze de mogelijkheid om twee sterktes te kiezen. En dit keer ook de mogelijkheid om een kan koffie te zetten!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pika22 23-08-2021

Satisfaite

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
J adore le fait de pouvoir passer d un tasse à 7 avec la même machine ! Et le délais pour faire passer le café est correct ! De plus elle ne prend pas trop de place ! Vraiment pratique.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

schalulleke 21-08-2021

kiezen tussen 1-2 koppen of pot koffie voor mij ha

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
tot heden heb ik niets negatiefs te melden over het apparaat ben er super tevreden over!!! grt anita
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Josmfj 21-08-2021

Driedubbel goed.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Handig apparaat: zet snel gewenste hoeveelheid koffie, of het nu een enkele kop is of een duo, past bovendien de sterkte aan en is daarbij ook nog in staat een volledige pot koffie te zetten, die dan ook nog eens terecht komt in een geïsoleerde schenkkan´.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bas 2 12-06-2021

Een goede Senseo

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
Een goede Senseo, zet snel koffie, je hebt ook nog de mogelijkheid om een kan koffie te zetten. Het is duidelijk een padmachine met de mogelijkheid om filterkoffie te zetten. Wij zetten altijd een mok koffie. Grote kop eronder op de dubbele hoeveelheid drukken en je krijgt een goed gevulde mok.Wordt iedere dag wel een keer of 5/6 gebruikt. We hebben vandaag een nieuwe gekocht. De oude was van hetzelfde type destijds gekocht met koffiepunten van DE. Heeft het dik 4 1/2 jaar volgehouden eigenlijk vind ik dat wat weinig. Is zo'n wegwerp apparaat kapot koop je nieuw loont niet om het te laten repareren. Dat valt tegen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Paulua 07-06-2021

Eenvoudig, makkelijk en goed apparaat

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
Apparaat is compact makkelijk ,eenvoudig en handig in gebruik
zet heerlijke koffie.
Zuinig in gebruik, warmt niet onnodig meer op, maar per gezette koffie
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

H.Wes 06-06-2021

Veelzijdige Senseo

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Je kan met dit apparaat eigenlijk alles zetten wat je maar wil. Veel bezoek dan zet je maar de koffie in de pot.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

CarlosRadtke 20-05-2021

Not a good experience.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

4,0
The machine make much more noise than others. Also, the brew option takes too much time. My old Philips brewer now looks an instant maker.

After 3 months doesn't work anymore. Now I'm dealing with repair and I hope to get it on warranty.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Cyriel1 04-05-2021

ideaal product voor mij

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Ben ik alleen gebruik ik pads, zijn we met meerderen, gebruik ik de filterkoffiemachine, dus 2 mogelijkheden in 1 machine, regelen van de koffiesterkte gaat makkelijk, handige bediening
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Da52 29-04-2021

Zeer handig!

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Wil je slechts één of twee tassen koffie, dan neem je de pads.. wil je meerdere tassen, dan is de thermos zeer handig. Het is trouwens een zeer gemakkelijke thermos in gebruik!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gaver 12-04-2021

Gemakkelijk koffie zetten of pads gebruiken

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
Het toestel is enorm verbeterd tegenover mijn 1e toestel.
Wanneer men twee pads zet zijn beide kopjes goed en gelijkmatig gevuld.
De koffie is vlug klaar wanneer men de koffiefilter gebruikt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

J van de Werfhorst 24-03-2021

Fijn apparaat en erg handig.

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Je kan er gewoon koffie mee zetten maar hem ook gebruiken voor coffeepads. De gezette koffie blijft een paar uur goed op temperatuur in de thermoskan. Erg handig apparaat en hij neemt niet veel meer ruimte in beslag dan een gewone Senseo.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

koffieaman 19-02-2021

goed combi toestel

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
2 in één . Zowel senseo of filterkoffie. De filterkoffie is oké. De senseo minder. Niet heel warme koffie en de tasjes zijn niet altijd gelijk gevuld. Jammer.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Shirley 09-02-2021

Nooit meer wat anders

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

10,0
Super apparaat!
Gewoon een lekker bakkie als dat je dat gewend van senseo met een romige cremalaag. Zelf mogelijkheid om een extra sterke espresso te zetten met slechts 2 drukken op de knop!
En gewoon een ouderwetse pot koffie, lekker nostalgisch en handig als je meer visite hebt of gewoon net als ik een koffie liefhebber bent.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

reneedegeyter 29-01-2021

Deux appareils en un !! super

Geschreven voor: Philips HD6592 zwart, wit

Algemene score

8,0
Deuxième achat, normalement ma note serait de 4,5 sur 5.Le 0,5 manquant concerne le bruit qui c'est amélioré depuis mon 1er achat, j'apprécie surtout "un seul appareil au lieu de deux, très fonctionnel et son apparence"
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews