Philips Original HD6554 rood

Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Original HD6554 rood op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cillatje 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtige kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

9,0
De overstap gemaakt van dolce gusto naar Senseo, ten eerste staat hij prachtig op het aanrecht. Ik ben ook zeer tevreden over de snelheid van een kopje koffie en het minimale geluid wat hij maakt.

Pluspunten

  • prijs
  • koffiesmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blaatschaap 01-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strak design en snel koffie

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

8,0
De dieprode kleur van het apparaat staat erg mooi in de keuken. De senseo is erg licht en ook gemakkelijk aan de kant te schuiven wanneer je wat plaats nodig hebt in een kleine keuken. De koffie is snel gezet en is heter dan de senseo uit mijn (heel) oude variant. De keuze voor sterkte is gemakkelijk toe te passen. Alle onderdelen gaan gemakkelijk schoon in de vaatwasser.
Wat ik nog mis is n signaal wanneer het tijd is om te ontkalken.

Pluspunten

  • kleur
  • gewicht
  • gemakkelijk reinigen
  • keuze in sterktes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rossiefan 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

9,0
Super apparaat waar heerlijke koffie uit komt. Voor in de ochtend een lekkere espresso om mee wakker te worden en voor de rest van de dag lekkere bakkie koffie wanneer ik wil.
Super!!

Pluspunten

  • Verschillende sterktes
  • Eenvoudig te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ireen83 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel gezet en goede smaak

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

8,0
Hij is nel opgewarmd, zo heb je snel een goed kop koffie.
Het is erg makkelijk om de intensiteit en hoeveelheid aan te passen.
Door twee pads te gebruiken voor 1 mok kun je hem lekker sterk maken of juist een grote mok zetten.
Ik vind de kleur rood ook erg mooi, en komt goed overeen met de fotos.
Al met al een prima machine met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Intensiteit makkelijk af te stellen
  • Mooie kleur en vormgeving

Minpunten

  • Stekker is wat kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Amanda dewi 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

9,0
Deze senseo is makkelijk in gebruik omdat je met een extra druk op de knop ook makkelijk een espresso kunt maken zonder moeite.
Verder zoals altijd een mooie creme laag erop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisettev34 24-11-2017
  • Product getest

Heel tevreden!

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

9,0
Leuk dat de Senseo zich vernieuwd! De functie om de intensiteit van je koffie te bepalen werkt heel goed en is handig voor verschillende koffiedrinkers. Gemakkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claire33 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Weer een geweldig toestel!

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

9,0
Ik was al tevreden met mijn oude toestel maar jeetje wat ben ik blij met mijn nieuwe Senseo! Ten eerste vind ik de kleur echt fantastisch! Zo'n mooie kleur rood! Laten we maar gelijk beginnen met het enigste minpuntje, op mijn oude Senseo zat een knopje wat aangaf wanneer je het toestel moest ontkalken en dat mis ik wel. Verder is het zoals altijd weer een mooi apparaat en simpel in gebruik. Druk je twee keer op de knop dan krijg je een soort van espresso. Ik kan voorlopig weer genieten van een lekker bakkie koffie :)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SimoneAimee 20-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

9,0
Wij hebben de rode Senseo Original HD6554/90. Deze belooft sterkere koffie door betere waterverdeling in je pad.
De koffie is inderdaad iets sterker van smaak.
Je kan ook kiezen voor een zgn espresso variant. Maar aangezien we beiden dat niet drinken hebben we dat nog niet geprobeerd.
Het design verscheelt naar onze mening niet anders dan de oude. Echter steekt het tutje waar de koffie uit komt wat meer naar beneden waardoor mijn man zijn favoriete mok niet optimaal vol met koffie kan doen.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Leuk design

Minpunten

  • Tutje steekt meer uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maja 20-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn Senseo apparaat

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over dit Senseo apparaat. Je merkt een duidelijke verbetering ten opzichte van het oude standaard Senseo apparaat. De vormgeving is verbeterd waardoor hij makkelijk schoon te houden is. Daarnaast zitten er nieuwe functies op waardoor je de sterkte van de koffie kan regelen. Goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suuslaban 19-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Het is een heel fijn en makkelijk te gebruiken product

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

9,0
Het nieuwe design zorgt ervoor dat er een heerlijk laagje schuim op de koffe komt, wat een kopje koffie drinken een stuk aangenamer maakt. Het product is zeer gebruiksvriendelijk. Weinig gekke knoppen, gewoon recht toe recht aan. En wat mij het meeste aanspreekt is dat hij weinig ruimte inneemt op het aanrecht.

Pluspunten

  • Fijn in gebruik
  • Mooi klein model

Minpunten

  • Het waterreservoir zou iets groter mogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romalya 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vertrouwd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

9,0
Vertrouwde Senseo design van buiten, verbeterd van binnen!
Hetzelfde koffiegemak als altijd, maar met een beter schuimlaagje. Ook de optie om dubbel te klikken voor espresso is erg handig!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cindy086 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

10,0
Hallo,

Ik ben 1 van de gelukkige die hem mocht gaan testen via theinsiders.eu. En ik moet zeggen dat ik er zeker gelukkig van ben geworden. Zelf was ik nog in het bezit van 1 van de eerste versie's van de Senseo. En hij gaf wel warme koffie,maar niet meer zo heet als dat ik ze nu weer krijg :). Verder vind ik het cremalaagje echt heerlijk. En vind ik de functie insensity select met 2 drukken op de knop super makkelijk voor een wat sterker kopje koffie :) Dus ik ben zeer tevreden met de Senseo Orginal.

Pluspunten

  • Lekker cremalaagje.
  • Intensity
  • Makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d. wilkens 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

lekkere koffie

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, mooie schuimlaag en snel gezet.
Ideaal ook dat je de sterkte kan kiezen.
Kwa vormgeving had het wel wat luxer gemogen ipv de classic maar dat veranderd niets aan de koffiesmaak 😉

Pluspunten

  • snel gezet
  • lekkere koffie

Minpunten

  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jacqueline 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Handig in gebruik

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

9,0
Apparaat heeft een mooi uiterlijk en is makkelijk in gebruik. Je merkt duidelijk dat ze een nieuwe technologie gebruiken. De koffie smaakt veel sterker als gewone oude modellen. Ben op de duur overgestapt naar nespresso cups nr 10 maar deze wint het kwa sterkte van Nespresso. wat ik ook een groot verbeterpunt vind is dat er een goede schuimlaag op zit.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • duidelijke koffie smaak

Minpunten

  • kleine watertank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantine 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk, snel en prima koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

8,0
Nadat het oude senseo-apparaat van mijn man stuk ging, hebben we er een tijd geen gehad. We redden ons normaal prima met gewone filterkoffie.

Sinds enkele dagen hebben we deze Senseo Original weer in huis, dankzij een actie van Philips. Ik vind de kleur ook in het echt erg mooi, en er zijn een aantal fijne verbeteringen aangebracht. De koffie smaakt beter dan ik van senseo gewend was, en je kan nu wisselen in sterkte, wat ook erg fijn is.

Dan zijn er nog de voordelen die er natuurlijk al waren: de koffie is snel gezet, zeker als je nog even snel een kopje koffie wilt drinken voor je weg gaat is dat bijvoorbeeld erg prettig.

Het enige minpuntje vind ik dat het plaatje waar de kopjes op staan tegenwoordig van plastic is in plaats van metaal. Maar dat is dan ook het enige.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel een kopje koffie

Minpunten

  • Niet de lekkerste koffie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

hou van koffie 02-09-2021

We zijn zeer tevreden over het apparaat

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

10,0
Door jarenlang gebruik was ons vorig apparaat aan vervanging toe,
we kunnen nu weer genieten van een koffie met de goede temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pouchy 21-08-2021

Déjà en panne

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

4,0
Je l'ai remis chez Krefel en réparation après à peine 6 mois d'utilisation !! Le support à double dosettes ne fonctionne plus et une surpression empêche ensuite d'ouvrir ... l'appareille pour retirer les dosettes.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Val1030 21-08-2021

Idéal!

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

10,0
Pour moi la machine à café Senseo est idéale. Je peux faire une tasse unique, un café bien dosé. Il y a une très grande variété de dosettes et elles sont facilement recyclables puisque en papier. C'est ma seconde machine et je ne changerai plus.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Inktense 15-08-2021

Prima basismodel!

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

10,0
Dit model geeft een heerlijk kopje koffie. Niets met toeters of knopjes, gewoon een standaard uitvoering! Ik ben dik tevreden. Ik hoop dat het later ook makkelijk te ontkalken is…
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Marco sportster 29-04-2021

top product

Geschreven voor: Philips Original HD6554 rood

Algemene score

10,0
Simpel in gebruik en onderhoud. doet perfect wat het hoort te doen top product. daarom ééntje bij gekocht voor tweede verblijf.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews