Philips Original HD6554 blauw

Vergelijkbare producten

SENSEO Original HD7806/40 beige

SENSEO Original HD7806/40 beige
Bekijk alle Koffiezetapparaten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 54 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Original HD6554 blauw op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PeterR. 11-11-2021

Niet vorstbestendig boilertje kunstof.

Algemene score

2,0
Boilertje kunstof kapot gevroren na 1 winter in Oostenrijk, zo lek als een mandje nu.
Anders hadden we het boilertje leeg laten lopen als we dat geweten hadden.
Totaal geen waarschuwing gevonden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

hou van koffie 02-09-2021

We zijn zeer tevreden over het apparaat

Algemene score

10,0
Door jarenlang gebruik was ons vorig apparaat aan vervanging toe,
we kunnen nu weer genieten van een koffie met de goede temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pouchy 21-08-2021

Déjà en panne

Algemene score

4,0
Je l'ai remis chez Krefel en réparation après à peine 6 mois d'utilisation !! Le support à double dosettes ne fonctionne plus et une surpression empêche ensuite d'ouvrir ... l'appareille pour retirer les dosettes.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Val1030 21-08-2021

Idéal!

Algemene score

10,0
Pour moi la machine à café Senseo est idéale. Je peux faire une tasse unique, un café bien dosé. Il y a une très grande variété de dosettes et elles sont facilement recyclables puisque en papier. C'est ma seconde machine et je ne changerai plus.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Inktense 15-08-2021

Prima basismodel!

Algemene score

10,0
Dit model geeft een heerlijk kopje koffie. Niets met toeters of knopjes, gewoon een standaard uitvoering! Ik ben dik tevreden. Ik hoop dat het later ook makkelijk te ontkalken is…
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Corneli 31-05-2021

Lekkerder koffie

Algemene score

10,0
Het nieuwe apparaat maakt de koffie nog net iets lekkerder. Het water wordt ook sneller warm. De mogelijkheid om precies genoeg kopjes te zetten gaat verspilling tegen en je hebt nooit oude koffie. Geef mij maar een senseo.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Alaric 09-05-2021

makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
makkelijk in gebruikt, warmt snel op, eenvoudig schoon te maken.
alleen tank is klein, vaak vullen..
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Marco sportster 29-04-2021

top product

Algemene score

10,0
Simpel in gebruik en onderhoud. doet perfect wat het hoort te doen top product. daarom ééntje bij gekocht voor tweede verblijf.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Abinajo 13-04-2021

Deze Senseo is hartstikke goed.

Algemene score

10,0
Senseo gekocht en absoluut geen spijt. Hij is goed warm en eenvoudig in gebruik(zoals alle apparaten van Philips)
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Opa Loppis 05-04-2021

Blikvanger in de keuken

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, doet wat hij moet doen. Enige minpunt is het plaatje waar de kopjes opstaan. Door de trilling van de machine schuiven de kopjes weg.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Willy vdc9 17-03-2021

ontevreden

Algemene score

2,0
Reeds na 4 maand lekte het waterreservoir. Dit reservoir kon niet apart verkregen worden.Resultaat : nieuwe aankoop gedaan
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

sm.vallejo 19-02-2021

wonderful product, wonderful packaging. thank you

Algemene score

10,0
It is definitely worthy to spend a bit more in ensuring to start the day with a very, very good coffee!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jaeken 29-12-2020

Snel en gemakkelijk een lekker tasje koffie

Algemene score

10,0
Zoals verwacht heel gebruiksvriendelijk. Voor mij fijn wanneer je maar af en toe een tasje koffie wil drinken en niet een hele kan moet zetten.
Verschillende koffiesmaken die lekker schuimend bereidt worden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Theo191 13-10-2020

De koffie is lekkere dan bij de vorige generatie

Algemene score

6,0
Door dat er meer gaatjes in de sproeikop zitten krijg je een mooie schuimlaag op de koffie en de smaak is beduidend beter
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Trulke 29-08-2020

Nieuwe keuken.... dus nieuwe apparaten

Algemene score

10,0
Van dag één ben ik fan van Senseo -apparaat en koffie-. Het gemak waarmee ‘n kopje koffie kan worden gemaakt is grandioos. Nu met m’n nieuwste aanschaf kan ik zelfs de sterkte bepalen door één- of tweemaal op ‘t knopje te drukken, formidabel.!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Luc An 20-08-2020

La machine à café de référence

Algemene score

8,0
On ne peut plus s'en passer depuis qu'elle a été créée: la Senseo est devenue une référence en matière de machine à café simple. Les améliorations sur ce modèle (sélecteur d'intensité, technologie Crema plus...) sont intéressantes mais dispensables.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Koffie fan 18-08-2020

Nieuwe Senseo, ondanks opties niet fijner dan oude

Algemene score

8,0
Na vele jaren van intensief gebruik heeft onze oude Senseo het begeven en was het tijd voor een nieuwe. Fijn apparaat maar niet echt fijner of beter dan de oude. Ben benieuwd of deze ook zoveel jaren mee gaat ?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

koffiedrinker3 20-07-2020

Update van slechte beoordeling

Algemene score

8,0
Ik moet mijn eerdere review bijsturen : de hoeveelheid water kan wel worden aangepast via een toetscombinatie. De handleiding vermeldt hier echter niets over terwijl dit toch een essentiële functie is. Toestel lijkt dus wel ok. De handleiding kan echter beter want het aanvankelijk ingestelde was volume echt te laag/klein.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

xoKH 05-07-2020

Niet erg blij mee.

Algemene score

4,0
De accesoires zijn van mindere kwaliteit, plastic ipv stevigere verchroomd plaatje voor het opvangbake, ligt daardoor erg los en onstabiel. Ook het handvat van de padhouder zit niet vast, bij het legen van de pads komt het handvat los.
Heel jammer, want de koffie, zeker met het instellen van de sterktes, is prima.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

IJZERMAN 13-06-2020

Mooi apparaat

Algemene score

10,0
Hallo het is een mooie koffieapparaat maar jammer dat er een kleine watertank bij zit ben al aan het zoeken maar vind nog niets dat is jammer
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews