Philips Viva Café HD6563 wit

Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Café HD6563 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rouches 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Klassieker in eigentijds jasje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 groen

Algemene score

9,0
Bijzonder mooie update van het intussen wel bekende senseo-apparaat. Maar uiteraard is er meer veranderd dan zuiver het estetische en zijn aantal bijzonder leuke veranderingen aangebracht. Zo is er nu de mogelijkheid te kiezen voor de intensiteit van de koffie, kan je makkelijk met een grotere tas weg door handig verstelbare koffietuit en werd ook aan veiligheid gedacht met automatisch uitschakelen na 30 minuten. Ook is het toestel voorzien van duidelijk zichtbaar verklikkerslampje dat signaal geeft wanneer het toestel ontkalkingsbeurt dient te krijgen. Kortom, behoorlijk veel verbeteringen voor een handig-in-gebruik toestel dat best aanrader is voor een snelle, kwaliteitsvolle koffie. Aandachtspuntje voor de producent blijft aanwezigheid van water op padje na gebruik.

Pluspunten

  • Keuze intensiteit van de koffie
  • Verstelbare koffietuit
  • Handig ontkalkingslampje
  • Schakelt automatisch uit na 30 minuten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nonnogus 30-03-2021

Ma 1ère commande sur ce site ...

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Excellents résultats ... J'ai acheté des "Pad" ... Classic ...Strong ... Extra Strong ...
Très content des 3
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Barista I.O. 01-02-2021

Heerlijke extra mogelijkheden

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
Het is even wennen aan het geluid van de koffieboosttechnologie maar maakt de koffie wel krachtiger van smaak. De extra mogelijkheid om espresso te maken (met speciale espresso pads) maakt het apparaat een aanwinst voor ons huishouden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Karmenchu 09-01-2021

Voor af en toe een snel kopje koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
Normaal drink ik graag een vers gezet kopje koffie, maar soms heb ik weinig tijd en dan komt de Senseo goed uit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Susi T 08-01-2021

Het is een geweldig product

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
De formgeving is super en gemakkelijk te bedienen ook is er rekening gehouden met verschillende maten kopjes en vooral je kunt er ook kleine beetjes Koffie mee maken met deze senseo
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Iris1 07-01-2021

Heerlijke goed warme/hete koffie

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
Het waterreservoir zou wat groter mogen. Het rekje waar de kopjes op staan trilt waardoor het apparaat meer herrie maakt dan voorgaande modellen. De knopjes voelen wat budget aan.
De koffie is goed warm/heet wat ik een pre vind ten opzichte van vorige modellen.
Als je hem aan zet, kan je alvast 1 of 2 kopjes indrukken in plaats van wachten tot hij opgewarmd is en dan pas kunnen drukken op 1 of 2 kopjes. Hierbij moet wel opgelet worden dat je niet per abuis 2x op hetzelfde knopje drukt anders heb je een "Haags bakje"/ expresso wat overigens een leuke bijkomstigheid is van dit apparaat dat je ook expresse er mee kan zetten.
De kleur is echt brandweer rood en staat leuk bij Wesco producten die in dezelfde kleur zijn als dit koffie apparaat.
Fijn dat er een antikalk indicator is ingebouwd. Ik ben erg tevreden met het apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dimi60 05-01-2021

Senseo Viva Café

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Prima apparaat en makkelijk in gebruik. Heerlijke koffie en veel keus in smaken. Gebruik de Senseo koffieapparaten al jaren
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Liet 14-12-2020

Goed apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
Het product is prima, alleen raar dat het kalk lampje al in de tweede week van gebruik gaat branden, zo hard is het water hier niet. Was bij de vorige ook het probleem, en na reinigen met het speciale middel bleef het lampje ook gewoon branden. Is dit een Senseo probleem, nl. al van meer mensen gehoord.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RC1981 05-12-2020

Prettig apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Fijn apparaat. Prettig dat de schenktuit in hoogte verstelbaar is,voor grotere bekers/mokken. Waterreservoir had problemen. Nieuwe opgestuurd, probleem weg
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Co 12-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijk apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 zwart

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in gebruik, heerlijke koffie met een mooie cremelaag. Ook espresso is nu mogelijk. Wij willen niet anders meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Jansen 10-09-2020

Perfect apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Het is m'n 3e senseo al. Ze worden steeds beter. Nu weer een nieuwtje erop. Apparaat aanzetten en meteen op de knop voor 1 kopje duwen. Is hij opgewarmt dan geeft hij meteen koffie. Leuk nieuwtje.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 29-07-2020

Heerlijke koffiesmaak

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
De crema plus-technologie geeft een extra cachet aan uw koffie.
Door de koffieboosttechnologie moet je niet staan wachten naast je apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Gissede 26-07-2020

Très bon rapport qualité/prix

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

8,0
Dès l'achat, l'appareil présentait un petit défaut: son réservoir coulait régulièrement. Avec le temps, cela ne s'arrangea pas! Après 9 mois, j'ai fait appel directement au service après-vente de Philips (en plein confinement) et après quelques jours, je reçus un nouveau réservoir. Un mot, un geste, Philips fait le reste!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ninneke123 22-07-2020

De kenmerken

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Gebruik de Senseo vanaf hij op de markt is.
Het is nu mijn 3de Senseo op 20jaar zou ik zeggen.
Ik drink ongeveer een achttal koffie.s per dag.
Prijs kwaliteit kan niet beter.
Het leuke nieuw is de duo select.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Moorke 22-07-2020

Geweldig.

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Na even wat storing is mijn Senseo apparaat op gestuurd geweest naar Philips service . Het apparaat lekte namelijk..De ondersteuning was geweldig en van mijn Senseo apparaat heb ik nu heel veel plezier
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Henk 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Just another senseo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 rood

Algemene score

7,0
Toch weer een senseo gekocht. Gewoon voor een snelle bak koffie. Apparaat doet waar deze voor is gemaakt en de koffie heeft de bekende senseo smaak. Verbeterde vormgeving vergeleken met de oorspronkelijke senseo. Rammelt wel, met name het plaatje waar de kopjes op staan. Dit had beter gekund. Geluidsniveau is acceptabel.

Pluspunten

  • verbeterde vormgeving
  • betere uitloop van de koffie

Minpunten

  • plaatje rammelt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bovens 19-04-2020

Mijn Senseo

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
We hebben al jaren een senseo. En steeds zijn we dik tevreden over de apparaten.
En altijd een lekkere mok koffie met een lekker schuimlaagje.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ireenp 03-04-2020

Padhouder gaat moeilijk open

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

2,0
Ik heb dit apparaat net een maand in gebruik en vanaf het begin blijft er water staan op de pad en krijg je de padhouder moeilijk open nadat je koffie hebt gezet. Daarnaast vind ik het waterreservoir te klein.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hanen 08-03-2020

Gewoon: lekker koffie!

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Wij drinken koffie met melk. Een beetje melk geeft gewoon een heerlijke kop koffie en daar gaat het toch om. Elke keer opnieuw!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dencabrio 1 12-01-2020

Tevreden van Senseo

Geschreven voor: Philips Viva Café HD6563 wit

Algemene score

10,0
Is een vervanging van een andere Senseo.
Weet perfect wat ik in huis haal en waarvoor.
Heb nu een andere kleur gekozen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews