Philips Original HD6554 blauw

Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Original HD6554 blauw op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CinBo 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

8,0
Snel en makkelijk in gebruik voor een snel bakje koffie.
Mooi apparaat, in fijne kleur.
Goed schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

bountie46 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

8,0
ik heb de vernieuwde Senseo mogen testen.
ben er zeer tevreden over.de machine is stiller en er komt een mooie cremalaag op je koffie.
verder is het zelf bepalen van de sterkte ideaal, voor ieder wat wils

Pluspunten

  • stiller
  • sterkte bepaling

Minpunten

  • dubbele druk op de knop voor sterke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Noortje5 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed en makkelijk apparaat voor lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

9,0
Het apparaat is duidelijk verbeterd. Op zich omdat er dezelfde knoppen op zitten hebben mensen misschien niet door gehad dat dit een erg fijn apparaat in gebruik is plus verbeterd. Grotere koppen passen er met gemak onder. Het water word sneller warm. Het is makkelijker om voor liefhebbers van espresso ook een kopje te zetten. En, de koffie is al heerlijk maar het is net zo makkelijk om van deze hoeveelheid een echte snoepkoffie te maken. De pads blijven het makkelijkste soort systeem vind ik zelf. Er is veel variatie in, prijsgewijs zijn ze ook fijn. Makkelijk apparaat, fijne koffie en enorm snel. Het apparaat is echt letterlijk nog beter dan het al was.

Pluspunten

  • Dikker crema laagje
  • Sneller gereed om koffie te zetten
  • Mooier afgewerkt dan het oudere model
  • Ook Espresso is zo gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fallon83 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Geschikt voor elk (ochtend)humeur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

10,0
Na jaren een cups apparaat te hebben gehad, nu toch weer eens een Senseo.
Wat heb ik die schuimlaag gemist. Er is geen schuimlaag die tipt aan die van de Senseo. Mijn hele ochtend is gelijk helemaal goed als ik zo'n mooi versgezet bakje zie en ruik!

Ook is het apparaat super handig in gebruik en kun je de sterkte aanpassen aan hoe je ochtend verloopt. Stap je al met je verkeerde been uit bed? Dan pak je een lekker extra sterk bakkie!

Ja, ik ben weer om hoor.

George Clooney kan het bekijken!

Pluspunten

  • sterkte koffie aan te passen aan je humeur
  • makkelijk in gebruik ook op slechte ochtenden
  • heel mooi kleurtje
  • die prachtige cremalaag he!

Minpunten

  • steeds naar de keuken lopen voor een nieuwe
  • dat je zelf de pad er steeds in moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mividaloca 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

zeker een héle (lekkere)verbetering met de intensity knop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

10,0
Ik mag dit apparaat testen. Hij bevalt meer dan goed; ikzelf heb graag sterke koffie. Dit is nu ideaal als er bezoek is. Sowieso is er nu keuze en deze is al snel goed. Nu al meerdere van de 'gewonen echte koffie' drinkers (zoals wij t noemen,of noemden?) Bezoek gehad,en zelfs zij vinden deze Senseo lekker!
Handig in gebruik.
Alleen t design, wat je dan ook wel verwacht een beetje van n opvolger valt wat tegen,hij is ook heel licht. Maar zeker, niet te min! Koffie smaakt er niet anders/minder door!
Óók de crèmelaag,die hier wat extra meer bij op zit begin ik zelfs lekker te vinden (ik heb daar voorheen nooit zo wat om gegeven)

Pluspunten

  • Keuze met de intensity knop
  • Lekkere crèmelaag
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Oogt wat minder mooi/degelijk tegenover vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Patricia 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Heetlij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

9,0
Ik ben 1 van de gelukkig die deze Senseo mag testen via Insiders met behoud van apparaat.
Ik ben altijd thuis al een Senseo drinker maar dan met een oud apparaat...ik was erg benieuwd naar de intensiteit van de smaak van bet nieuwe apparaat.
De eerste dagen viel het erg tegen...erg waterig en weinig smaak.
Maar zoals altijd heeft een apparaat even tijd nodig.
Nu ruim 1.5 week in gebruik en de koffie smaakt heerlijk.
Heerlijke volle diepe smaak.
Ook erg handig dat je kan kiezen voor een kleiner intenser kopje koffie...ook erg lekker.
De kleur valt wat tegen...had hem uitgekozen als paars, maar hij is meer paars/blauw.
Maar goed de koffie smaakt er niet nu der om.
Ben erg tevreden over deze Senseo en raad hem zeker andere aan.

Pluspunten

  • Intensiteit knop
  • Volle smaak
  • Snel een kopje koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jdrunen 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

een goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

8,0
een fijn apparaat waar je lekkere koffie meezet. Het is erg fijn dat je zelf de sterkte kan bepalen. Smorgens een dubbele sterkte om lekker wakker te worden. de rest van de dag de gewone sterkte

Pluspunten

  • lekker schuimlaagje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michelle227 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima koffiezetapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

9,0
Prima koffiezetapparaat. Doet wat ervan gezegd wordt. Simpel te bedienen. Makkelijk sterkere koffie. Kortom een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rachel187 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Zeker verbeterd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

9,0
Ik heb de senseo naast mijn "oude" gezet.
Design is wat verbeterd, en je ziet duidelijk dat er eea veranderd is aan de binnenkant.
Omdat ik van sterke koffie houdt, gebruikte ik vaak de 2 kops voor 1 kop, wat soms te veel van het goede was, maar nu heb ik met 1 kop en 2 keer drukken de juiste hoeveelheid, net espresso,maar dan zonder de aparte houder!
De koffie is erg lekker, je merkt, zeker als je het net na elkaar drinkt, dat er beter gebruik wordt gemaakt van de pads, de koffie smaakt voller, erg lekker.
Enige is dat ik het idee heb dat de temperatuur iets minder hoog is, maar kan zo niet meten of dat ook daadwerkelijk zo is, het kan ook komen door de hoeveelheid.
Zeker aan te raden verder!

Pluspunten

  • Mooier design
  • koffie smaakt voller
  • goede nieuwe functionaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AkashaValo 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Snel een lekker kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

9,0
De vernieuwde Senseo heeft een fraai design en de kleur blauw is zeer mooi.
Handig is de boost knop (2x drukken), hiermee kun je de sterkte regelen, dus voor ieder wat wils. Hij warmt het water snel op en maakt nagenoeg geen herrie.
De koffie is lekker warm en een extra pluspunt is de schuimlaag.
Ideaal als je snel zin hebt in een kopje koffie.
Het apparaat is makkelijk in gebruik en makkelijk te reinigen.
Een echte aanrader voor de koffie liefhebber.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Beschikbaar in verschillende kleuren
  • Snel koffie beschikbaar
  • Boosterknop
  • Snel opgewarmd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Renate949 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Ben erg enthousiast super senseo

Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

10,0
Super senseo . Sterkte regelen lekkere . Ik hou zelf van sterke koffie dus heerlijk. Krijg een lekkere schuimlaag. Koffie is supersnel klaar alleen us het waterreservoir snel leeg . Maar wat maak het uit die is zo weer gevuld. Zelf heb ik de melkopschuimer erbij genomen wat het nog lekkerder maak.

Pluspunten

  • Snel een kopje koffie
  • Mooi design
  • Koffie sterkte regelen
  • 2 kopjes tegelijk maken
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Natjie 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie kleur senseo met nieuwe intensity select functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

8,0
Wat een prachtige kleur Senseo apparaat. Voelt heel licht aan in de doos, waardoor het voor mij een tikje goedkoper oogt. Maar doet verder wat het moet doen. De bak voor het waterreservoir is niet aan de grote kant, waardoor je hem op een verjaardag o.i.d. snel moet bijvullen.
Ik vind een gewone kop Senseo koffie echt niet lekker en net slootwater, maar met deze nieuwe functie op het apparaat, de intensity select is echt een verbetering, gewoon een normale kleinere, sterkere bak koffie zetten. Dus echt een verbetering. Fijne cremelaag op de koffie. Heel makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Intensity select functie
  • de prachtige kleur

Minpunten

  • klein waterreservoir

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Linda B 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voor ieder wat wils een lekker bakkie koffie op sterkte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

9,0
Ik vind de senseo een zeer fijn koffiezet apparaat, ben fan van het eerste uur. Hij is makkelijk in gebruik te nemen en tevens makkelijk te reinigen. Heb de normale en sterke functie uitgeprobeerd en dit valt in goede smaak bij zowel mij als visite. Daarnaast getest of het apparaat ook zoals beloofd automatisch uitschakelt na een half uur en dit doet hij perfect. Handig voor wanneer je het in alle haast vergeet. Ik wil deze senseo niet meer kwijt!

Pluspunten

  • Optie voor normale of sterke koffie
  • gebruiksvriendelijk
  • schakelt automatisch uit na een half uur

Minpunten

  • waterreservoir had iets groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liene86 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goed apparaat met goede koffie

Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

8,0
Tot nu toe erg tevreden, bij andere mensen al vaker senseo gedronken, maar deze heeft een sterkere en betere koffiesmaak. Ook de schuimlaag is erg goed.
Apparaat is makkelijk in gebruik en snel schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede smaak

Minpunten

  • klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijn, simpel en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

8,0
Een hele fijne, simpel en makkelijk te gebruiken senseo. Makkelijk te bedienen en je bepaald makkelijk en snel je koffiesterkte. Je zet een kopje koffie echt in minder dan 30 seconden en met weinig lawaai echt ideaal. Door 2x op de knop te drukken krijg je een espresso. Handig voor het maken van een lekkere latte machiato. Ook de 2 kops koffie smaakt goed, ook met een goede sterkte en is niet slap. De kleur is ook mooi, het enige nadeel vind ik dat de uitloop waar de koffie uitkomt niet versteld kan worden als je er een grotere mok onder wil zetten. Verder ben ik er zeer tevreden over en iedere ochtend een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Uitloop niet verstelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Synthia85 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

8,0
Het is een handige koffieapperaat zeker als je alleen bent en snel een kop koffie wil hebben. De koffie vind ik ook altijd lekker om te drinken. Je kan nu zelf bepalen hoe sterk je je koffie wil door 2 x te drukken en dat is wel handig voor de dip momentjes op een dag;) of voor de echte koffie drinkers . Ik vind dat er bij de vernieuwde senseo ook wat meer schuimlaag opzitten dan bij de gewone senseo en dat maakt het ook erg lekker om te drinken.
Wat ik een min punt vind is dat ze de senseo original vernieuwd hebben alleen aan het uitelijk hebben ze niks gedaan maar ja dat weegt ook niet op tegen de lekker smaak van de koffie .

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen verniewd design

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Hoefmans 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

8,0
Erg lekkere koffie. Bedienings paneel is beter dan de vorige senseo koffie apparaat. leuke kleurtjes verkrijgbaar.

Pluspunten

  • bedienings panneel
  • lekkere koffie
  • leuke kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

prisje85 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Prima apparaat en heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

9,0
Een mooi design en een groot voordeel is dat hij het water snel opwarmt waardoor je binnen een minuut kan genieten van een heerlijk kopje koffie! Makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Mooi design
  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

hou van koffie 02-09-2021

We zijn zeer tevreden over het apparaat

Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

10,0
Door jarenlang gebruik was ons vorig apparaat aan vervanging toe,
we kunnen nu weer genieten van een koffie met de goede temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pouchy 21-08-2021

Déjà en panne

Geschreven voor: Philips Original HD6554 blauw

Algemene score

4,0
Je l'ai remis chez Krefel en réparation après à peine 6 mois d'utilisation !! Le support à double dosettes ne fonctionne plus et une surpression empêche ensuite d'ouvrir ... l'appareille pour retirer les dosettes.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews